timberlake adlı kullanıcının mesajları

    Ben mod-125 'in sıfırlamasını lazer ile yapıyorum.İyi bir bipod veya atış yastığı kullanmak şart. Ona rağmen keskin atışlar yapmak çokta kolay olmuyor doğrusu. Ama işin zevkide burada bence.Böyle tepmeli bir tüfekten sonra Pcp'ye geçerek her atışı istediğin yere yapabilmek bir süre sıkmaya başlıyor insanları.

    Tekrar geçmiş olsun.Eğer kriminal atışın o inşaattan yapıldığından eminse ve bunu raporla belgeleyebiliyorsa bu işin arkasını bırakmayın derim size.
    İnşaatın üstlenici firmasına durumu belgeleyip dava açacağınızı beyan edinki o dediğiniz "yaratık"ları tespit edip aralarında barındırmasınlar.Yaptıkları da yanlarına kar kalmasın.

    Dostlar insanoğlu hep iyisini istiyor da,500 liralık tüfeğe ondan daha pahalı dürbün alıp takmakta zoruna gidiyor adamın. Aynı tüfek/dürbün bende de var, bakalım biz neler yaşayacağız. :-/

    Zoraki tabancanızı şişe kırmaktan ziyade tepmesiz temiz bir atış sağlayarak daha ziyade küçük bütçeyle havalı tabanca müsabakalarına hazırlanmak için tasarlanmış bir tabanca olarak düşünün. Maksat arada tahribat yapıp,şişe vs. kırarak stres atmaksa tercihiniz kesinlikle CO2'li çelik BB atan bir model olmalı. Yani tabancanızı güçlü atış yapsın diye fazla fazla pompalarak yada sert alaşım peletler kullanarak ömrünü kısaltmanın anlamı yok.Ya da tahribat istiyorsanız Hatsan Mod-25 Supercharger alabilirsiniz. Hem ucuz,hemde nerdeyse tüfek gücünde bir tabancadır.