Benim bildiğim silikon silis yani kum bazlı
mrmataraci tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
-
Protein desteği(dogal degil) diyet ve biraz sabırla yapılabilir.
Ben bol protein alıyorum (doğal) ama sadece göbek gelişiyor

-
Merhaba Arkadaşlar
Ligin 2. ayağını bu hafta sonu yapıyoruz değil mi?
-
Bu da daystate yanılmıyorsam
-
Bende Gamo R 77 combat 4" var, hatta ikinci el kısmında satışta. Oldukça keyifli bir silah diyebilirim. Ama öyle 25 m'de şişe falan kırmaz. Zaten hiçbir havalı tabancanın o mesafede şişe kırabileceğini sanmam. İsabetlilik olarak tatmin edici. Ev içinde kullanım ve hedef atışları için güzel bir tabanca. SW kullanmadım ama onunla ilgili olarak forumda arama yaparsanız epe bilgi bulabilirsiniz.
-
Yazın yaz, kışın kış lastiğinin yerini hiçbir şey tutmuyor.
Tamamen katılıyorum
-
Mustafa hatırladığım kadarıyla Ed ve Erdem son iki sırayı aldı, onlardan sonra sen ve ben geliyoruz.
İlk Dört
1- Gmby
2- Nighthawk
3- Şems
4- Özgürsula -
Bir şikayette benden. Şapkalar küçük olmuş, benim kafada (61 numara) emanet gibi duruyor

-
Bir gece ansızın gelebilirim

Demiştim ve geldim

-
Murat gel modifiye işlemine kundaktan başla. Önce zımparayla boyasını kaldır....

-
Bir gece ansızın gelebilirim

-
İyi günlerde kullan Murat, gerçekten güzel bir parça

-
Hayırlı olsun. 100. gladyatörü de ben alayım bari. Hem ona altın namlu takılacakmış

-
Mekanizması revolution ile aynı mı?
-
Şu anda piyasanın en iyi peletleri FX ve JSB. FX'leri Yatagun'dan, JSB'leri Avmarket'ten bulabilirsin
-
O aralar stokta FX pompa olmadığı için alamadım. FX geldiğinde ben Hill pompayı almıştım
Denk gelmedi yani
100-200 bar arası 5 dakikadan kısa sürede doluyor. Yaklaşık 100 basış -
Ben kullanıyorum ve memnunum. Pompa markalarının en önde gelenlerinden biri. Ayrıca arzu ederseniz elimde hiç kullanılmamış Hatsan pompa var, ambalajında duruyor. Onu uygun fiyattan verebilirim.
-
Sa. arkadaşar,
ben raptor aldım ve çok memnunum, gerçektena çok fark ediyor. 130 metre yaklaşık atışlarımı yaptım ve performans süper...
öneririm..Bu peletten, hem de uzun mesafede memnun olan ilk kişi sizsiniz