manset14 adlı kullanıcının mesajları

    Kaynatmakdan kastım dürbün üstünde durmuyor 3-4 atışta ileri geri oynuyor 1000 civarında atış yaptım şuan azalsa da hala dürbünden randuman alamadım.Ögrenciyim ve bi gelir kaynağım yok.Okul harçlıgımdan ne arttırırsam :).Dampa ayakda benim için yüksek bir mevla.Bu konuda da yardımcı olursan sevinirim abi.

    Abi yarın almaya gideceğim sen bana aklındaki uygun fiyata isabetli pelletlerden yazarsan hepsinden 1er kutu alırım.Çok yardımcı olursun.Bu arada dürbünü kaynatacagim o derece üstünde durmuyor.Anakarada 3 tane av bayii gezdim hic birisinde dampa ayak olmadigi soylendi .onun görevini görecek bir şey bulabilir miyim?örnek tek parca ayak is görür mu?

    Tavsiyenize uyup yarın ince mehmet 25 gr alacağım.Tavsiyen için teşekkür ederim abi ;).Senide takip eden hayranlarından ım 35 m sen 1 tl grupman yaptığın aklıma geldikçe mod 125 e bir şans daha veriyorum :) zabdetmek çok zor bi havalı ama anlaşcaz :)

    Gerçi bunu sormak bi hata yaşınız ve envanterinizdeki havalılara bakınca gözü kapalı almalıyım k.b abi yarın solidden alacağım.Ayrıca şu yeni yerli pellettende sipariş vermeyi düşünüyorum.Onun hakkindada görüşlerinizi yazarsaniz sevinirim.
    Tesekkurler

    Merhaba
    Norica Ban pellet satın aldım.Fakat forumda ağır pelletlerin yayı kırabileceginden bahsetmişler.Havalım Hatsan Mod 125 sizce sorun çıkarir mi?
    Teşekkürler...

    Merhaba
    Uzun araştırmalarım sonucunda Hatsan mod 125 Th 5.5 cal bir havalı tüfek aldım.
    Hatsan mod 125`lerde olan dürbünün ayar tutmamasına dampa ayak ile çözülebileceğini araştırmalım sonucunda öğrendim.Fakat ben ögrenciyim ve tüfeğin borcu bitmeden dampa almayı uygun görmedim.
    Tecrübeli hobidaşların Dampa görevi görecek yani dürbün ayarini bozmamasini sağlayan bir şey istiyorum.
    Saygılar...