Hatsan'ın yaptığı grupmana bakılsa hiç tüfek satamaz. Ya hiç yapma ya adam gibi yap şunu ne olur
mrmataraci tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Mermi namludan çıktığı gibi düşmeye başlar. Yerçekimine karşı merminin göstereceği bir güç yoktur. 50 yardda 3 cm yukarı vurması namlu düzlemine göre değilde gez ayarına göredir. Gezi en üstte alırsanız silahınız 3 değil 10 cm de üste vurur. Bu demek değildir ki mermi daha fazla yükseldi. Gerçek manada yatay düzlemde atış yaparak bunu hemen anlayabilirsiniz. Tüfeğinizi bir su terazisi ve bir mengene yardımıyla namlusundan sabitleyin. Sonra 20 metredeki aynı hizada bir hedefe namlu içinden lazer tutarak bir arkadaşınıza işaretlettirip tüfeğinizi kurduktan sonra atış yapın. Hiçbiryerde rastlamadığınız bilgiyi kendi gözlerinizle görebilirsiniz. Saygılar
Tamamen katılıyorum. Ayrıca "yatay mesafede 550 m " ifadesi de bana çok abartılı geldi. Belli bir açıyla atıldığında merminin son düştüğü yer olabilir ama yatay olarak hiç sanmıyorum.
-
Bütün yüzüm alev alev yanıyor
Mısır çöllerinde bile yanmadım burada yandım 
-
Siz ilk turdaki düşük skoruma dua edin
Arap atı gibi sonradan açıldık Mustafa ile ikimiz. Ağalık mı yapalım atış mı yapalım derken ilk tur havaya gitti. 
-
Mustafa telefonun eski numaramı? Değiştiyse PM at yarın haberleşip gidelim. Ben ağayım benim yanımda sana birşey demezler

-
Hayırlı olsun Mustafa
Bacanaklar çoğalıyor

-
Bende geleceğim ama bu dürbün ile yarışmaya katılmak istemiyorum
ama her türlü görevi yapabilirim...Göbekten oturamıyorum demiyorsun da dürbüne kabahat buluyorsun. Bende Hatsan 3*9 x 40 var istersen getireyim
-
Ankara'dayım ve geliyooooruuuummmm

-
Neden kaçtım Allah'ın Afrikasına

-
Ev işlerinden atıcılığa zaman kalmadığından hamlamışsındır Serdar'ım.

-
Hani nerede buluşma haberleri resim falan?
-
konu 20 liralık kargo parasının hayattan önemli olup olmadığı değil.yukarıdaki mesajdan onu mu anladın mahmut?eğer bu değiştirme işlemleri hatsan tarafından bu şekilde yapılıyorsa ayıptır.yok eğer hatsan'ın haberi olmadan haluk abi tarafından yapılıyorsa haluk abinin özverisini takdir etmek gerekir.
Amme yararına herkesin tüpünü cebinden değiştiriyorsa ne denilebilir ki... Gidip elini öpmek lazım
-
20 lira kargo parası hayatından önemli mi?
Kalitesi belli bir tüfekle Hatsan arasındaki fiyat farkı hayatından önemli mi?
-
Bence de en güzeli T12 ama aklımda gladiator de var

Takas edelim istersen

-
[Resim Engellendi: http://s4b.directupload.net/images/090327/temp/ytyz9cjz.jpg]
Benim tüp galiba yeni versiyon
Ben delik falan seçemedim. Yaşlılıktan mıdır acaba
Elinde olan birisi, eski ve yeni tüplerin net bir resmini karşılaştırmalı olarak koyarsa çok faydalı olacaktır sanırım -
Arkadaşlar
Bir diğer forumda At44 kontrol ve bakım kampanyası altında bir kampanya başlatılmış. Tüfekler ve tüpler kontrol edilip gerek görülenler değiştirilecekmiş. Anladığım kadarıyla Hatsan çağrı yapıp ey vatandaş sana hatalı ürün sattım kusura bakma getir değiştireyim diye açıkça söyleyemiyor ve bu tip bir örtülü kampanyayla değişimleri yapıp yiğitliğe halel getirmiyor.
Tabii ki tüketici adına iyi birşey ama foruma üye olmayan veya internet erişimi sınırlı veya hiç olmayanlar bundan nasıl haberdar olacak ve onların elindeki varsa hatalı ürünler ne olacak?
-
Ben de üstüme alınmıyorum
Tüpümü aldım ancak daha görmek nasip olmadı. Team envanterine 300 bar 6 l ilave edin -
O-ringleri silikon gresle hafif yağlarsan daha uzun ömürlü olurlar. Kaçak dolum ucundan mı yoksa tüpe bağladığın dolum aparatından mı? Dolum düzeneğinin bir fotoğrafını koyabilirsen daha iyi olur.
-
Sorun dolum aparatındaysa ucundaki iki adet o-ringi değiştirmen sorunu çözebilir
-
Hani fikstür?
İlk ayak haftaya olsun. Her ayın 1. ve 3. haftası devam edelim