Fatihsensei adlı kullanıcının mesajları

    hava kaçağı var..


    muhtemelen giriş-dolum valfinden kaçırıyor..


    Tüpü 200 bar dolum yaptım Her 2 uca balon taktım,Bir süre sonra,Valibeyin dediği gibi giriş-dolum valfindeki balon şişmeye başladı.Buna ne yapabiliriz.

    At 44 Tüpleri veya diğer hava tüpleri soğuk havadan etkilenirmi.?
    200 bar dolu tüple 1 atış yaptım 2.sefere tüp sıfırlandı.Tekrar pompayla 200 bar doldurmuş olduğum tüp 1 günde 100 bara inmiş.Bu durum normalmidir.Başına böyle bir olay gelen varmı.? pompayla dolum yapıp Atış yapınca tüp normal atış yapıyor.Bekleyince azalıyor.

    20 Haziran 2014 te Hatsana mesaj Gönderdim.Mod.125 i almazdan evvel


    ''Birde nacizane bir fikrimi iletmek istiyorum.Mod 125 sniper modeline taktikal dipçik uydurulursa daha hoş olmazmı.?''


    Gelen cevap:''Ürünlerimizin üzerinde çalışmalarımız sürmektedir. İyi günler''


    Gelen bu cevap samimi gelmedi bana sanki,sizin fikirlerinize ihtiyacımız yok der gibi.
    Ürünlerimizin üzerinde çalışmalarımız sürmektedir,Sizden gelen istekleride değerlendiriyoruz dese daha samimi olmazmı.?

    Hatsan mod 125 sniper Vortex şansızlığından sonra Av bayilerinde hatsanın diğer tüfeklerini ve bazı havalı tüfeklere baktım kontrol ettim.1 Tüfek hariç namlularda oynamaya yapan tüfeğe rastlamadım.Tesadüf girdiğim Bir av bayisinde gamonun ıgt sistemli tüfeğini gördüm satıcı arkadaş bu tüfiği alacağına Hatsan at44-S 5,5 mm tüfeğini al dedi.Pompayı kullanmada tereddütüm vardı satıcı arkadaş pompayı kullandırdı.
    yani deneme yapma şansım oldu.Kortuğum kadar olmadığını fark ettim. bu vesile ile at44 sahibi oldum.Tüfeğin kullanımı kullanışlılığı çok hoşuma gitti.Hedef atışları da gayet güzel.Bu tüfeği aldığım içn pişman değilim fakat aklımda hala 125 vortex var,O olmazsa mod 85 sniper vortex almayı düşünüyorum ama şimdi değil daha sonra Biraz daha üzerinde çalışma yapsınlar arızaları düzeltsinler ondan sonra.


    Son olarak tüfek alacak olan arkadaşlar tüfeği mümkünse gidip bayide görerek tüfeği hissedek alsınlar.

    şu ana kadar 2 at44 um oldu ılkını 2. el almıştım onu cok sevdım,,o kadar sevdim isabetınden memnun kaldımkı daha ıyısı olsun dıyerek 2. sını AT44 Long + Lw aldım bundan daha cook memnunum...sonuç olarak hatsandan korkmuyorum kurcala karıştır toplayamadınmı torbaya doldur gonder hatsana 1 hafta sonra tertemiz ayarlanmış toplanmış elinde,bırde degıstırdıklerı her parcanın parasının peşinde 3 ü 5 i kovalayan firma degıller...şuda bır gercek bir aa,hw100,diana 3 lira ise hatsan 1 lira,,ne kadar ekmek o kadar köfte,,hatsanda 3 lıralık bır silah yapsın o zaman kıyaslama yapalım,,hatsana mukemmel demıyorum,,bu paranın alacakları bunlar denebılır...bu forumda bir Aileyız bana gore hatsan dıger arkadasımıza gore gamo veya diana amacımız hep silahlar ve bundan zevk almak tatlı tatlı konuşmak vıdeolar paylasmak guzel olan bunlar herisi teferruat diyeyım arkadaslar...herkeze ıyı forumlar :)

    Sayın abicim mod 125 ten sonraki alacağım tüfek at44 long LW olacaktı.daha öncede belirttim yerli mal kullanmak için hatsanı tercih ettim.Tabiki avrupa silahta alabilirdim.3 kuruşa 5 köfte diye bişey yok aynı paraya gamo da alınabiliyor.verdiğim paranın hesabının yapmadım.verdiğim paranın karşılığının bu olmaması gerektiğini anlatmaya çalıştım.Servisten gelmeyen sürekli olarak servise göndereceğim tüfeğin neresinden zevk alacağız.kullanamadığımız silahın neyini paylaşacağız.Önce tüfeğin Türkiyede satışa çıkmasını bekle sonra al tamire gönder.gelsin bi daha gönder olmaz kardeşim böyleyse ben bu oyunda yokum.

    Hatsan_sniper kardeşim , AirArms Diana yada Weihrouch gibi Kaliteli silahlar neden Hatsan gibi bir firma yapamasın.yapmaması için sebeplerimi var yoksa teknolojisimi yetersiz?Bence yapabilirler.Bak Zetax ustama kendi tüfeğini kendi yapıyor.

    Sayın Zetax Teşekkür ederim. Fakat Bu yaşadığım olay yüzünden sinirlrim bozuldu.Bayi ile görüştüm Tüfeği iade edeceğim.
    Bu saatten sonra tüfek kendi nişan alıyor atıyor atıcıya bile ihtiyacı yok deseler.Şimdilik benim için Hatsan olayı bitmiştir.

    Sayın Zetax zaten benim kimseyi kötülediğim yok.Onu belirteyim çok mükemmel bir atıcı olduğumuda söylemiyorum.



    ''vortex e gelince bu sistem yeni sistem kardeşşim muhakkak arızaları olacaktır her firmada olur bu önemli olan firmanın buna hizmet verip vermediğidir.'



    'Vortex yeni bir sistem değil 1 sene öncesinden yurt dışında satışı yapılan bir tüfek türkiyede satışının yapılmasını bekliyordum.Nisanın 15 inden itibaren Türkiyede satışa sunuldu kaldıki yeni bir sistem olmasını göz önünde bulundurursak Arge si yapılmış olması gerekmezmi.sırf hatsana benimde katkım olsun diye bu tüfeğe talip oldum.


    Benim canımı Sıkan Sıfır tüfek alıyorsun Önce tetik problemi Gönderiyon fabrikaya 8 günde geliyor,bu tüfeği ne zaman kullanacağım.? gelmesine geliyor bu sefer de namlu kapalı durumda 1 mm kadar oynuyor aşağı indirip atış yapıyorum.yukarı vuruyor,yukarı kaldırıp atıyorum bu seferde aşağı vuruyor.Her atış öncesi onumu takip edicem.Böyle olusa biz neye güvenip alıcaz.İnsan artık diğer mamüllerinde aynı olduğunu düşünerek mal almaya korkuyor.

    262626 Doğru söylüyon Hatsanın tüfekleri yurt dışındada satılıyor Bu gazlı sistem yurt dışında 1 yıl öneceden satışa çıkmıştı.
    Yurt dışında bizim yaşadığımız sorunlar olmuyor herhaldeki satılıyor.Bende yerli üretim olması,yurt dışında satılıyor olması bana cazip geldi.Üstelik en popüler tüfeğide bu.

    27,06,2014 tarihnde almış olduğum mod 125 sniper vortex tüfeğimi kutudan çıkardık.Tüfeğin ağırlığı ve görünüşü heyacanımı 2 ye katladı hemen kurmaya çalıştım bayağı sertmiş.kurdum 1 2 3 atış 4 atışı yapamadık.tüfeğin tetiği düşmez oldu.Aldığımız yeri ve fabrikayı aradık tüfeği göndermemizi söyledi 27,06 2014 tarihinde tüfeği hatsana gönderdik,28,06,2014 saat 10:10 geçe teslim almışlar,03,07,2014 tarihinde aradılar adres bilgilerini verdim,tüfek 04,07,2014 tarihinde saat 9 civarı gelmiş o gün yetişmemiş 05,07,2014 yani bu gün tüfeği araştırdım hala şubede bekliyormuş bu günde yetişmezmiş Bende gittim kendim aldım.Sıfır aldığım tüfeğin piston contası değişmiş,kol pimi, hava lastiği ve genel bakım yapılmış.Birde atılmış hedef kağıdı.Tüfekle atış yapmaya başladım,yaklaşık 9-10 metre 3 cm siyah noktaya destekli 2 aşağı 1 yukarı 3 aşağı 2 yukarı dedim bende sorun var.ben bu işi bilmiyorum.25 metreden g3 le 3gen yapan ben bu silahla 9-10 metreden bırak hedefi yanına yaklaşamadım.Tüfeği şöyle bi inceledim namlu kapalıyken 1mm kadar oynuyor.Bütün havesim iştahım kaçtı Tüfeği iade edicem.Benim emektar havalıma geri döneceğim.o hala çalışıyor.


    Soru: Bu tüfekler fabrika çıkışında kontrol edilmiyormu.?
    ediliyorsa neden yukarda saydığım malzemeler yeni tüfek olmasına rağmen değişti.


    Soru: Çok met ettikleri quatro triger tetik sistemi neden arıza yapar.


    Bunları tüfeği ve firmayı kötülemek için yazmadım sadece bilgi amaçlı yazdım.Benim şansızlığımdan olabilir. :thumbup: