mahmutahmedine adlı kullanıcının mesajları

    Merhaba arkadaslar,


    Avukat olmam hasebiyle kendimi kismen de olsa korumak icin bikac arkadasimin da tavsiyesi uzerine Gamo PT 80 isimli havali tabancayi aldim. Fakat ozelliklerinden pek haberdar degildim acikcasi. Youtube'da izledigim 3-4 video yalnizca. Detayli bilgileri sizden alacagimi dusunuyorum (insallah :)).


    Oncelikle silahimla atis yapmayi denedim fakat tupu sarjore taktikten sonra alttan vidasini sikistirirken tupun ustu delindi ve hava kacirmaya basladi, ben de tahmin edemedigim bir gelisme oldugu icin vidayi sikmayi biraktim fakat ne gevsettim ne sikilastirdim. Hava kaybi bittikten sonra sarjoru kapattim icinde mermiyle atis yapmaya calistim fakat atmadi, saniyorum icindeki tum hava kacmisti. Hava tupunu nasil takmaliyim oncelikle?


    Bir ikincisi forumda mermi cesitleri goruyorum, benim mermilerim silahla beraber gelen mermi. Uzerinde Hunter Impact Gamo falan yaziyor, Hunter cal 4,5 (.177) gibi ibareler de var. Mermilerin sekli ise mantara benziyor (acikcasi penis desek cok daha dogru bir tabir olur). Bahsettiginiz sise patlatan mermilerle bu mermiler ayni mi? Degilse farki nedir?


    Ve en onemli soru; sizce 5-10 metre gibi yakin bir tehditte silahi kullanmam caydirici etki yaratir mi? Yani bacaga ates edersem pantolonu gecip deriye girer mi? Lutfen gercek silah al avukatsan, ruhsat kolayligi var demeyin cunku gercek silah tasimak ve (allah korusun) kullanmak istemiyorum.


    Cevaplariniz ve zaman ayirdiginiz icin simdiden tesekkur ederim. Iyi gunler.