b_ozisik adlı kullanıcının mesajları

    Bütün üye arkadaşlara selamlar.

    Ben Levent Yaldız ANKARA / KEÇİÖREN de yaşıyorum, yaşım 52, 27.03.2023 tarihinde Hatsan mod 85 vortex sniper sahiplenerek aranıza katıldım.

    1987 ile 1990 seneleri arası markasını ve özelliklerini hatırlayamadığım ahşap dipcikli havalı tüfek kullanmıştım, son üç aydır tekrar bir hevesle tekrar hobiye dönmek istedim. araştırmalarım sonucunda f/p olarak hatsan mod 125 vs aklıma yatıyordu fakat aile içinde yaşı küçüklerinde kullanacağını düşünerek hafiflik ve tepme durumundan dolayı Hatsan mod 85 vs aldım. Araştırma yaparken de aklımdaki soruların cevabını AirGun Türk'te buldum, formdaki bilgiler çok değerli ve bu bilgilerini paylaşan arkadaşlara çok teşekkür ederim.

    AirGun Türk'te bilgi sahibi olurken çok keyifli vakit geçireceğime inanıyorum.

    Hoşgeldiniz

    Merhabalar 32 yaşımdayım Ankara Çankaya'da yım küçük yaslardan bu yana havalı tüfekler ve ateşli tufeklere ilgim var mod 46 Diana sahibi oldum amcam eski tüfeğini hediye etti ama problemleri var onları cozebelirsem inşallah stress atabilecegim forum olarak yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

    Hoş geldiniz

    Merhabalar. Aranıza yeni katıldım. İsmim Levent. Bursa Karacabey de ikamet ediyorum. Yaşım 49. Pcp tüfeklere de yeni merak saldım. Bu konuda da yeniyim. Hercules bully 6.35 aldım. Tavsiyeleriniz olursa çok memnun olurum.

    Hoşgeldiniz

    Selamlar. Ben Sarp. 40 yaşındayım. İstanbul da ikamet ediyorum. Forum ile havalı tabanca alma arifesinde tanıştım. Şimdi ise Zoraki Ultra 177 ile aranıza katıldım. Ufakken sapanla teneke kutulara attığım günlere geri dönmüş gibiyim :) keyifli bir uğraş olur umarım. İyi forumlar dilerim.

    hayırlı olsun, iyi eğlenceler

    Herkese iyi forumlar. 47 yaşındayım istanbul anadolu yakasında yaşıyorum 27 yıldır ateşli silah kullanıcısıyım 5 tane farklı ruhsatlı tabancam var zaman zaman bunlarla hedefe atış yapıyorum eski usul tek göz atışı bırakıp çift göz atmaya başladım ama çok pratik gerekiyor malum maliyeti çok fazla, son 1 haftada bir stoeger xm1 pcp tüfek ve bir zoraki hp 01 light alarak havalı silahlarla tanışmış oldum pellet ve havalı işine çok yabancıyım, ateşli silahtan çok farklı, atış varmış ama yokmuş gibi 😁. Buradaki tecrübeli arkadaşların bilgilerinden faydalanmayı umuyorum

    Aramıza hoş geldiniz, Ben de IDPA disiplininde yarışıyorum tabanca atıcılığı çok keyifli, ama havalının yeri de bambaşka. kullandıkça daha mutlu olursunuz umarım

    Herkese merhaba. Samsun’dan üye oldum. Havalı tüfeklere bakarken burayı buldum. Tecrübeleri okuyorum. Henüz bir tüfeğim de yok.

    Hoşgeldiniz, umarım en yakın zamanda keyifli bir tüfeğe sahip oolursunuz.

    Eğer amacınız hedefe atış yapmaksa, mutlaka yivli namluya sahip pellet atan bir model tercih edin. BB, bilye vs mühimmat kullanan tabancalar daha antrenman amaçlıdır, gerçek tabancaları simüle eder.

    öncelikle hoşgeldiniz.. Bu konuda b_ozisik size yardımcı olur, kendisinin ilanlarına da bakmanızı tavsiye ederim.

    Herkese merhaba


    Çok uzun zamandır pcp tüfek sahibi olmak istiyordum nasip Daystate'miş. Wolverin 0.22 hakkında resmi sitedekiler dışında bir bilgi yok konuya hakim olan arkadaşlardan birkaç konuda yardım rica ediyorum.


    Tüfeğin sesi çok yüksek azaltmak için moderatör alıcam orjinal ürün mü tercih edilmeli yoksa yerli ürünler de aynı işi görür mü ? Forumda bu üretimi yapan bu hobiye gönül vermiş arkadaşlar vardı , üretime devam ediyorlar mı ?
    Pellet seçim konusunda tavsiyeleriniz veya tecrübelerinizi paylaşırmısınız. İstanbul' da Karaköy ve Mercan da bulabildiğim en ağır pellet JSB jumbo monster diablo 25,39gr, fakat henüz atış imkanı bulamadım.


    Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

    Hayırlı olsun
    Hafta sonu fuarda Daystate modellerini incelemiştim ithalatçısının hemen önündeki standta bizimdi. Elime alır almaz Hatsan hevesimi kırdı herhalde daha önce hiç böyle bi ahşaba dokunmamışım .Neyseki fiyatını duyunca yüzüm güldü 8o