Geçmiş olsun Erdem
mrmataraci tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hayırlı olsun, güle güle kullanın

-
Namlulara bakan fotografı çekmek te yürek ister doğrusu

-
Hayırlı olsun dileklerinde bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. İnşallah çok daha iyileri sizlerin olur.
güle güle kullanın. ne gibi modifiyeler yapıldı ?
Bu konuya bakınız
-
Katkısı olanların eline sağlık. kara şişe infaz timi silahlanıyor

-
AA S 410 XTRA FAC tüfeğimi alalı epey olmasına rağmen Mustafa beyden modifiye etmesini ve o şekilde göndermesini rica ettiğimden elime geçmemişti. Mustafa beyin mükemmeliyetçi yapısını bildiğimden, gerekli işlemler sonuçlanana kadar bağrıma taş basıp bekledim, hatta Mustafa beye telefon edip tüfeğin durumunu bile sormadım. Sabrın sonu selamettir demişler, yılbaşından önce Mustafa bey arayıp tüfeğin verilerinin istediği gibi olduğunu ve forumda sonuçları yayınladığını söyleyince dünyalar benim oldu. Artık geriye kalan tek şey kargoyu beklemekti. Yılbaşı günü eve geldiğimde yeni gözdem beni bekliyordu. Misafir olmasına rağmen onlardan izin isteyip paketleri açtım. İngiliz gözdem tüm güzelliğiyle önümde yatıyordu. Pürüzsüz dokusu ve kıvrımları üzerinde ellerimi gezdirirken ceviz kundak seçmekle ne kadar akıllıca bir iş yaptığımı düşünüyor ve ahşabın büyüsüne kendimi kaptırıyordum. İşte tüfeğin resimleri:
Bir tüfek bu kadar mı güzel olur?
[Resim Engellendi: http://s4.directupload.net/images/100102/temp/u6tdgqoj.jpg]
[Resim Engellendi: http://s6.directupload.net/images/100102/temp/scrb82r7.jpg]Gören maşallah desin...
[Resim Engellendi: http://s3.directupload.net/images/100102/temp/9tp6rvb5.jpg]
Elemterefiş kem gözlere şiş!
[Resim Engellendi: http://s7.directupload.net/images/100102/temp/h7zxf76s.jpg]
Hava fırtına derecesinde rüzgarlı olduğundan grup çalışması yapamadım ama devasa kiremitleri bir patlatışı vardı ki, görmeyin..
En kısa zamanda grup çalışması yapıp yayınlayacağım. Böyle bir tüfeğe sahip olmamı sağladığı için Mustafa beye tekrar teşekkür ederim, elleri dert görmesin

-
Sağol Kadirim,
Evren daha detaylı resimler çekti, onları alınca yeni konu açacağım ama gerçekten kundak süper, silah hiper.

Bugün çadırın ilerisinde büyük kiremitler vardı, büyük derken 30-40 cm en 80 cm civarı boy gibi düşünün bir tanesini. Değdiği yeri patlattı ki ne patlatma

Kadir sen bu AA ile 400-500 m atarsın

-
Mustafa bey,
Elinize kolunuza sağlık, bunlar mükemmel veriler, bundan iyisi Şam'da kayısı. Geri dönüşümlü olması da ( hoş kim bu verilerden geriye dönmek ister ki) işin cabası -
hayırlı olsun, güle güle kullanın
-
Yardıma ihtiyaç varsa gelebilirim Rıfat bey

Eksik olmayın Mustafa bey,teşekkürler
-
Ben yarın dükkan taşıma ve yerleştirme buluşmasına katılacağımdan gelemeyeceğim arkadaşlar. Hobiye 1 yıl ara veriyorum. Seneye görüşürüz 
-
Çok sevindim Cem, inşallah herşey gönlüne göre olur. Senin içi özel buluşma da yaparız, yeter ki yaramaz bir durum olmasın
-
Hayırlı olsun ama evanix alınmasın kuma gelmesine

Kuma gelmiyor ki
Satılıklar ilanına bakarsanız eva yengenin sülüsü çoktan kesilmiş 
-
Cem hayırdır? Kambersiz düğün olur mu hiç?
-
Yanılmıyorsam son gladiator'ü siz aldınız. Hayırlı olsun

-
Gördüğü kadarıyla güçlü yay + ağır çekiçle stabil 12 tam güç atış yapılabiliyor. Bu kombinasyonda en düşük güçte atış grafikleri nasıl çıkıyor acaba. Neticede kullanımımızın % 80'i için düşük güç yeterli olacak. O zaman kaç stabil atış çıkabileceğini merak ediyorum
-
Tornacı dalgacı ama inşallah zanaatkardır da çekiçler problemsiz olur
-
Bu hafta buluşma için başlık açmamışız ama mutat olduğu üzere Ankara Team elemanları buluşma yerindeydi. Bir tek Kamuran'ı göremedim, o da kargalar kahvaltısını etmeden gelip erken kaçmış

Bugün Caner Keser arkadaşımız da bize katıldı. Biliyorsunuzdur, gladiator ile isabet problemi yaşadığını söylüyordu. Silaha ilk bakışta dürbün kapağının namluya hafiften temas edip baskı yaptığını gördük. Onu ve moderatörü söktükten sonra Serdar 50m grupman çalıştı. Dürbüne bir ayar çektikten sonra yaptığı grupman şimdiye kadar ne yurtiçi ne de yurtdışında rastlamadığım ve bundan sonra da rastlayacağımı zannetmediğim bir grupmandı. Tekrar tebrikler Serdar, eline gözüne sağlık.

Her zamanki gibi güzel
, atışlı,
sohbetli
, vrommmlu 
bir gün yaşadık. Teşekkürler arkadaşlar. -
Ya ikizse ne alacaksın?

-
O zaman elini çabuk tut Kamuran, senin gibi bir ahşap sevdalısına ve ennn keskin nişancıya yakışır.
Konuyu dağıttık, tüfeğiniz hayırlı olsun.