hamilo adlı kullanıcının mesajları

    2013 Fatura tarihli x20 suppressor 4.5 silahi 4 ay kadar bende kullandim isabetinden çok ama çok memnundum. Pcp'ye geçmeseydim benle yaşlanirdı sanirim
    Chrono ölçümü de süperdi,kendi cektigim video da ekte;

    Sizi yurt dışından arayan bendim x 20 için.Güzel bir silah,özellikle kısa mesafeler için.

    Emeğinize sağlık.
    Benim tüfeğim 2014 üretimli eski sayılabilir,
    isabet olarakta çok çok iyi bana göre gamo cfx royal 4.5 mm kullandım gamonun sadece 1 tık altında isabet konusunda 10-15 metreden destekli olarak 1 tl lik grupman yapabiliyorum benim için yeterli.
    Dedigim gibi benim tufegim 2014 uretim ve nerde yapildigini bilmiyorum.
    Kazasız atışlar dilerim.

    Çok Teşekkürler
    Bence de çok güzel bir silah satıldığı fiyat aralığın da namlu yapısı yanında gelen dürbünü isabetinin yaylılar içersin de en iyilerinden bir tanesi olması atışlarda insanı sıkmayan zevk veren bir silah güle güle kullanın.Gamo cfx gelirsek çok severek aldığım bir silah ne varki atış yapma şansım olmadı,silahı aldım aile de yaşanan sağlık sorunlarından dolayı İstanbul da bırakıp buraya geldim onun için sabırsızlanıyorum.



    Şu an Yunanistandayın burada bulunan bir silah firmasına gittim ve Diana 52 nin imitasyonu olan Bam b30-1 almak istedim sohbet koyulaştı ve kişi silahın güçlü fakat Diana gibi emniyetli olmadığını söyledi Pellet yerleştirme esnasında parmakları kaptırırsın deyince vazgeçtim. stoeger leri sordum onları da yine cin de bam ları üreten firmanın ürettiğini söyledi. Bu fiyatlara ne önerirsiniz dediğimde de aldığım cevap Kral ve Hatsan oldu. Daha önce de Bir arkadaşımızla eskilerin daha isabetli olduğu hakkında sohbetimiz olmuştu, BU sebeptendir ki kullanan arkadaşlar dan varsa değerlendirmelerini istemiştim.Nere de üretilirse üretilsin güzel ve zevkli bir silah.

    Arkadaşlar İstanbula yağan kar sebebiyle evde kaldığım bir gün eğlenmek ve silahı bir miktar da olsa incelemek amacıyla çektiğim bir görüntü dür.Stoeger X20 Suppressor Combo kategorisinde gayet güzel ve isabetli bir silah (Benim atışlarımı dikkate alarak stabilitesini değerlendirmeyiniz :D )


    Çekim ve görüntülerin birleştirmesi pek iyi olmadı üçretsiz kısıtlamalı bir program olması benim programı ilk defa kullanmam boşluklar olmasını sağladı. Ferhat arkadaşımızın desteğiyle paylaşmaya karar verdim umarım azda olsa eğlendirici olmuştur.


    Silah Ferhat arkadaşımızın silahı, sayesinde gayet hoşuma giden Stoeger X20 Suppressor Combo yu kendimce inceleme şansım oldu kendisine teşekkür ederim.


    Yaptığım ufak araştırmada Stoeger firması ilk Amerika da kuruluyor daha sonra İtalyan Beretta firmasına satılıyor. Günümüzde Stoeger firması ateşli silahlarını Türkiye de havalı silahlarını da Çin de ürettiğini duydum. Silahı kullananlara sormak istediğim, konuştuğum bazı arkadaşlar önçeki Stoeger lerin daha isabetli olduğu söyleniyor yeni üretimlerle öncekileri kullanma şansı olan arkadaşlar karşılaştırma yapabilirlerse sevinirim.


    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    Başın saolsun abi babanızada rabbim acil şifalar versin 9mm flobertlar satılıksa talibim

    Dostlar saolsun iyi dileklerinize teşekkür ederim,ben şuan yurt dışındayım Batı trakyalıyım o yüzden bu ürünler Türkiye de değil

    Öncelikle hem başınız sağolsun hem de babanız için acil şifalar dilerim.


    Farklı tüfek ve pelletlerle yapılan paylaşımları görmek çok sevindirici. Benim aklım bsada tüfeğinizde kaldı açıkçası. Rica etsem daha çok fotoğrafını koyabilir misiniz? Bir de bu mk1 mi yoksa mk2'mi acaba? Kesinlikle eski bir ingiliz bsasına sahip olmak isterdim...

    İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
    Tüfeğin Üzerinde BSA super sport 177 cal yazıyor yinede çok detaylı bakmadım yakın zamanda tekrar inceleme yapınca sizin için detaylı fotograflarını çeker yayınlarım aslında eski 3-4 adet kaliteli güzel havalılarım ve 2 adet Flobert 9 mm silahım vardı fakat senelerdir burada olmayınca evde boş boş durmasınlar diye flobert ler dışındakiler verilmiş evdekilerde atıl ve iyi bir tadilat gerekiyor, anlaşılan bir süre atışlarından değil bakımlarını yapmaktan zevk almaya çalışacağım.

    Selam Ferhat biliyorsun bir süre önçe annemi kaybettim babamda kas hastalığından rahatsız ve şuan babamın bakımını yapabilmek için buradayım Batı trakya Pellet lerde buradan aldıklarım Türkiye den getirdiklerimde var kısa zamanda gidip merak ettiğim değişik pellet ler alacağım bakalım neler bulacağım burada. Tüfek İngiliz malı BSA çok yeni bir tüfek değil buna rağmen hızı yerinde,fırsat buldukça buradaki silahlarıma iyi bir bakım yapmam gerekicek. Bakımlarını yaptıkca buradan paylaşıcam.Yurtdışında da olsak forumdan kopamıyoruz.

    Arkadaşlar biraz vakit geçirip aynı zamanda dürbünün etrafına çift taraflı silikon bant sardıktan sonra ayar için atışlar yapmak istedim.20 - 25 metre mesafeden atış yapmazdan önce Ferhat ın yapmış olduğu kafes projesi aklıma geldi. Bir kot pantolon alıp 12 kat yapıp üstten astım,ne var ki bizim pellet ler tekrar kullanılabilir bir halde çıkmadı 8 ci katta çoğu deforme olmuştu. Çift taraflı silikon bant ciddi derecede darbeyi emiyor tavsiye ederim ,daha önce atışlar çok kötü olmasına rağmen bu akşam ciddi bir düzelme oldu misafir geldiği için çok atış yapamadım en kısa zamanda çok daha detaylı bir ayarlama yapmaya çalışıcam.

    Arkadaşlar bahsettiğiniz bilek güçlendirme işlemi için hoş bir aletten bahsetmek isterim daha önce denediğim eğlenceli ve etkili.bilek hareketleriniz ile hızlanan ve müthiş bir ağırlıa ulaşan bu ürün bilekler için ideal. Ürünü sallıyarak dönmesi sağlanıyor bunu yaptığınızda elinizdeki ağırlık kat kat yüksek bir ağırlık hissi veriyor aynı zamanda idare etmeniz bir o kadar zorlaşıyor.
    Tek elle atış yapmak isteyen arkadaşlar için ideal olacağını düşünüyorum.


    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    Arkadaşlar malum pcp silahlarda istediğimiz optikleri kullanabiliyoruz,fakat yaylılarda bu mümkün olmuyor.
    Merak ettiğim yaylılar için ideal optik nedir + maksimum en fazla nereye kadar zorlanmalı?
    Her yaylının aynı sarsıntıyı vermediğini biliyoruz,Eğer elinizdeki yaylıda farklı optikleri deneme şansınız oldu ise en iyi verimi aldığınız optik ile ilgili bilginizi paylaşmanız hepimiz için verimli oluçaktır.
    Silahlarımız yaylıda olsa yüksek mercekli bir dürbün kullanmak istiyoruz,fakat sarsıntıya dayanıklı yüksek kaliteli dürbünlerin fiyatları malum çoğumuzun bütçesini aşıyor.
    Amaç piyasadaki uygun bütçeli optikler içersin den en iyilerini seçebilmek.