cahitkeskin tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

mutlaka, bekliyoruz. hatta bizde çekip ham bir şekilde yollasak bizim videolarıda edit eder böyle bir güzellik yaparmı acaba??

Valla kendi çektiklerimi daha iyi kurguluyabiliyorum. Hatta daha çekiyorken kısmen montaj gözümde canlanıyor. Başkalarının çektiği görüntülerde çok keyifli işler çıkaramıyorum nedense. Ortamda olmadığımdan, kadrajları görmediğimden olsa gerek. Mini DV ye kaliteli çekimler yaparsanız bir kereye mahsus montajlarım. İnanın Capture etmesi, incelemesi, temizlemesi, bölmesi, birleştirmesi, senkron tutturması, geçişleri, efektleri, yazıları, render'i derken epey bi vakit alıyor. :)
    Atın sağlıcakla....

hakikaten video çekimi ve montajlama çalışman harika olmuş
    bi ara kurtlarvadisi izliyo gibi oldum sonunda çok yanında yazınca tüühhh reklam çıktı yine diye kızdım ama seyrederken gözlerim hep cahitkeskin arkadaşımızı aradı ama soradan aklıma geldi ki bütün video çekimini cahit yaptı
    Aklımıza gelipte Cahit kardeşimizi de atış yaparken videoya çekmekmeyi düşünemedik kendisi kusura bakmasın
    bu arada videonun sonunda- çok yakında- yazısı çıkıyorya bu çok yakın nekadar yakın? :D

Bi daha ki ilk buluşma kadar yakın.

Benim gözümde hep Mustafa Serdar Kardeşi aradı ama nedense göremedim,şimdi akü bitti diyecekler, :him:s

Bi ara sizide çekmeye niyetlendim, fakat kamera açılamadı bile "low batery" yazıp kapandı.
    Bir dahaki buluşmaya çift kamerayla gelicem. Hatta kamerası olanlar getirsin. Aynı kasedi pil bittikçe diğer kameralara takar çekeriz. Böylece batarya sorunumuz olmaz.

Eveeet, günün videosu hazır :)

Kameranın pili erken bittiği için pek bişeye benzemedi, idare edelim bu seferlik. Daha çok buluşma olacak inş. (Kulaklık takmanızı tavsiye ederim. Bazı sesler derinden geldiği için kulaklıkla tüm sesleri duyarsınız.) İyi seyirler.

<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/bbRlj9ex4ps&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/bbRlj9ex4ps&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>

Valla ben çok keyif aldım bu buluşmadan. Mekan çok güzeldi. Herkes çok içten, samimi, cömert. Allah nazardan korusun hepimizi.

Kemal Bey'in grupmanlarını çekerken, diğer arkadaşların attığı pelletler etrafımdan vızıltıyla geçiyordu. "Birazdan vurulucam, koru beni Allah'ım." dualarımla, sadistçe çekimi yapıp bitirdim. Zannedersem bir pellet yarım metre başımın üstünden geçti. En güçlü vızıltı o pelletteydi.

Ambrosia'nın tüfeğiyle 80 metrede 4 atışla 3 yumurta kırdım. O an o tüfeğe aşık oldum. Ambrosia'nın eşi 100 metrede 2 atış ta 2 soda şişesini patlattığında o anı çekemediğim için çok üzüldüm. Ecyad'ın hanımıda 100 metrede soda şişesini kırdı. (Ambrosia'nın dürbün sıfırlaması sayesinde vuruluyor tüm bunlar.) Eve gelince kendi eşime buluşmadaki yengeleri ve maharetlerini anlattım. Bir dahaki buluşmada eşimle ben iki kişi olucaz inş.

Çektiğim görüntülerin capture işlemi bitti. Fakat kameranın pili erken bittiği için atış görüntüsü çok az oldu. Ben yinede montajlayacağım ve burada yayınlayacağım.

Buluşmada emeği geçen herkese kocaman teşekkürler.

Bendede Mod-125 var. HW97k dan sonra elime çok basit geliyor. Güç olarak çok iyi ama sağa sola tepmesi kötü. Tepmesini azaltana kadar uğraşıcam onunla. Deliciliği süper çünkü.

Silahınızı güle güle kullanın.
    Bendede 4,5 mm si var.
    Pazar günü 60-65 metredeki soda şişesini tek atışta vurdum. Aynı mesafede rakı şişesinide iki atışta vurdum. Eni 4 cm olan 30 cm lik tahta parçasını da tek atış. Ama her nedense hepsinden iri olan reçel kavanozunu 3 atışta vurdum. Tüfeklerimiz çok güzel. Atın sağlıcakla.

beğendiğine sevindim güle güle kullan ,revo incelemem bitsin onuda sana satıcam :thumbup::thumbup:

Abi revo'ya sahip olursam poligonlardan, atış alanlarından başka yere gitmem. İşe de gitmem. Eve de gitmem. Asosyal olurum. Dağ bayır ateşlerim makinayı. Vurduğum şişe, teneke kutularla beslenirim. :)

Elinize sağlık,çok güzel bir çalışma ;d;

videosu çok hoş olmuş bayıldım :) elinize sağlık

video çok güzel olmuş ellerinize sağlık

hayırlı olsun

ellerinize sağlık süper olmuş x;.z

Beğenmenize sevindim, çok teşekkür ederim.
    Şu aralar kafamda kurguladığım son derece action, değişken müzikli, havalı silah klibi var. Bu nu çekebilmek için 1-2 kişiye daha ihtiyacım var. Heralde buluşma günlerinden birinde olacak bu iş. Camiaya çok şık bir klip kazandırmak istiyorum.
    Atın Sağlıcakla...

Alıntı sahibi "cahitkeskin"

Ecyad kardeş buluşmayı gerçekleştirelim. Soda şişelerini birktiriyorum. Bi torba doldu şimdiden :)
    Patlatalım onları...

Alıntı sahibi "ecyad"
    tamam abi ama bu hafta olmayabilir...önümüzdeki hafta kesin atışa gideriz...bende baya kutu kola ile pet şişe biriktirdim...yanlız yer lazım şimdi bize nereye gideceğiz...

Ecyad'la anadolu yakasında nerede buluşacağımıza karar veremedik. Bize fikir verebilecek ve gelmek isteyen arkadaşlar buraya yazın. Umarım güzel biryerde buluşabiliriz.
    Soda şişelerim 2 poşeti doldurdu.

Tüfek tek kelime harika. Usta tüfeği nede olsa ;)

Yazının şu kısmına koptum.

"Adeta aşık oldum. Hiç elimden düşürmüyorum. Televizyonu dürbününden izliyor, namlusuyla çorbayı karıştırıyor, dipçiğiyle komşunun kapısını çalıyor, kurma koluyla hurma yiyordum (:"

Kahkahalarımı duyan arkadaş geldi ne oluyo diye, ona okuttum oda koptu. :)

:)

havalı silah hastalığı ilerlemiş , Allah şifa versin , geçmiş olsun hastalığın son fazında benim gibi "FX revo" diye sayıklamalar oluyor bilginize :thumbup:
    "FX revo" "FX revo" "FX revo" "FX revo" "FX revo" "FX revo" ;rofl.;;lol;;kihhik,#hims;şrofls;.

FX Revolution görmek, ellemek, atmak nasip olacak sayenizde dimi? :thumbup: