Maalesef lastikleri geri alıp otoparkı daraltmamıza izin vereceklerini zannetmiyorum. Keza aynı şekilde çobanlar ve çocuklar geçerken atışı kesip beklemeliyiz. Hem kırmızı bayrak onlara bir anlam ifade etmeyecek hem de geçişlerini engellemek gibi bir hakkımız yok.
mrmataraci tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Verdiğim linkteki satıcı Türkiye'ye göndermiyor. Aydınlatmalı reticle hiç kullanmayacağın bir özellik. Kullanmak istesen de pil dayandıramazsın zaten. Keza dürbün öyle matah bir şey değil. Nakliyeyi ve takılma riskini de hesapladığında hiç akıl karı değil. Bu fiyata yakın Tasko alabilirsin aynı işi görür. Bütçeni biraz artırırsan Gamo veya Diana'nın havalı tüfek için tasarlanmış dürbünlerinden alabilirsin. İmzandaki tüfek kesinlikle tepmesiz bir tüfek değil. Dampa kullanırsan iyi edersin.
-
Aklına sağlık Erdem, gerçekten güzel fikir.
Kamuran kriz ortamı var, 4 kutu pelet çok bile

-
Fiyat konusunda yanıltıcı bilgi verdiğinizde, gümrükte takıldığı anda sorun başlıyor. Zira sizden kredi kartı ekstresini istiyorlar ve fiyatına ordan bakıyorlar. Tutmayınca gelsin vergiler ve cezalar. Şimdiye kadar 3 dürbün sipariş ettim. Biri takılmadan geldi. Diğerlerinin astarı yüzünden pahalıya çıktı. Bir de gümrükçüler değerlendirme yaparken nakliye dahil fiyatı kullanıyorlar. Onun için fiyatı düşük göstertecekseniz ve karşı taraf Kabul ederse kredi kartınızdan tek seferde değil birkaç seferde çeksin. Diğerleri ne diye soran olursa başka şeyler de almıştım onlar sıkıntısız geldi dersiniz. Ankara’da olmayan için takılan ürünü almak çok zor.
-
Herkesin eline sağlık. Bir dahaki sefere aranızda olmak dileğiyle

-
Yanlış bilmiyorsam CO2 tüplerin basıncı 60 bar civarı. O basınçla ve normal pelletlerle bahsedilen hızlara çıkacağını sanmıyorum. 4.5 mm için en fazla 180 m/s civarı olur . Bence güzel ve pahalı ( hem ilk alım hem kullanım maliyeti yönünden) bir oyuncak.
-
Ben bu hafta yokum. Yarın bana haftanın ilk iş günü

-
Tamam benide yazın listeye.
Yarın için zaten benim sincaplar arabaya konuldu zaten. Sabah 9:00-09:15 gibi orada olurum ben.
Bu Mustafa dilinde beni 11:00 dan önce beklemeyin demek oluyor

-
Eline sağlık Evren. Shadowsport'a elmi koydun yoksa

-
Normalde 5 dakıkada 200 bara çok rahat ulaşman lazım. Bu işte bir sakatlık var
. Pompanın tahliye vanasının kapalı olduğundan emin misin? Dolum aparatının tüfeğe giren sarı parçasının üzerinde 2 o-ring takılı mı? -
Pompayı tüfeğe takmadan bastığın zaman ucundan hava geliyor mu?
-
Eh be kardeşim almışsın bir Hatsan görmüşsün. İkinciye niye bulaşıyorsun?

-
center-to-center distance yok sadece center var

-
Acısız ve temiz bir av olmuş bence

-
Hayırlı olsun güle güle kullanın.Dampa almayı ihmal etmeyin.
-
Elinize sağlık

-
Saçma kelimesini duyunca aklıma yuvarlak, küresel bir nesne geliyor. Bizim peletlere saçma demek hakikaten çok saçma
-
29 Şubat tarihi 2012 yılından önce olmayacak. Bu kadar beklemeyin gelin bu buluşmayı 1 Mart 2009 tarihinde yapın

-
Bendeki Typhoon ile bir 5-10 atış yapmıştım. Üst mekanizma bir nevi hareketli ve tepmeyi azaltan sisteme sahip. Hatsan pellet ile 450*460 fps ( fiili ölçüm değeridir) namlu çıkış hızına sahip. İsabetliliği fena değil.
Ben tabanca sevmediğimden benimkini satışa çıkardım. İlgilenirseniz PM atabilirsiniz. -
Buluşma tadından yenmedi. Sağolsun Ed 1-2 kg ceviz getirmiş. Artık şişeye atmıyoruz, 50 m'den cevizleri hoplattık * Çevre Dostu Ankara Team* * Kırılan cevizler kuşlara yem olsun derken bir de baktık etraf ceviz yiyen iki ayaklı kuşlarla doldu
Neyse duruma müdahale ettik de uluslararası bir kriz çıkmadan Ed de bir iki ceviz kırabildi.