manset14 adlı kullanıcının mesajları

    Merhaba uzun bir aradan sonra tekrar aranızdayım abiler üstadlar malum okuldan dolayı aktif değildim.
    Geçen hafta memlekete gittim 500 e yakında pellet aldım fakat 40 yada 50 cide tüfek kurulmamaya başladı.Normalde tık diye kurulma sesi geliyorken birden tekrar eski haline geliyor toplamda 750 pellet atmışımdır.Şimdi sizin tecrübelerinize ve görüşlerinize ihtiyacım var.Gez göz kullanmaktan sıkıldım.Tüfeğim Hatsan Mod 125 22 cal bu arada ^^ yatagun dampa alıp tüfeği bakımamı yollamalıyım yoksa vortex mi taktırmalıyım.Malum öğrenci olduğum için sadece birisine param yetiyor.
    Teşekkürler :)
    ;tufey#;tufey#

    Bugün şavkları kullanma fırsatı buldum.Mod 125 le demedim bazı pelletler namluya zor giriyor.Uzun mezilde isabet oranı yeterli fakat acayip bir tahribatı var.Beni çok sasirtti gayet başarili

    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    Buna bi bakar mısınız?

    Valla hocam şikayet ederlerse okula gidip geldiğimde tüfekleri yerinde bulamayabilirim.Malum Evden sorumlu annem :D O yüzden en kısa sürede bi çözüm bulamam lazım.X20 nin seside mod 125 kadar çıkıyor.

    Mod 125 sniper değil Th Yinede yay ve piston sesinin gelmesi olum yönde etkiliyeceğini düşünüyorum.Evin içinde yaptığım atışlarda çok rahatsız edici ses çıkartıyor.

    Stoeger x 20 ve Mod 125 havalılarıma moderatör takmak istiyorum.
    Sizce uygunmudur ?
    Nasıl uygun hale getiririz?
    (Tam bir moderatör hastasıyım)

    Tüfekten vazgeçip zoraki almasaydım kesinlikle x20 alırdım. 5.5mde biraz zayıf kalacağını tahmin ediyorum x20 nin 60 70 metrede şişeler ile arası nasıl :)


    Abi en iyi havalı kendi havalın bence.Mod 125 alışmıştım.Bi stoeger kadar olmasada her attığımı vuracak hale geldiğime inanıyorum.

    Alıntı ,manset14: “Hahaha abi M125 le 140 Metre atışlarım var ama bu şekilde bi grupman neredeyse imkansız Zetax hocamın tabiriyle küheylanı zapt etmeyi başardım ama o kadar başarılı bi grupman başaracagımı sanmıyorum.Fakat ilk işim…


    Hocam sizin için şansımı deneyeceğim belki cuma günü gideriz.Fakat dürbün x20 de sökmek istemiyorum açıkcası, Gez göz çalışması yapabilirim :D

    Şahsen denedim fakat tepmeden dolayı çok dağılıyor.Dürbünü mod 125 den söküp stoegere taktım mod 125 e 3x9x32 takıp stoegere daha büyük mercekli bi dürbün almayı düşünüyorum.Dürbünü hallettiğim zaman güzel bi grupman çıkara bılırım belki.
    Saygılar.Hoşcakalın

    Hahaha abi M125 le 140 Metre atışlarım var ama bu şekilde bi grupman neredeyse imkansız Zetax hocamın tabiriyle küheylanı zapt etmeyi başardım ama o kadar başarılı bi grupman başaracagımı sanmıyorum.Fakat ilk işim mod 125 le bi grupman yapıp atmak :D

    Teşekkürler abi
    Stoeger gerçekten çok hoşuma gitti.
    İsabetli. uygun güçte.tepme hiç yok denecek kadar az dampa ya ihtiyaç duymadım yaklaşık 150 atış yaptım ve dürbünde bozulma yok.Soda şişesini vuruyorum.Kırılanı bir daha vuruyorum :D