selcukpiero tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
-
-
-
-
Teşekkür ederim, Allah razı olsun çok sağolun. Hepimizin inşallah.
-
Ürün satılmıstır. Teşekkürler.
-
biraz bekleyeyim,olmazsa tekrar iletişime geçerim.
-
merhaba
sanırım dün sizinle yazısmıstım eve gecince foto atarım diye.
bugun foto atmaya calısacagım. hastamız olduğundan koşturuyorum o bakımdan zaman bulamadım. kusura bakmayın lütfen.
-
Farklı çeliklerden yapılmış ( ray çeliği makas çeliği damasscus gibi) çakı ve bıçaklar mevcut
ilgili arkadaşlara fot atarım.
-
En az 3 yıllık ama kullanımında hiçbir sıkıntı olmayan elektronik ses kulaklığıda mevcut. kırmızı renkte. yerli bir av bayiinden almıştım zamanında. marka model vs bulamadım. zaten üzerindede yok.
isteyene foto atarım kutusuzdur.
400 çilek.
-
çok yeni aldım kutusu yok ama orjinal file koruması mevcut.
faturasını bulamadım. tamamen sıfır ürün
3750 çilek
-
orjinal kutu ve çantasında tamamen sıfır ayarında
2000 çilek
-
2 adet muhimmat kutusu mevcut hepsi 1000 çilek
ürünler sıfır
-
05443198794 merhaba
-
Maalesef yine ihtiyaçtan satmak zorundayım.malum satış sitesinde zaten ilanı var.
bilgi almak isteyen arkadaşlara iletişime geçmeleri halinde bilgi veririm.
saygılar.
-
Maalesef yine ihtiyaçtan satmak zorundayım. belki benim gibi motor sevdalısı varsa ilgilenebilir diye düşündüm. malum satış sitesinde zaten ilanı var.
bilgi almak isteyen arkadaşlara iletişime geçmeleri halinde bilgi veririm.
saygılar.
-
1,90 uzunluğunda 1,15 enine sahip duvara montajlanan siyah tel pano yaptırmıştım. Av bayilerinde mağazalarda vs farklı ürünleri sergilemek amaçlı.
bende üzerinde hem havalı tabanca ve tüfeklerimi hemde ateşli tüfeklerimi sergiliyordum.
ölçüler uygun görülürse isteyene uygun fiyata veririm.
sonuçta hacimli ve ağır bir ürün. temin etmek isteyen kişi kendi imkanları ile taşıması gerektiğini özellikle belirtmek istiyorum.
dileyene foto atarım.
saygılar.
-
Daha sıfır ürün yeni almıstım. özellikle benelli ve winchester tüfeğimin muhafazası içindi. 2 tüfek kapasiteli.
kısmet değilmiş sağlık olsun. çok uyguna bırakıyorum.
1000 çilek.
isteyene foto atarım.