bymax9 adlı kullanıcının mesajları

    Ben hayatım boyunca kredi kullanmadım. Reklam ilgimi çekti meraktan sorgulattım. Bana 1800 e yakın bir puan verdi tavan 1900 puanmış ilginç geldi. Kriter ne? Nasıl hesaplıyorlar?


    kredi kayıt bürosu ile bankaların anlaşması neticesinde her bankadan kullanmış olduğunuz kredi, kredi kartı, çek, ek hesap vs geri ödeme bilgileriniz-geç ödemeleriniz-gününde ödemeleriniz gibi bilgileriniz burada kayıt altına alınıp başka bir bankadan kredi çekmek istediğinizde veya kart almak istediğinizde basit bir sorgulamayla sizin risk durumuza ulaşabiliyorlar tabi hangi bankadan kredi çektiğiniz yada kart kullandığınızı göremiyorlar, sadece herhangi bir bankada krediniz, kredi kartınız, eksi bakiyeli hesabınız vs varmı varsa ödemelerinizde gecikmeleriniz olmuşmu bunları görebiliyorlar buradaki amaç bankaların kredi kullandırırken karşılaşabilecekleri riskleri en aza indirmektir. kriter olarakta dediğim gibi aylık düzenli bir geliriniz olup olmadığı, kredi, kredi kartı, ek hesap, çek, senet, vs. kullanıp kullanmadığınızdır, varsa kredileriniz/kartlarınız aylık gelirinizin bunları karşılamada ne derecede yeterli olduğu ve sizin banka için nekadar risk taşıdığınızdır. puan sistem tarafından belirlenir şuan değiştimi bilmiyorum ama 1200 ün altında puanınız olursa riskli oluyorsunuz kefil talebinde bulunabiliyorlar sizden veya kart vermiyorlar falan filan işte :)

    Quite energy nin tek farki ceketli namlu ve moderator gibi duruyor.... Pramyd in yaptigi incelemedeki tufekle her tufek ayni stabilitede atmayabilir.
    Hatsanin ilk asamada yapmasi gereken standart regulatorlu bir pcp yapmak bence.
    Hatta 400-500 cc tupe sahip olan bir bullpup.
    Keske ah keske :)


    evet çok güzel olur ama bende geçenlerde mail attım hatsana varmı bu tarz bir düşünceniz diye şuan için öyle bir plan yok dediler :)

    teşekkürler, evet silah pelet seçtimi insan korkuyor bende ilk aldığımda bikaç farklı pelet denedim abuk sabuk sonuçlar çıktı ama jsb birde gamo pro hunter işimi gördü bi crosman deneyemedim aksuav ın paylaştığı krono incelemesinde en iyi sonucu crosman vermişti ama deneme imkanım olmadı daha :)

    Arkadaşlar bayramda memlekette yaptım yeni atıyorum resmi gamo pro hunter kullandım 25 metreden yaptım atışları 4 atışlıktır idare eder :) çok fazla atış yaptım ama tek grup buydu gerisi hep şişe teneke ıvır zıvır artık ne bulduysam ona :)

    Her zaman bunun gibi rehber çalışmalara ihtiyaç vardır..tüm emeğinize teşekkürler.. Diğer silahlar için de benzeri çalışmaları meraklı arkadaşlardan bekliyoruz..


    +1000


    çok ama çok güzel bir sunum elinize sağlık, abimizinde dediği gibi diğer silahlar içinde forumda bu tarz sabit konular bulunmalı bencede.

    bu arada yukarıdaki mesajda yazmayı unutşmuşum yapan abimizin eline koluna sağlık böyle üstatlarımızın olması çok iyi bence, Görüpte hoşuna giden tüm arkadaşlara nasip olsun inşallah diyelim:)

    abi hakikaten bullpup kundak hoşuma gitmiyordu hiç ama bu olmuş ya hakikaten olmuş yani çok güzel bir eser hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız atışlar. maşallah diyelimde nazar değmesin :)