Sarsılmaza da bakın derim canik 55 i bilmiyorum ama sarsılmazı çok kullandım çalışması çok iyi lakin yerli silahlarımızda malzeme kalitesi, işçilik ve ses olarak malesef ( buna sebeb kullanılan alaşım ) pek bişi beklemeyin abimde bir browning var keklik gibi ötüyor mübarek
Kamil ÖZTÜRK tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
100 metrede msden suyu şişesini kırar mı acaba
biz ancak bu mesafeleri düşünüyoruz bunla yeter ki vur sen mesafe çok da önemli değil sanırsam.... elinize sağlık
-
Aldım hocam korkup vazgeçtim valla
İşte forumun faydası belkide önemsemeden alacaktım bir şekilde ve sonradan telafisi mümkün olmayan sıkıntılar açacaktım başıma Allah razı olsun herkesten
-
Nerdeyse yarım namlu kadar olanları var
-
Uzun olanı da var bunların Valibey
-
Çok sağolun abiler Allah razı olsun ben bu kadar sorun olduğunu bilmiyordum valla vazgeçtim şu andan itibaren
saygılar herkese çok sağolun
-
uyarınız için çok teşekkürler hocam aslında dedikleriniz ciddi konular ama insana çok ciddiyet teşkil edecek bi durum gibi gelmiyor bi aparat alt tarafı belki silahta takılı olmasa bakan adam bile ne olduğunu anlamaz
-
Mermi konusu sorun değil hocam tabancam var benim de abiminde ama iş o aparatı getirtmede işte
-
valla her boyutta namlu var aslında ben bunla av tüfeğinin üzerinde dürbün yeri de var ona göre bi ayarlama yaparım artık tabi olursa getirtebilirsek yani bakalım elbet bi bilen çıkar
-
Hocam Yiv set var işte
acaba sorun olur mu sizce
-
Selam arkadaşlar av tüfeğinin içine yerleştirilen yivli bir aparat var av fişeği büyüklüğünde içinde yivli mermi yeri var tabanca mermisi koyup ateş edebiliyorsun bu aparatlardan alıp daha uzağa atış yapmak istiyorum sizce bulabilir miyim yada yurt dışından getirtilebilir mi gümrüğe takılır mı acaba saygılar...
-
-
Ne kadar acep ?
-
O conta olmazsa hava kaçırır kesinlikle tak bende de at44 long lw var hayırlı olsun
-
ben olsam alırım bi tane rus baikal tek kırma alırım 720 lira fiyatı
-
Selamlar hocam slag namlu ile normal namlu arasındaki farklar gez göz arpacıklardan kaynaklanıyor ayrıca slag namlu boru gibidir ama normsal nsmlu gitdikçe daralır bende ava gidiyorum sarsılmaz var bende 71 cm kendinden şoklu 150 den fazla tekkurşun atmışımdır 2 yıldır normal fişek olarak belki 500 ü geçmiştir en ufak bir sıkıntısı yok marka da bişi diyemem ama bence normal namlu alın slag namlu ile bişi vuramazsın kuş tavşan vs armsan a da bakın derim bu arada
-
Valla bu sitedeki herkes çok kibar beyefendi insanlar
-
Konu başlığını görünce bi an hangi sitedeyim diye baktım :)) Saygılar sevgiler
-
Önce Dürbünsüz atış yapıp grupmana bakın bencer bi yoksa anormallik sorun dürbündedir birde benim gibi namlu içini falan yuağlamayın sakın merminin sağa sola kaymasına neden oluyor...
-
Yaylısında bende çok sıkıntı çektim hem dürbün ayarında hemde atış stabilitesinde 10 mt bile 10 cm grupman ancak yapılıyordu vortex nasıldır bilmem ama gamo kullandım yaylı iyiydi