gamo1250 adlı kullanıcının mesajları

    hw97k isabet konusunda şüphem yok herkes övüo o konuda fakat dezavantajı 50 metre üstü iyi bır atış yapıpmaması . ayrıcı diğer bir konu hw97k zaten 4.5 bile iyi bir güce sahıp değil . ben 5.5 almak istiyorum . bu silahın 5.5 olanını alsam artık 25 metreye zor atarım galıba :) dampa konusunda kararlıyım işimi saglama alacam çok acısını çektim bunun . ewdeki 12 yıllık norica twin havalı tüfeğimi kırdım optima 3-9x32 dürbün vardı onuda kırdım :)

    S.a sitede yeniyim . sayın arkadaşlar ve havalı tüfeklerin piri olmuş ustalarım 2000 tl bütçem var . 25-70 metre arası isabet ve güc combinasyonu iyi olan bir havalı tüfek arıyorum . silahı havalı tüfek dürbünü + sportsmach dampa ayak ile kullanacam ve 5.5 olacak . pcp istemiyorum . düşüncem 1500 tl civarı tüfek 500 tl de dürbün + dampa .
    atışta bulunmak istediğim yere herhangibi bir sekılde yaklasma ihtiyacı duymadan bulundugum konumda yapmak ve uzak mesafede (50-70 metre ) pepsi kutusunun çapını geçmicek grupmanlar oluşturmak istiyorum .

    ve daha önemlisi bazı havalı tüfekler dampada taksan iyi bir dürbünde ayarı sürekli bozuluyor . böyle bir olayla karşılaşmıyacağım dürbünü bir kere x metreye ayarlayıp keyfime bakacagım yukarda ki kriterlerde yada ona yakın havalı tüfek + dürbün önerilerinizi yaparsanız çok sevinirim .


    benim aklımda diana 350 magnum 5.5 ve gamo hunter 1250 5.5 geçiyor . bu silahların dezavantajları var mı ? varsa net bi şekılde ve özellikle kullanıcıların yorumlarını almak isterim . bu iki silah tepme konusunda dampa dahii taksam dürbünün ayarını bozar mı ? isabet konusunda sıkıntı yaşarmıyım ? ;grin;



    Yönetici Not'u : AirgunTürk forumuna hoşgeldiniz. Lütfen kendinizi TANIŞALIM başlığı altında tanıtınız ve profil bilgilerinizi tamamlayınız. Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

    sa forumda yenıyım . arkadasin baslıkta dedıgı gibi bende güçlü ve isabet oranı iyi ve dürbünün ayarını bozmucak tüfek istiyorum . atış menzilim 15 metre -60 metre arası olacak . dürbün ayarının bozulmaması ve gördüğüm avı bulunduğum mesafeden yaklasma gereği duymadan indirmek aradığım silahtakı en önemli özellık olması lazım . sportmach dampa 300-400 tl ye dürbün ve bu isteklerımı yerıne getırecek havalı tüfek önerisi olan varsa lütfen yardım etsın . silah ıcın butcem max 1500 tl !!!