sinanali59 adlı kullanıcının mesajları

    Birader uzun süre oto test dergilerinde çalıştı halen de ara sıra arkadaşları yoğun olup sıkışınca test için araç alıyor. Ama araba alırken ona sorunca maalesef bir türlü araba alamıyoruz. Sinema eleştirmeninin film beğenmemesi gibi. Bence ikisi de güzel ancak tip olarak bence bmw hoş.

    Benim ata neo 12 kauçuk şevrotini tahliye etmiyor. Kinetik sistem. Özkursan ses fişeği deaynı şekilde. Fakat nkrmal fişeklerde 24 gram en düşük hiç takılmadı.

    Merhabalar , aranıza yeni katıldım ve bende bir hobi meraklısı olarak havalı tüfek almak istiyorum bütçem 200 TL bu fiyata aralığında güçlü , kaliteli tavsiyeleriniz varsa sevinirim . ;grin;

    Foruma hoşgeldiniz. Forum kuralları gereği öncelikle kendinizi tanışalım bölümünde tanıtmanız gerekiyor.


    Sorduğunuz fiyat aralığı için forumda konular mevcut onlara da göz atmanızı tavsiye ederim. Mod 85 kullanmıştım daha önce memnun kalmıştım. Striker için de iyi yorumlar var.

    Allah rahmet eylesin. Halen inanamıyorum. Çok büyük bir kayıp. Eğlenceli anlatımı ve espirili kişiliği ile gönlümüzde taht kurmuş, bir çok kişiye motosiklet sevgisini eğitim&güvenlik ile beraber aşılamış duayen insan. Mekanın cennet olsun Barkın abi.
    ;(

    Hoşgeldiniz,
    Öncelikle tanışalım kısmında forumumuz kuralları gereği kendinizi tanıtın.


    Sorunuza gelecek olursak bahsettiğiniz tüfeği kullanmadım ama sanırım pellet değil bb atıyor. Tip olarak çok beğendim açıkçası. Fakat pek isabetli bir tüfek olacağını sanmam. Kendim de kullanmakta olduğum ve şu an eşimin sahiplendiği crosman 1077 tavsiye ederim. İsabeti yeterli. Küçük co2 kapsülü kullanıyor. Pellet atıyor. Herhangi bir kurma durumu yok. Babam ile yaklaşık 30 m mesafeden mandallara atış yapmıştık. Her atışta olmasa da vurduk. Çok da hafif bir tüfek.

    Öncelikle hoşgeldiniz. Forum kuralları gereği tanışalım bölümündekendinizi tanıtmanız gereklidir.


    Sorununuza gelince tüpün takıldığı yerde tüpü delen iğnenin etrafında o-ring var. O hasarlanmış olabilir. Öncelikle orayı kontrol edin derim. Birde o Co2 tüpü buz gibi bir şekilde o-ring üzerine boşalmış. 2.tüp de aynı şekilde olmuş. En baştaki sorun belki ordan olmasa bile oradaki conta sertleşmiş ve özelliğini yitirmiştir diye düşünüyorum.


    Tanışalım kısmını ve profil bilgilerinizi doldurmayı unutmayın.

    Slm arkadaşlar yasın ustadan 2 3 sene önce zorakıme moderatör almıştım,sonrasında zorakımı satıp Hobbye ara verdım sımdı tekrar tadı damağımda kalan zorakının sahıbı oldum ve yasın ustanın tlf ıletısım vs lazım,varmı bilen bı zahmet...tskler

    Akın abi hoşgeldin tekrar aramıza. Nerdeyse 3 sene olmuş hakikaten. Bayramın kutlu olsun bu arada.

    Benim de planlarda yılbaşı zamanı araba değiştirme durumu var. 2.bebek yolda. Hayırlısıyla Aralık sonu gibi doğum gözüküyor bakalım. Bu yüzden tekrar büyük araba ihtiyacı doğdu. Hanımın micra arabasını istemeden de olsa satıp yerine ya 0 octavia ya da 2.el superb ile 2.el 5.20i arasından bi tercih yapıcaz. Şu an 2.el superb ağır basıyor arka oturma ve devasa ve kolay kullanımlı bagaj durumundan. 2.el olunca ben de dediğiniz gibi kurumsal firmalardan yanayım. Kardeşim skoda, lexus, scania, kuralkan ın halkla ilişkiler işlerini yürüten message iletişim firmasında olduğundan skoda için biraz indirim şansım var. Lexus için de var indirim ama lexus fiyatları malum :)
    Artık hakkımızda ne hayırlısıysa bakalım. Daha zaman var nasıl olsa.

    • Arkadaşlar yeni almış olduğum havalı tüfekten fazla ses ve az miktarda duman çıkıyor. Nr yapmalıyım? Toplam 7-8 atış yaptım duman azaldı ama ses fazla hâlâ. Namlu içerisindeki yağı mı temizlemeliyim? :huh:

    Hoşgeldiniz forumumuza. Öncelikle tanışalım kısmında kendinizi kısaca tanıtın. Sonrasında ise aradığınız bir çok bilgiye ulaşabileceğiniz ve bir çok sorunuza cevap bulabileceğiniz forumun keyfini çıkarın. Arama kısmını kullanmayı ihmal etmeyin. Bulamadığınız cevaplar için de her zaman yardımcı olan iyi niyetli üstadlarımız var forumda onlara danışmaktan çekinmeyin.

    Hoşgeldiniz,
    Öncelikle tanışalım kısmında kendinizi tanıtın. Forumda aradığınız konuda Mustafa bey'in de dediği gibi bir çok başlık mevcut.

    Ben kılıflarının içine aliex üzerinden almış olduğum sili gel poşetlerinden atarak dikey saklıyordum. Birde hepsinde tetik kilidi takılı vaziyette. Ben gemideyken bir gece yarısı kılıflı vaziyette yaslı olduğu duvardan kaymış yere düşmüş Torpedo'm. Hanım ve bebek korkmuş tabii. Ben de bu sefer izne geldiğimde hem evdekilerin huzurunu hem de tüfeklerimin ve üzerlerindeki dürbünlerinin güvenliğini düşünerek çelik tüfek dolabı aldım. Şimdi orada yine dikine fakat bu sefer kılıfsız olarak saklıyorum. Dolabın içine birkaç paket de silica gel attım. Sanırım uygun koşullar. Bu sefer izne geldiğimde torpedo, p25 ve yeni aldığım ata neo'yu kullandım onlara tetik kilidini takmadım tekrar. Cometa ve Crosman üzerindekileri de sökecektim evden ayrılmadan önce ama unutmuşum öyle kaldılar artık.