bedri4141 adlı kullanıcının mesajları

    6.35 nova compact ile tahribat testi yapmadım ama hafta sonu yaptığım atışta yaklaşık 50 metreden cam şişeyi kırmadan delip geçti hız olarak çok başarılı ve fabrika hali ile duruyor herhangi modifikasyon yapılmadı.

    kral marka scuba tüp dolum aparatı satın aldım fatura tarihinden 10 gün sonra scuba tüp aldım ve dolum aparatımı kutudan ilk defa ozaman çıkardım, fakat tüpe montaj yaparken farkettim ki dolum aparatının manometresinin etrafında büyük bi çatlak vardı kullanıma bi engel oluşturmuyor fakat manometre saatinin göstergesi çatlak yüzünden sıkı değildi ve kendı etrafında dönüyordu buda tüfeğe kaç bar hava bastığımı anlık olarak doğru göstermiyordu. eğer doğru gösterseydi benim için sorun değildi çatlak kullanırdım ama garantiye gönderdim anlaşmalı oldukları kargo şirketi ile ve dün telefon edip akıbetini sordum bana değiştirdiklerini söylediler. burda önemli nokta şu yani garanti tarafından kabul edilmiş ve değiştirilmiş ama bugün telefonuma gelen bir mesajla şaşkına döndüm alıcı ödemeli kargo ile yollamışlar ve 10.63TL ödemesi varmış. Fiyat hiç önemli değil az bir miktar olabilir ama büyük bir silah sanayi olan kral markası garanti ürünlerini alıcı ödemeli mi gönderiyor bozulan bir malın nakliye ücretini kullanıcıdan mı alıyor şirket politikası bumu yani. Kral benim için çok büyük bi puan kaybetti.

    İyi atışlar diliyorum bende bi nova compact .25 cal aldım ama fabrikadan geldiği gibi bana biraz güçsüz gibi geldi ve güç ayarını açmayı düşünüyorum tam olarak kaç tur çevirdiniz ve bu ayar iyi dediniz.