Çok istememe rağmen gelemedim. Şu dükkanın işleri bir bitsin hep oradayım ![]()
![]()
mrmataraci tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hayırlı olsun Kamuran, işleri büyütüyorsun bakıyorum.
Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. -
Ben de benzer maliyet kaygısıyla bir müddet değişik peletler denedim. Ama hem istikrarsızlık, hem de tüfeğe zarar verebileceği endişesiyle vazgeçtim. 4500 TL'lil yatırımın 3 kuruşluk pelet yüzünden zarar görmesini ve isabetsiz atışlarla keyfinin kaçmasını istemiyorsan FX ve JSB den şaşma.
-
Uzak mesafeye atmak için dürbününüzün aşağı yukarı kliklerini değiştirirken yatay ayarınız da değişiyordur. Şöyle izah edeyim artıkılınızın dikeyi namlu eksenine dik değilse ve açılı duruyorsa, yukarı alırken aynı zamanda bir miktar yana almış olursunuz.
-
Yağmurdan kaçarken doluya tululacaksın desene
Evanix için yine hatsan ile muhatap olacaksın+1
Ürettiği silaha sahip çıkmayan ithal ettiğine ne derece bakar?
-
Birkaç dolum sonrası normale döner, merak etmeyin. Ama İstanbul'da olduğunuza göre Katresu'ya bir uğramanızda yarar var.
-
Hayırlı olsun... İnşallah çok zevk alarak, kazasız belasız kullanırsınız tüfeğinizi...
Sevgiler,
Tüfek aynen satıldı
Ama Ankara Team içinde kaldı -
Gladiator
Bizim ekipten 2 kişi HW100'den Gladiator'e geçti. Şimdi HW100'lerini hiç kullanmıyorlar. Zamanında ben de onların silahlarını kullanmıştım ama HW100'e kanım ısınmadı.
-
Erdem tüp işini ayarlayabildin mi?
-
Paul Copello amca inceleme yapmış
-
Güle güle kullan Osman abi.
-
Gerçekten küçük,kısa ama güzel bir buluşma oldu. 100 m civarı epey şişe patlattık.
-
Hayırlı olsun Kamuran, güle güle kullan. İlk buluşmada hayırlarız artık. Bol fişek getir.

-
Hatsan'ın Evanix yapması hiç bir probleme ya da kalite düşüklüğüne yol açmaz bence.Renault da bu ülkede üretiliyor ve eski TS 12 modelleri Fransa'dan daha iyi üretiliyor diye belge almıştı fabrika.Artık teknoloji ve herşey değişti.Global bir dünyadayız.Bozuk mal yapan artık 1 kere bilse olsun satamıyor,anında herkes haberdar oluyor.Yerli malımız eğer Evanix'i yaparsa çok ucuza servisi iyi olan PCP lere kavuşacak insanlar.Yabancılara bu kadar para akıttığımız yeter artık.

Bir de Webley'e sorsanız...
-
Ayrıca ağırlık azaltılırken dikkat edilmesi gereken hususlardan biride silahın dengesidir, bu silahta ekstra ucun tüp ve namlu var, bunun üzerine arka dipçik kısmının aşırı hafifletilmesi offhand atışlarda sıkıntı yaratır, bunun için silahın görünmeyen kısımlarında yani mekanizmanın oturduğu yerlerde görünen kısımları muhafaza edip, görünmeyen kısımlarda hafifletmeye gidilebilir.
Mustafa bey benden önce davranmış. T12'nin dipçiğinin hafifliğinden dolayı ayakta atışlarda ağırlık merkezi çok önde kalıyor. Gladyatörün arkasında da tüp ağırlığı olduğu için çok daha stabil atışlar yapmak mümkün oluyor. Elimde imkan olsa arka tarafı ağırlaştırıp ağırlık merkezini dengelemek isterdim.
-
Gece 3'te yatınca ben de uyanamadım. Şu buluşma işini biraz daha geç bir saate alsak diyorum...
-
Eve hatırlı misafir gelince sen buluşmaya gelemezsin tabii ki.

Allah analı babalı büyütsün, ailesine milletine, devletine, dinine faydalı ve hayırlı bir evlat etsin.
-
Çok geçmiş olsun. Bir yandan üzüldüm bir yandan güldüm
. Tam bizlik hikaye olmuş 
-
Geçmiş olsun Cem Bey. İleriki haftalarda görüşür tanışırız artık.
-
10'u biraz geçe PS'ye gittim. Kimseyi göremeyince 1. ve 2. çamlıkları kontrol ettim. Yine kimse yoktu. Dönerken Ahmet'e rastladım .PS'ye gittik ama o fazla kalmadı. ben de saat 13:00 a kadar PS de atış yapıp döndüm. ne oldu size arkadaşlar nazar mı değdi?