Ben Kraldan adına yakışır Türkiye'nin ilk tam otomatik PCP' sini bekliyorum... ![]()
![]()
Emrahyanç tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Değiştirebilirsin tabiki ama gerek yok bence.
Dusuk gücte ve yüksek gücte , pellet gram tercihine göre istedigin hizi yakalabilirsin.Teşekkürler bekir, aslında benim niyetim şuan max. Güçte 18 grainden aldığım sonucu tüfeğin min. Ayarında elde etmek. Ayarı max. Aldığımda 27-30 graini uzak mesafelere atabilmek
-
Merhaba? Puncherın güç ayarı vidasındaki değerleri değiştirebilirmiyiz? Değerlerde bir artış sağlanırsa stabil atışlarda bozulma yaşanırmı?
-
Öncelikle çok geçmiş olsun, aldığınız kişide fatura bilgileri duruyorsa ve tabancanın bir seri nosu varsa en azından polise hırsızlık olayı olarak başvurun. İşe yaramı bilmiyorum ama umarım suçu olanlar en kısa zamanda cezalarını bulurlar.
-
Geçmiş olsun, maalesef ülkemizde kargo taşımacılığı birçok sektörde olduğu gibi hangi firma olursa olsun düzgün yapılmıyor.
-
ben doluyken yapıyordum.
-
30 graini rahat bir şekilde uzak mesafe için kullanıyordum yaklaşık 15-20 atış yapabiliyordu ancak tüfeği sattım

-
Hepinize çok çok teşekkür ederim.
Evim İstanbul Anadolu Yakasında İMES Sanayi Sitesine yakın. Burada banyo aksesuarlarını elektroliz yolu ile pirinç, krom kaplayan bir firma var. Krom kaplama yapılırken (ki hergün sürekli yapılıyor) benim malzemeyi de koymaları için rica ediyorum, araya koyarak yapıyorlar. Maliyeti gönlünüzden ne kopar ise, aslında bir beklentileri yok, adettendir diye 3 - 5 TL alıyorlar.Ancak bildiğim kadar her malzemeye krom kaplama yapamıyorlar. İletken ve manyetik malzeme olması lazım. Manyetik olmayan malzemeler için de şöyle bir krom boya uygulaması gördüm:https://www.youtube.com/watch?v=h1ihFuGvG44
Teşekkür ederim. -
Çok şık olmuş, iyi günlerde kullanmanız dileğiyle. Krom işlemlerini nerede yaptırdınız acaba bende pompalı tüfeğimi boyatmak istiyorum.
-
Merhaba, 6-24x50 dürbünüm için güneşlik arıyorum fakat nette bulamadım, aliexpress' den almak istemiyorum. Türkiye'de net üzerinden yada İstanbul'da elden bulabileceğim bir yer biliyor musunuz? Teşekkürler.
-
Tüfeğim satılmayınca kutusundan çıkartıp biraz uğraşıyım dedim

The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Yerli silah sanayini her zaman destekleyen biri olarak, Kralın yeni tüfeğine daha piyasaya çıkmadan kataloğundan içim ısınmıştı. Bu aralar tüm terslikler beni bulduğu için biraz daha beklemek durumundayım. Benim Kral silah'dan ricam Türkiye'nin ilk tam otomatik PCP'sini yapmaları olurdu şimdiden teşekkürler.
-
Tüfeğin hayırlı olsun abi, güle güle güzel günlerde kullan.
-
hayırlı olsun.
-
Tüfeğin Güç ayarı ile oynamış, tetiğe ne yaptığını anlayamadım. AT44 güç ayarı olarak aratırsan daha çok bilgi bulabilirsin. Ben 30 grain ince Mehmet solid atarken gücü 6 tur açıp kullanıyorum söküp takmak biraz zahmetli olsada keyifli bir iş
-
http://www.askeriavurunleri.com/Laser-Genetics…si,PR-1134.html
http://ilan.yabantv.com/ilan/97523-gece-gorus.aspxBen kullanıyorum.
Hayvanlar ışığı algılayamıyor.
Işık, ışık boyunca gözükmüyor, sadece ışığın vurduğu yeri aydınlatıyor.
Fokus sayesinde ışık 500 mt ye kadar aydınlatabiliyor.Yeşil fenerli dürbün görüntüsünün fotoğraf yada videosunu çekme imkanınız varmı acaba?
-
Teşekkür ederim yarın bir deneyim sökmeyi olmadı göndericez servise
-
Hortum dolum ucu temiz açık

-
Sağol birde hortumun parçalarını söküyüm teşekkürler
-
Arkadaşlar söyle bir sorun yaşıyorum pompaya bastığımda basınc 50 bara cıkıyor yukarı çektiğimde basınç 20 bara düşüyor bu şekilde pompa sıkışıyor tüpe hava geçmiyor kaçakta yok neden olabilir?