iarslann adlı kullanıcının mesajları

    video koyma şansım yok ama sarsıntı olarak eski mod125ten daha iyi durumda emin olabilirsiniz. grupmanı ise 15 metrede 1.5-2cmlik bi alana topluyo belki benden daha iyi atıcılar daha iyi vururlar ki arasıra bende gerçekten 5 kuruşluk kadar bi alana toplarım ;) yanlız dikkat edin sizi de benim gibi kazıklamasınlar 550tlye alınabilecek bi tüfek ben 600 verdim :)

    ben kullanıyorum mod125 5.5 vortex çok memnnunum sadece gezi en alta kadar indirmeme rağmen 3 cm hala yukardan vuruyo fabrikayla görüştüm yolla ayarlarız dediler onun dışında şunu söyleyim normal mod 125e göre daha az tepiyo, daha kaliteli, daha zor kırılıyo, arpacık bölümü daha sağlam eskisi gibi oynama yapmıyo, kundağı yanaklık ayarı yapılabiliyo askı kayışı var. eğer uzun vadede sorunsuz olursa bu vortex system ozaman harika diyebilirim. yaydan çokdaha iyi grupmanlar veriyo üstten vurmasına rağmen benimki neredeyse tüm mermiler aynı delikten geçiyo :) :thumbup:

    mod125 vortex sistem 5.5luk tüfeğe sahibim normal mod 125ten farkı az daha sarsıyo (bu da daha çok iyi isabet ;) demek ) ayrıca arpacık bölümü eskilerde oynama yapıyodu zamanla ama artık tam sabitlemişler. ayarlı yanaklık koymuşlar atış ve isabet oranı normalden daha iyi her ikisini de kullandım vortexten çok memnunum namlu biraz zor kırılıyo fakat bu bence çok iyi insan gücü hissediyo :) bazı arkadaşlar daha tüfekle atış bile yapmamışken kendilerince yorum yapmışlar ama hatsan gibi firma kendini riske atıp namına leke sürmez ;) vortex iyi olmasa çıkarmazdı emin olun. zaten çoğu modeli artık vortex olarak çıkacak