Hayırlı olsun Kadir, önemli olan boyu değil işlevi ![]()
mrmataraci tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Geçmiş olsun Murat
-
Ben de gelirim inşallah

-
-
Bilekleri kuvvetli, gözleri keskin olsun.
-
Konuya dönersek, antrenman amaçlı kullanacağınızı söylemişsiniz. Eğer sportif olarak düşünüyorsanız bahsettiğiniz tüfek ve tabancaların hiçbiri kullanılmaz bilmiş olun
-
Sahurda kendimi öyle halsiz hissettim ki çıkıp gelemedim. Haftaya inşallah. Köksal sen muhtemelen adele yırtmışsın. Kesin istirahat et ve üstüne basma. tam olarak iyileşmen yırtığın boyutuna göre 3-6 haftayı bulur.
-
-
şşşşşşşşşşt açılın bakayım DAMAT geliyo.........

Kızı vermezseler, Ankara team olarak kayınpederini bir ziyaret ederiz

Hayırlı olsun Volkan, Allah tamamına erdirsin

-
Eğer yanılmıyorsam 1 numaralı vida tetik yolunu veya diğer bir değişle tetiğin boşluğunu uzatıp/kısaltıyor.
-
Bence tüfeği değiştirin.
Şakası bir yana Mod 125 aşırı gücünden dolayı üzerinde bir şey tutmayan bir tüfek. Ya gez-arpacık kullanın ya da yayı biraz keserek gücünü düşürün. O zaman nispeten bir istikrar yakalayabilirsiniz. Tüfeği değiştirmek te en kesin çözümdür. -
Bak şimdi böyle yazdık ya bazı mihraklar şakşakçı diyecekler

-
Bu arada Rıfat abi 15 günden sonra atışları da özlemiş sanırım, 30 m. 5'li gurupman çalışması yaptık bir ara, mrmataracı 10 kuruşun yarısı bir alanda topladı 5ini de, çok beğendim fakat fotoğraflamak aklımıza gelmedi...
Harbiden iyi gurupmandı... 

Sevgiler,
Alet işler el övünürmüş. FX'ler gerçekten çok güzel aletler. Maharetin 8/10'i tüfekte. Zaten Bülent'te 100 m atışlarında 1,2,3,4 diye her vuruşu saydıkça yüzünde güller açıyordu

-
Ben yarın geliyorum inşallah

-
Valla bu sıcakta dolu tüpleri arabada taşımak ( her ne kadar birşey olmaz diyorsam da) beni ürkütüyor. Zaten ekip olarak gittik mi 2 tüp falan hikaye

-
-
oyuncak derken sankı bıraz assagılama sezdım ben sızın tufegınıze oyuncak veya baska bısey demıyorum sadece gucu odur desenızde acıklayıcı olurdu kanımca. neyse sıze gercek tufegınızle hayırlı atıslar
Fazlaca alınganlık göstermişsiniz, katiyen öyle bir amacım yoktu. Aynı tüfekten ben de kullandım, ne kadar güçsüz ve aynı zamanda ne kadar eğlenceli olduğunu bildiğim için öyle dedim yoksa amacım silahınızı aşağılamak veya sizi kırmak değildi.
-
Normaldir. O tüfekten fazla bir güç beklememek lazım. CO2 tabanca neyse o da o, belki biraz daha fazlası. Evde hedef atışı yapmak için eğlenceli bir oyuncak.
-
Bizde airgunturk üyelerine içecekler bedava yani ikramımız
Sadece dışardan gelip atış yapmak isteyenlerden pellet parası alınıyor. Ankara teamı aramızda görmekten mutluluk duyarız. Korkmayın sizden pellet parası almıyacaz

Kompresör ve tüp ayarlayın gelelim. Ankara Team'de pistonlu silah kalmadı desem yeridir

-
Hayırlı olsun Bülent, çok doğru bir karar vermişsin