cahitkeskin tarafından yazılan gönderiler

    Daha iyisini mutlaka yapacaksınız, çünkü tüfeğiniz en iyisine hazırlanmış durumda. Müsabaka ve şoklu namlu.
    50 metrede yaptığım en küçük grup 2 cm boyunda olmuştu. İlk grubum ise 7-8 cm çapında.
    Düzenli olarak ve rüzgarsız havalarda sık sık atış yaparsanız, kısa bir süre sonra şahane grupmanların fotolarını bizimle paylaşırsınız.
    Başarılar diliyorum. ;tese;kkur
    (Atışı gerçekleştirdiğiniz hedef kağıdı 100 metre için. 100 metrede bu grupmanları yaparsanız gördüğüm en sıkı gruplar olacaktır.)

    Alıntı

    Değerler süper cidden. Regülatörlü bir tüfek ile aynı nerede ise...

    Ne grupmanlar yapılır ;avci;

    933 - 931 - 932 - 933 - 931 - 929 - 930 - 929 - 931 - 930 ile 100 metrede (sıfır rüzgar ve tüfek kaynaklı sabit gibi düşünür isek) atış yapılırsa ; 0,7 mm fark eder !!!

    Buluthan T12'si olupta İstanbul'da olan birisi bizimle araziye gelmeli. Sabah 07:00 da 50 ve 100 metre grupmanlar yapmalıyız. Bu fedakarlığı yapacak T12 sahibi yok mu İstanbul'da? Eğer 100 metrede 3-4 cm grup çıkarırsa ilk işim T12 sahibi olmak olacak.
    Var mı T12 li?

    Yaklaşık 5 sene önce aldığım 64 çeşit uçlu dremel takımım ve spiral uzatma aparatı öylece kenarda duruyor. İlk fırsatta bende kundak modifiyesi yapacağım. Bu fotolardaki gibi parmaklarıma ve baş parmağıma denk gelen yerleri oyup, kundağın sağ dış tarafına da osmanlı tezyini sanatlarından 'rumi motiflerle' bezeme yapmak istiyorum.
    Videolu ve fotolu olarak tüm aşamaları buradan sizlerle paylaşırım inş.

    Ahmet Bey, diğer sitede (airgunsnipers.com) dediğiniz gibi arazi atışlarınızı gerçekleştirdiniz ve bizlerle paylaştınız. Elinize sağlık.

    Bende tüfeğimle ilk defa şişe vurduğumda Termopl'ün HW97k sını kullanıyordum. 30 metre mesafede soda şişesi paramparça olmuştu.
    En uzak 40-45 metrede soda şişesi vuruyordum ve çok gururlanıyordum.... ta ki Kemal Aktaş, Buluthan (ambrosia) ve Erkan (Pirana)'larla tanışana kadar. Onlarla üçüncü buluşmamda 100 metrede pet şişe vurmaya başlamıştım HW97 ile.
    Hepsi PCPkullanıyor 5,5mm atıyordu, bense yaylı ve 4,5mm atıyordum ve olmuyordu. İlk fırsatta namlusunun Lothar Walther olması sebebiyle 5,5mm Webley PCP aldım. Namlu sayesinde iyi, tetik konusunda facia bir tüfeğim var şu an. Sabah Buluthan'la atışta, 195 bar da tüpe bağlı iken 880 fps atış yaptı tüfeğim. Sohbet ediyor gibi yazıyor, anlatıyorum.
    Ambrosia maşallah dürbün konusunda uzman olmuş. Sabah 10 metrede sıfırladığım tüfekle 100 metreye atmak istediğimde, "kaç klik yukarı alayım" dedim Buluthan'a. "60 klik al" dedi. Aldım ve tam ortadan vurdum!!!!!
    Arazi atışları bağımlılık yapan bi hastalık. Ve tüfeğiniz kesinlikle modifiyeli olmalı.
    Hedef kağıtlarındaki başarılı gruplarınızı görmek üzere, kazasız atışlar....

    ben bir de şunu sormak istiyorum bu kadar atış yapmana rağmen elinden düşürmemene rağmen bu weblwy hiç arıza çıkartmadımı sorun çıkartmadımı

    Tüfek tetiği yüzünden küllüm sorunlu. Ben kendimi kasarak, tetiği sabırla ezerek büyük mücadeleler sonucu alıştım tetiğe. Herkes benim gibi sabırlı olamayıp dağınık gruplar çıkarabilir. Keşke tetiğide iyi olsaymış. O zaman güzel olurdu.

    İzmire yerleştiğimden beri (ayklaşık 1 aydır) foruma ilk yazıyorum. Cahit eline ve emeğine sağlık, bu çalışma ile eminimki daha iyi ekipmanlarla daha iyi işler çıkarırsın, ayrıca tabi istanbulda yaşayıp ta benim yapamadığım birşey yapıp airgunsnipers ekibine katılabildin, ben istanbulda 1 yıldan fazla kaldım ama işlerden ve özel hayatımdaki bazı durumlardan dolayı bir türlü sniper ekibine katılmak kısmet olmadı, olmadı... ;( ;#^+.

    Ancak, eminim benim gibi bir çok kişi bu grupman ve uzun mesafe atışlarını yakından ve byük bir ilgi iele takip ediyor, başarılarının devamını dilerim. ;d;

    Teşekkür ederim PARS, başardıklarımı web sitemizde beraberce paylaşmak istiyorum.

    cihat ne tarafta oturuyosun bilmiyorum ama ben buluthan'a baya yakın oturuyorum, evin altında 10-15 mt .kapalı atış alanım mevcut karışan da yok... buluthanla ilk tanıştığımız zamanlarda orada çalışmalar yapıyoduk... hep beraber arada çalışabiliriz haberin olsun... hem bana gelirsiniz iki muhabbet eder çay kahve içeriz...

    Davetin için sağolasın Booze, senelik iznim yeni bitti. Ama artık sadece Ayazağaya vakit bulabilirim zannediyorum. Yinede kısmet olursa geliriz inşallah.

    kyucel sağolsun beni yanlız bırakmadı, başbaşa keyifli bir buluşma, bol bol şişe orta mesafede 50-100m hatta 1-2 tane 120-130metre, güzeldi.
    sonra Paintsign'da tost-çay ikilisi sonrası eve gidecektikki, ben kalmaya ve atışlara devam etmeye karar verdim.

    yaşasın yaz, yaşasın 06.00 buluşmaları.

    İstanbul'da yaptığımız 06:00 buluşmalarında saat 08:30 a kadar rüzgar sıfır şiddetinde oluyor. Sizde de durum aynı mıydı?