Emrahyanç adlı kullanıcının mesajları

    teşekkürler, yok folyo değil bildiğin sprey boya :) marketten aldım fazla renk çeşidi olmadığı için uygun 2 renk le bu kadar oldu. bir dahaki sefere daha uygun 3 renk komple boyayacağım. acemiliği attık nasıl olsa :)

    Deneyeceğim abi teşekkürler, malum havalar soğuk ve vakit yok atışa :) tüfeğin plastik kısmını sprey boya ile boyamayı düşünüyorum önümüzdeki günlerde. birde güç ayarı için alyanın boyunu nasıl uzatabilirim diye düşünüyorum.

    Emrah yanlış anlama ama bu dürbünü neden yüksek monte ettin bu şekilde zor olmuyormu?


    Yok Murat abi niye yanlış anlayım, bu şekilde daha hiç kullanmadım ama zaten görsel olarak da bana hoş gelmedi, sebebi aldığım ayak 22mm ve 3 vida ile sabitleniyor vidalar tüfekteki oyuklara denk gelmediğinden olmadı. bende 11-22mm dönüştürücü ile taktım baya bir yükseldi :)

    Kısa bir aradan sonra merhaba, tüfeğimi satma kararım sırasında küçük bir operasyon geçirip evde bolca vakit bulup düşündükten sonra, kader demek ki tüfeğimden ayrılamadım. Bugün can sıkıntısından biraz kamuflaj bantla uğraşıp, birde şarjör denemem oldu ben beğendim umarım sizde beğenirsiniz. :D
    airgunturk.com/attachment/11955/airgunturk.com/attachment/11953/airgunturk.com/attachment/11957/airgunturk.com/attachment/11952/airgunturk.com/attachment/11959/airgunturk.com/attachment/11958/

    İyi akşamlar, Hatsan'ın sitesinden msj gönderdim fakat 2 gündür geri dönüş olmadı. AT44'ü long modeline dönüştürmek için namlu ve tüpün değiştirilmesi yeterli midir? Eğer mümkünse sizce ortalama ne kadar bir maliyete gerçekleşir.

    Emrah bey,
    Yaşadığınız durum hayli sinir bozucu. Size sabır diliyorum.
    Ancak merak ettiğim bir nokta var. Silahı sıfır diye düşünerek forumdan aldım demişsiniz. Sanki kusurlu mal satılmış gibi bir hisse kapıldım. Eğer öyle ise bence bu ismi de açıklayın bizler de benzer duruma düşmeyelim.


    Öncelikle teşekkür ederim, serviste olduğum için telefondan yazıyorum yazım hatam olabilir kusuruma bakmayın.
    Sonuç olarak mekanik ürünler ve her an için hata verebilirler satan kişininde bu problemi bildiğini düşünmüyorum varsada kendi vicdanıyla başbaşa bırakmak lazım.
    zaten mesajımdan sonra fabrikanın halkla ilişkiler müdürü arayıp sorunun kargodan kaynaklandığını belirtip özür diledi ürünü bugün göndereceklerini, alıp kullanmamı ve tekrar bir arıza vermesi halinde ürünün yenisini göndereceğini belirtti.
    Servis ve fabrika kısmı gerçekten kötü olan bir firmadan profesyonel bir yanıt almak açıkcası şaşırttı beni.
    Sonuç olarak 1 aylık sıkıcı bir macera yaşamış oldum :) bakalım asıl tüfeğin performansı ne olacak

    .. sonuç,
    İyi çalışmalar, 21.02.2014 (H**** E*** Ç******, adına ) tarih faturalı 2. El aldığım havalı tüfeği arızasından dolayı 01.10.2014 tarihinde gönderdiğim kargo 10.10.2014 tarihinde firmanızdan teslim alındı. Fabrika telefonlarından ulaşmanın çok güç olmasıyla beraber (mesai saatleri içerisinde) son olarak 03.11.2014 de yarın kargoya verilecek bilgisi aldım, bugün 05.11.2014 tarihinde fabrikaya güç bela ulaşıp teyit etmek istedim. çıkan kişi dün aras kargonun geldiğini ve karşı ödemeli teslim edildiğini belirtti herhangi bir takip numarası alamadım. Karşı ödemeli olmasına rağmen Aras kargo çağrı merkezi ve beyşehir şubeleri ile yaptığım görüşmelerde adıma herhangi bir gönderinin bulunmadığı bilgisini aldım. Böyle bir süreçten sonra firmanızın ürününü kullanıp reklamını yapmak istemiyorum ve göndermiş olduğum havalı tüfeği firmanıza hibe ediyorum artık göndermenize gerek kalmamıştır. Teşekkürler.

    Bir de Utaş UTS-15 satılsaydı ona bakardık. Konya'lı üretici komple ABD'ye çalışıyor falan demişlerdi.
    Hatta Battlefield 4'de de envanterdeydi :evil:


    Bildiğim kadarıyla şuan satılıyor :)


    Düşüncelerinize saygı duyuyorum fakat şöyle bir durumda var sizin belirttiğiniz gibi "elin ecnebisi sanayi ürününün en kalitesini kendine ayırıp kalanını bizim gibi 3 cü dünya ülkelerine postalarken " aldığınız benelli yada remingtona bu kadar güvenip yerli sanayiyi bu kadar kötülemeniz beni şaşırttı sadece . ürünlerin kalitesi yada gelişmesiyle bürokratik yada çeşitli sebeplerle geride kalınmış olunabilir doğrudur mesela Türkiye'de tam otomatik tüfekler yasak, sebeplerin dibine ulaşmak mümkün değildir ve konu burada tartışılacak bir konu değildir.
    Yada şuan piyasada 350 TL ye yarı otomatik av tüfekleri satılıyor alırsınız bir tane 24 gr. fişekte takılır 50 gr magnum fişek atarsınız attığınıza pişman olursunuz vs.
    Bence kullanım amacına göre iyi bir yerli av tüfeği bulmak mümkündür.


    Sizin kullanmış olduğunuz ve memnun kalmadığınız tüfekleri yazarsanız daha sağlıklı olur ve almak isteyen arkadaşlarda ona göre fikir edinirler. Teşekkürler.

    İyi akşamlar, yerli silah sanayinin bukadar kötü bir durumda olduğunu düşünmüyorum, zaten baktığınızda birçok yerli silahın avrupa ve diğer ülkelere satış yaptığını görürsünüz. Biz alamasakda Bora 12 keskin nişancı tüfeğinin avrupada satışda olduğunu ve bence başarılı bir tüfek olduğunu düşünüyorum (1km etkili menzil). Av tüfeklerinde de başarı etmiş birçok firma mevcut, şarjörlü av tüfeklerinde (şuan kullanmıyorum ama) Seylan 1950 nin kurşun atışlarında başarılı olduğunu DUYDUM. Av için değilde hobi atış amaçlı düşünüyorsanız araştırmalarımdan çatüş 36 cal. başarılı bir tüfek olduğu yorumlardan belli oluyor.

    Sizleri tebrik ederim. balık tutmak tutmak benimde diğer bir hobim fakat zonguldakta dalga çok inşallah bu cumartesi pazar dalga fazla olmassa bende bi yoklayacam denizi


    umarım hava şartları yanınızda olur ve güzel bir gün geçirirsiniz size şimdiden rastgele.