gamo1250 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

hw97k isabet konusunda şüphem yok herkes övüo o konuda fakat dezavantajı 50 metre üstü iyi bır atış yapıpmaması . ayrıcı diğer bir konu hw97k zaten 4.5 bile iyi bir güce sahıp değil . ben 5.5 almak istiyorum . bu silahın 5.5 olanını alsam artık 25 metreye zor atarım galıba :) dampa konusunda kararlıyım işimi saglama alacam çok acısını çektim bunun . ewdeki 12 yıllık norica twin havalı tüfeğimi kırdım optima 3-9x32 dürbün vardı onuda kırdım :)

S.a sitede yeniyim . sayın arkadaşlar ve havalı tüfeklerin piri olmuş ustalarım 2000 tl bütçem var . 25-70 metre arası isabet ve güc combinasyonu iyi olan bir havalı tüfek arıyorum . silahı havalı tüfek dürbünü + sportsmach dampa ayak ile kullanacam ve 5.5 olacak . pcp istemiyorum . düşüncem 1500 tl civarı tüfek 500 tl de dürbün + dampa .
    atışta bulunmak istediğim yere herhangibi bir sekılde yaklasma ihtiyacı duymadan bulundugum konumda yapmak ve uzak mesafede (50-70 metre ) pepsi kutusunun çapını geçmicek grupmanlar oluşturmak istiyorum .

ve daha önemlisi bazı havalı tüfekler dampada taksan iyi bir dürbünde ayarı sürekli bozuluyor . böyle bir olayla karşılaşmıyacağım dürbünü bir kere x metreye ayarlayıp keyfime bakacagım yukarda ki kriterlerde yada ona yakın havalı tüfek + dürbün önerilerinizi yaparsanız çok sevinirim .

benim aklımda diana 350 magnum 5.5 ve gamo hunter 1250 5.5 geçiyor . bu silahların dezavantajları var mı ? varsa net bi şekılde ve özellikle kullanıcıların yorumlarını almak isterim . bu iki silah tepme konusunda dampa dahii taksam dürbünün ayarını bozar mı ? isabet konusunda sıkıntı yaşarmıyım ?  ;grin;

Yönetici Not'u : AirgunTürk forumuna hoşgeldiniz. Lütfen kendinizi TANIŞALIM başlığı altında tanıtınız ve profil bilgilerinizi tamamlayınız. Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

sa forumda yenıyım . arkadasin baslıkta dedıgı gibi bende güçlü ve isabet oranı iyi ve dürbünün ayarını bozmucak tüfek istiyorum . atış menzilim 15 metre -60 metre arası olacak . dürbün ayarının bozulmaması ve gördüğüm avı bulunduğum mesafeden yaklasma gereği duymadan indirmek aradığım silahtakı en önemli özellık olması lazım . sportmach dampa 300-400 tl ye dürbün ve bu isteklerımı yerıne getırecek havalı tüfek önerisi olan varsa lütfen yardım etsın . silah ıcın butcem max 1500 tl !!!