Muhtemelen kuru sıkı kutusu olduğu içindir. Havalı tabancada öyle bir zorunluluk yok
mrmataraci tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Kocaeli - İstanbul arası ne ki? Bir gün atlayın gidin FX'leri görün. Beğeneceğiniz muhakkak ama gene de bir görün, elinize alın, atış yapın aklınıza takılan birşey olmasın
-
Pompalamak için her 30 atışta bir harcanan kalorilerin maliyetini unutmuşsun

-
Geçmiş olsun.
İmkanınız varsa, biraz zorlayıp daha iyi bir tüfek alın bence.
-
Firma bu tüpü ürettiği zaman 450 bar doldurulacağını da ifade etmiş.450 bar yazmasına rağmen ,Prestijleri açısından 450 de 450 doldurulabileceğini tüpü ürettikleri zamanlar firma açıklamış zaten, ancak;tüpün tam 450 bar'da uzun süre tutulması metali zorlayacağı için çok doğru olmaz kanısındayım.Ve ölçümlerine göre 450 bar hava varken 1800 Lt. hava olduğunu da belirtmişler.Tüp tam doluyken bir mermi temasında 3-4 katlı bir binayı da uçurabileceğini eklemişler.Saygılarımla...

Benim resimden gördüğüm DRUCKLUFT (Hava Basıncı) 300 T450 bar yazıyor.
Yani tüp 300 bar ve test basıncı 450 bar. Bu tüpü 300 bara kadar emniyetle kullanabilirsiniz.
-
Bu tüpün kullanım basıncı 300bar, test basıncı 450 bar
-
Hayırdır inşallah, arıza mı çıktı?
-
İkinci elleri takip edersen 500 TL civarı güzel tüfekler satılıyor.
-
Acele etme, para biriktir, ikinci el güzel bir tüfek al
-
bilmiyorum, ama ben şehirdışındayım.
+1 ben de
Köksal Paintsign'da şişe kırmayın, adamlar kaç kere rica ettiler

-
4 moa reddot 70 metrede 7,77 cm çapı olan bir nokta oluşturur. Kullanıcı hatası olmazsa ıskalanmaz gibi.
Yanlış, hedefi gizler (soda şişesi) ve göremediğin hedefi vuramazsın
-
Pasif üyelik için dilekçe, 2 fotograf, muhtardan ikametgah veya adınıza kayıtlı elektrik-su-doğalgaz faturası getirmeniz gerekiyor.
Eğer atış buluşmalarına da katılmak istiyorsanız bunlara ek olarak savcılıktan temiz kağıdı ve tam teşekküllü hastaneden sağlık raporu alacaksınız.

ŞAKA ŞAKA
Buluşma tarihlerini takip edip katılırsanız Ankara team üyesi olursunuz. Her zaman bekleriz
-
çatıdaki çanak antenleri yan kesitlerinden vuruyorum
Başkasının malına zarar vermek suçtur ve siz bu suçu işlediğinizi itiraf ediyorsunuz. Lütfen atışlarda kimseye veya malına mülküne zarar vermemeye dikkat edin.
-
Bu konuda Yatagun cevap verebilir. Benim bilgim yok.
-
Deniz bu arada sende iyi bir pratik yapmış oldun. Sözlüden geçtin,
aferin 
-
Tutuksuz yargılama için bırakılan sanığı bir daha kim bulacak peki? Suçüstü yakalansa bile tutuksuz yargılanmalı mı bir hırsız?
-
Gördüğüm kadarıyla Nikko stokta yok.
Holosight iki göz açık nişan alma imkanı verir. Diğeri dürbün gibi kullanılıyor. Nokta çapının ufak olması tercih sebebi ve uzak mesafelerde çok önemli. Karar
size kalmış -
polis eğer kişi camı kırınca ya da bir aletle kapıyı açınca müdahale etseydi o kişi eblemis'in dediği gibi içerdeydi.
İçerde miydi yoksa tutuksuz yargılanmak için serbest mi bırakılmıştı?
-
Hayırlı olsun, pişman olmayacağınız bir tercih yapmışsınız
-
Orantı kişiden kişiye değişen bir kavram değil mi?
Elinde 76.5 cm sopa olan birinin saldırısı 7.65 mm ile defedilirse orantı sağlanmış olur mu?

Veya gmby'a (tüy siklet) yapılan saldırıda silah kullanması mazur görülebilirken baykuş nikli üyemizin tokadı orantısız güç olabilir mi?