cahitkeskin tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Yalnız şöyle bi durum var. İyi mi kötümü bilemiyorum. Artı'ların ortasındaki yuvarlağın çapı tam 4,5 mm. Üzerine match pellet koyup ölçtüm.
5.5 ile tam ortadan vurursanız 4 tane çizgi kalacak geriye. 12,7 uçak savarla vurursanız 4 nokta kalır galiba
-
Bugün kendime 40 atışlık hedef kağıdı hazırladım. Sizlerle paylaşmak istedim. Hazırlarken aklıma satranç tahtası geldi. Her birini isimlendirmiş oldum. Belki daha önceden yapılmış olabilir ama ben görmedim, zaten yeniyim görememiş olabilirim
(Çaktırmayın icat yaptığını zannediyo.)[Resim Engellendi: http://img396.imageshack.us/img396/1650/40hedef2oi9.th.jpg]
-
kaliteli bir tek parça ayakla o dürbünün kaymaması lazım, 97k çok tepen bir silah değildir.
Ayak yerinde duruyor ama dürbün o yuvarlak bileziklerin içinde kayıyor. Gerçi en son çok sıkmıştım. Belki kaymaz şimdi. Bu akşam bi grupman yapayım bende yollayayım.
-
Bende grupman yapıyorum ama, tek parça ayak kullandığım için 10. atıştan sonra dürbün kayıyor.
-
Senin için miktar azlığı önemli değil ki Cahit Kardeş: çek 1 tane 100'lük 1 tane de 50'lik banknot resmini, gayet güzel bir şekilde yerleştir karelere, sonra yap bir güzel video....
Satıcı "yeter" diyene kadar replay yaparsın olur biter....Öyle kek bi satıcı bulsam yanında çayla iyi gider... Oynatalım videoyu.... O zaman herkese benden PCP...

-
İlker abi açıklama benim için ilaç gibi oldu. Çoğunu bilmiyordum.
PCP almak istiyorum acilen... Para da az kaldı. Biriktirene kadar çatlarım. Ye kendini Cahit... -
Emniyet gerçekten ruhsat vermeyecekmiymiş? O zaman yarı otomatik av tüfeklerinede ruhsat vermesinler. Çünkü ikiside aynı tesiri yapıyor. Emniyet tüfeğin tesirinden mi yoksa görüntüsünden mi tırstı acaba?
Ülkemizde ağız tadıyla neyi yapabiliyoruzki yaa. Gümrük yüzünden airgun sitelerine salyalarımızı akıta akıta bakıyoruz. Poligon açayım deseniz milyon tane bürokrasiyle mahfoluyosunuz. Vs......
-
Tüfeğiniz hayırlı olsun. Bakalım bana ne zaman şugar bi PCP kısmet olacak?
-
Eğer ikinci el düşünürsen bende bir tane Blow marka toplu 9mm kurusıkı var. 50 ytl ye verebilirim. Silahı gömek için buraya tıklayabilirsin.
-
Cahit Harikasın.

Estağfurullah abi. Harika olan site ve sizlersiniz.

-
-
cahit benim taksimdeki dükkana gelirsin beraber gideriz

Bayayhan ben Anadolu yakasından 1. köprüden kaptırıp gidiyorum. 15 dakikada orada oluyorum. Taksim'e girdim mi çok zaman kaybederim. Seninle orada buluşsak zaman açısından daha iyi olur. Ne zaman gidelim? Ben akşamları 18:30 dan sonra müsaitim. Salı günleri gündüz de müsait oluyorum.
-
Bende 2 tane tabancamı kapıp gelecem en geç 15 gün sonra. Yeşil gres sürmek istiyorum kırmalı tabancama. Diğeriylede (umarex cp sport) sevabına atış yaparız 5-10 tüp

-
Bende vardı Mod-125 bugün Umarex CP Sport 4,5mm ile değiştirdim. İyi yaptım mı? Bence yaptım

-
Espirin iyiydi Jay

-
Daha Çok Göster
Üstelik "bolt action" hemde tam bolt
side level sevenler sevmez şimdi bu güzelim tüfeği 
-Namlu : Lothar Walther (Match Grade - Şoklu Müsabaka kalite)
-Müsabaka Tetiği (ayarlanabilir , 400 - 700 gram)
-Fabrika verisi hızı : 870ft/sec (265m/saniye)
-Ürettiği Enerji : 27ft/lbs (36 joule)
-Tam güçteki stabil atış sayısı : 30 -35 atış
-Ağırlık Sentetik kundakta : 2,200 kg. Ceviz kundak olan da ise : 2,700 kg.
Namlu ucu : 1/2 UNF diş

Off offf...Ne gruplar, ne sihirler yapılır bu tüfekle...

Yani bu tüfek senin AA410 dan daha özellikli daha kaliteli mi?
-
Sentetik kundakla plastik kundak farklı mı, ne kadar farklı? Benim Hatsan Mod-125 Plastik kundak mı yoksa Sentetik mi? Mod 125 in kundağının içi boş olduğu için çıkardığı gürültü daha fazla oluyor. FX bu sorunu çözmüştür umarım.
-
Benim tüfeğimde yeşil gresle yağlandı. 50-60 atıştan sonra 7-8 atış dizel etkisi yapıyor. Bu böyle devam ediyor. Ama ses dizeldeyken şahane çıkıyor. Enson dizel ölçümünü Kemal Bey yapmıştı 1152 fps !!!! 351 m/s yani. İkinci atış 950 fps üçüncü 870 .... diye düşüşe geçti.
Tüfek dizel yapmaya başladığı andan itibaren hemen namluya harbi çekiyorum. Namluyu pırıl pırıl temizliyorum. Pellet yükleme yuvasındaki yağlarıda temiz bezle siliyorum. O zaman dizel etkisi 2-3 atışta geçiyor. -
Uff ne güzel toplanmışınız yaa. Canım çekti çok fena....