Kralinko adlı kullanıcının mesajları

    bt65 senı hobiden sogutur. hele rb modeli rear boltlu uzak dur. scuba dolum sorunun yoksa herkul tavsiyem olur. yuksek güç yüksek atış sayısı ile. 6 litre tüpü 6 dolumda bitirir. güç yerine daha ıstikrarlı olsu attıgımı vurayım dersen kral jumbo en ıyı secım olur. daha cok para varsa daha çok kaliteli modele gelirsek s510 alıp keyfine bakarsın bozulma derdi olmaz basın agrımaz.

    Tamam şimdi oldu. kurma kolunu pellet varmış gibi kurup, namlu ucundan üfleyınce hava çıkmıyor. sadece kurma kolunu ittirince hava cıkıyor..


    sanırım sorun namluyu iyi temizlemediğimden kaynaklı.

    öncelikle kurma kolunu namluya sür ve namlu ucundan orta şiddetle üfle nefesin ilerliyor ise namluda oring gitmiştir lakin sabit kalıyor ise dürbünün bozuktur. iyi günler


    hocam. dediğinizi yaptım serce parmagı ıslatarak kurma kolunun pellet girişinden denedim; lakin kurma kolunu ittirip pellet ucunu namluya süren mekanızma ittirilse dahi O deliğine sürtmemesi için bir kac ml ufak yapıldıgı için, o boşluktan hava çıkıyor.

    Hocam Hepsi 8 metre mesafeden kapalı alanda atıldı.


    Sağdaki kağıt dün atıldı. daha dağınıktı pellet gidişi.


    soldaki a4 ise namluyu temizledikten sonra bu gün atıldı. onda da aşağı sola gitti genelde..


    daha önce üst üste 5 kuruşu vuruyordum şimdi resimdeki gibi hepsi başka yere gidiyor.

    Merhaba. her zaman attığım destekli, 70-80 metre mesafedeki hedefler de sapma olunca dürbünü sıfırlama gereği duydum kapalı alanda 8 metre de.. koridor mesafesi kısa olduğu için bu mesafede sıfırlıyorum..


    sıfırlarken her zamanki gibi tüfek sabit destekli. sıfırladıktan sonra yine atışlarda bariz ölçüde sapma var. pellet gama pro magnum ve JSB 18 grain. bar 150-110 arası.


    namluyu kirli olduğunu düşündüm, namluyu pamuk ve ip yardımıyla temizledim sorun yine aynı devam ediyor..


    içerisinde orniglerde mi problem var ? saygılar...



    airgunturk.com/attachment/11253/ airgunturk.com/attachment/11254/

    Hani derler ya ''ne kadar ekmek o kadar köfte'' işte 10 TL ye 250 adet saçmayı bu kalitede üreten başka bir marka olmadığı için Kim ne derse desin, ben gamo ya şapka çıkartırım. at44 ümde gamo pro hunter ve pro magnum ile 70- 80 metre denemelerimde bir çok güzel isabetli atışlar yapabiliyorum. tabiki JSB daha iyi. fiyat/perfromans olarak gamo çok iyi.. aynı fiyattaki diger saçmalara bakın krm, victory vb. berbat kalitede..

    Haklısınız hesaba para yatınca hesap işletim ücreti 100 TL kesti iş bankası. encard ta ücret ödenmiyor, zaten sırf bu yüzden bile encard almak için sebepti benim için. dediğiniz gibi yurt dışı alış verişte epey işe yarayacak encard.




    Dürbün siparişi verdim ücreti ödedim, My Orders Sayfasında, satıcı ürünü kargolama süresi 4 gün 20 saat olarak yazıyor ! 3 gün içinde kargoya vermesi gerekmiyor mu ?


    Gönderi Bekleniyor: Detay İşlem Süresi uzatın Kalan Günler: [4 gün 20 saat 16 dakika]

    Kredi kartı kullanmaktan çekiniyorsanız Enpara hesabı oluşturup onunla yurtdışından alışveriş yapabilirsiniz..Ebay,Amazon,Alixpress ve diğerleri..Üstelik Enpara, Paypal ile anlaşmalı..


    İlaç gibi yetiştiniz hızlı cevap teşekkür ederim. aslında bende Encard vardı onunla denedim olmadı, enpara farklı bir şey sanırım araştırayım.


    cevap geşmediğine göre çoğunluk kredi kartı kullanıyor sanırım..