mrmataraci tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ailenle beraber, kazasız belasız iyi günlerde kullanın. Hayırlı uğurlu olsun.
-
Evet arkadaşlar şu ölü toprağını atalım üstümüzden. Yarın kimler gelir? Ben 9:30-10:00 gibi paintsign 'da olmayı planlıyorum

-
-
Rıfat Mataracı/ Ankara / AB Rh (-)
-
Herkese teşekkür ederim.
Risk konusuna gelince haklısın Murat. Bu son gidişimde uçak zor kalktı ve bir müddet havada tutunmakta zorluk çekti. Yüreğim ağızıma geldi resmen
, İstanbul'a varana kadar okudum -
Kadir hem hedefi ıskalamışsın hem de tek delik diye bizi uyutmaya çalışıyorsun

-
Acil gittigimden bu hafta katilamadim. Ama bundan sonra hep katilirim. Acele cagirmalarinin sebebi maasima zam yapmakmis. Tabii isime de son verdiler
. Kriz oralarda etkisini yeni yeni belli ediyor
. Afrika maceramiz da boylece sona ermis oldu. -
Ben Ankara'dayım. Bu hafta sonu için çok heveslenmiştim ancak şimdi aradılar acil bir toplantı için yarın gitmem gerekiyor.

-
Buradan sayarak doğru sonuca ulaşamazsınız. FX silahı olupta forma üye olmamış hatta hiç girmemiş kişiler var. Mustafa beye sorun o söylesin. En doğrusu ve kestirme yöntem bu olur.
+1

-
Ben bahsedilenin sentetik gres olduğunu zannetmiyorum. Normal gresi de piston contasına asla sürmemek gerek
-
İyi günlerde kullanın

-
Elinize sağlık. Bu modifiye işleri laça patladı acaba?
-
-
-
Sn. Mataracı madem öyle niye T12 kullanıyorsun

Gladiator ile revolution arasında sorulduğu için Gladiator dedim yoksa tabii ki T12

-
Ben de Gladiator derim
-
Ben Pazar günü PS'ye gittim ki ortalık ana baba günü. Motokros yarışı dolayısıyla çamlık yolu dahi kapatılmış. Biraz oturup eve döndüm. Modem arızasından 2 gün nete giremeyince 19 Mayıs'ı kaçırdık. Artık 2 hafta sonraya kısmetse

-
Ülkü Abi,
Bu durumda 1:9.5 iken yaklaşık 24 cm'de bir tur atacak. namlu 50 cm dersek iki tur atıp çıkacak demektir. Birden fazla tur istenmeyen bir durum mu yoksa ben bir şeyi mi atlıyorum?
-
Özellikle alttan çıkıntı yapan dürbünlerde 25 mm yükseklik T12 şarjörünü ya kılpayı kurtarıyor ya kurtarmıyor. Yükseklik 30 mm civarı olursa daha rahat olur