Benim birşey söylememe gerek yok sanırım Rıfat bey
Siz tescillisiniz, tabii ki bir şey söylemenize gerek yok ![]()
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Benim birşey söylememe gerek yok sanırım Rıfat bey
Siz tescillisiniz, tabii ki bir şey söylemenize gerek yok ![]()
Tüfek alınır eve getirilir iş biter. Nedir bu hanım korkusu anlamadım? Tek taş fırın ben miyim?
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız iyi günlerde kullan
yaa ben şişe dikip vurmak istiyorum şişedemi kıramaz o kadar mı gucsuz oluyor ?
Mesafeye bağlı ama genellikle 15m üzeri en iyi şişe kırma yolu tabancanın kabzesiyle vurmak ![]()
Öncelikle hayırlı olsun.
Tüfek yeni olduğu için ilk atışlarda dizelleme yapması yani içinde bulaşık yağları yakması normaldir. Daha sonra normale döner. Siz siz olun sakın tüfeğin namlusuna, transfer portuna hatta havanın geçtiği ve temas ettiği hiçbir iç aksamına yağ, yağ çözücü vs petrol türevi maddeler sürmeyin, dökmeyin. Tüfeğiniz hasar görebilir. Ayrıca içine pelet koymadan boş atış yapmayın.
Çok gaz verdik ama işe yaradı, maya tuttu artık ![]()
![]()
Elinize sağlık
Harika olmuş, elinize sağlık
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın
Şimdi kontrol ettim silinen bir mesajınız yok. Acaba gönderirken bir sorun mu oluyor?
Ani ve isabetli bir karar olmuş. Tebrikler ve hayırlı olsun
Güle güle kullanın, havanız ve peletiniz bol olsun
hayırlı olsun, iyi günlerde kullan
Hayırlı olsun Oktay, iyi günlerde kullan. Moderatör konusunda Erdem'e katılıyorum gerçekten başarılı bir uygulama ![]()
BB'ler gerçek mermi şeklinde değildir. Saçmaya benzerler, isabetleri son derece düşüktür. Murat'ın tabiriyle BB= Başı Bozuk
İyi günlerde kullanın ![]()
Hayırlı olsun, güle güle kullanın
Videonun başında görülen arabanın arkasındaydı, arabanın altından atış yaptı, ondan görülmemiştir
Ayrıca rüzgar flaması da yok. Amatörce işler bunlar. Atıcı gözükmüyor ama muhtemelen o da göbek üstü atmıştır. ![]()
Eline sağlık Erdem, inşallah yakında kendi ölçümlerini de görürüz
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullan