Dernek işi dert işi. Zamanında ben başka bir amaçla araştırmıştım. Bir kere direk polisle muhatap olmaya başlıyorsunuz ve kazara dernek binasında adı üye defterinde olmayan birisi olsun anında kapatabiliyor ve yöneticiler hakkında işlem yapabiliyorlar. Bu dernek işinin cılkını çıkardığımız için yani xxxx sevenler derneği, xxxx hemşehriler derneği vs. adı altında kurulan derneklerin %90'ı yasa dışı kumar mekanları olduğu için size en baştan kötü gözle bakıyorlar zaten
mrmataraci tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hayırlı olsun. Ankara team olarak belki bir gün gelebiliriz. Kompresör ve tüp var mı PCP ler için
-
Hatsan'ın istenilen seviyeye gelmesini engelleyen bence yönetimdeki kuşak çatışması. Eski tip yöneticiler için ARGE, kalite sağlama ve kontrol, planlama vs. hiç bir getirisi olmayan gider kapılarıdır. Bir de buna tüketicinin gözü açılmamış, yabancı markaları görmemişken önüne ne koysan aldığı yılları yaşamış bir yönetici profili eklerseniz bazı şeylerin neden gerçekleşemediğini anlarsınız.
-
Aluminyum çelikten daha ucuzdur
Londra metal borsasında Al fiyatı 1.15 USD/lb kabaca 2500 USD/ton, çelik 550 USD/ ton
-
Benim eski shadowsport'ta ikisi aynı boydaydı

-
Normalde namlu boyu ve ceket boyu aynı olmalı. Ceketin namlu bittikten sonra 15 cm daha devam etmesinin ne anlamı olabilir ki?
-
"Amaan, ben yaptım oldu, isteyen alır isteyen almaz çok da tın" demiyor
Maalesef tam öyle diyor. Eleştirmemizin başlıca sebebi de bu
-
Alüminyum 3-4 kat daha pahalıdır
-
Hemşeri çıkacaz , Murat abi.. : ) Çamlıdere'de de akraba var haliyle..
Çamlıdere'nin neresindensin sen?Tipik bir soru

Tipik bir cevap : İçinden

-
Tatildeyim arkadaşlar

2 hafta sonra buluşuruz.
-
İlk mesajda kroki var. Paintsign'ın yanından tepeye doğru devam edince 1. Çamlığı görürsün
-
İşte buldum
can baba yaptığı küfürlü konuşmalardan dolayı sürekli mahkemelik olmaktadır. bu davalardan birinde de kendini savunmak için bilindik bir fıkrayı anlatmıştır ve sonunda da bu cümleyi kurmuştur. haliyle beraat etmiştir. o fıkrayı merak edenler için:
bir köyde ateşli bir hasta vardır, kasabaya doktora getirir hastayı köylüler. koca devletin koca doktoruna.
doktor hastaya fitil verir ve köye döner dönmez hastaya fitili anüsten vermelerini söyler.
köylüler tabi 'tamam doktor bey' diyip köye giderler.
köydeki herkese sorarlar, en bilgelere bile, ama kimse anüs ne demektir bilemez.
bu nedenle bir türlü ilacı da veremezler hastaya.
hastanın durumu da gitgide kötüleşmektedir.
bunun üzerine köylü, doktora, koca devletin koca doktoruna telefon etmeye karar verir ama kimse buna yanaşmaz.
ne cüret değil mi doktoru arayacak bir köylü.
neyse durumun vahameti üzerine muhtar aramayı kabul eder.
bütün köylü toplanır santrale, muhtar arar, "biz ne yapacağımızı bilemedik doktor bey" falan der işte. karşıdan doktor bir şeyler söyler.
muhtar teşekkür edip telefonu kapatır döner arkasına:
"makattan verin dedi doktor" der.
yine tüm köye sorarlar, komşu köylere birilerini yollayıp sordururlar falan, ama makat ne bilen yoktur yine.
hasta ise gitti gidecek, ateşler içinde kıvranıyor baya.
ihtiyar meclisi toplanır. son çare, doktorun bir kez daha aranmasına karar verilir.
yine kimse aramak istemez doktoru. nihayetinde yine biri kandırılır, telefonun başına geçer, ama bir yandan da söylenmektedir:
"çok kızacak doktor bey çok!" diye. sonunda telefonu açar, durumu anlatır, doktor bir şeyler söyler yine.
telefondaki köylü, yüzü allak bullak, arkasını döner:
"gördünüz mü ben size söylemiştim çok kızacak diye; ..ötüne sokun dedi.!!" -
Can Yücel'in yanılmıyorsam çok güzel bir yazısı vardı. "Bizim orada ..öte ..öt derler hakim bey" diye. Bir yerden bulursam kes/yapıştır yapar foruma koyarım, yazması çok uzun sürer.
Onu okuyanlar bilirler, açık olmakta fayda vardır
-
Yok hepsini okuyamadım. Ama inceleme falan yapcak düzeyde değilim. Zaten yapabilseydim cik cik öteceme oturup foruma bir inceleme koyardım.he unutmadan ben bana laf ederim öyle çap map güzel şeyler değil.Hepiniz Allaha emanet olun. Yolculuk bu gece.
İyi yolculuklar Hayri, gittiğin yerden de girersin artık foruma

-
Kamuran akşam üzeri markete uğradım bir kutu mama aldım. Senin yeni bebeleri getirirsen ortalığı biraz ateşlendiririz.

-
Aslında haklısınız benim anlayışım kıt
Hatsan söz konusuysa kesinlikle öyle

-
Bazı modelleri 15m bazıları 50 m. Alırken sormak lazım
-
Başınız sağ olsun Murat
-
-
Team üyelerini tanıyalım kısmında be niye yokum Mustafa. Taş senin başına düşecek