Bence kurşun diyelim
mrmataraci tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bir aksilik olmazsa, inşallah bu hafta sonu ben de sizlerleyim. Saygılarımla.

+1

-
Hayırlı Olsun, iyi günlerde kullan
-
-
Eline sağlık güzel atışlar. 3 haftanın acısını çıkarmışsın

-
Kesinlikle öyle bir şey yok. Sizin ya ayaklarda ya da dürbün kızağında bir problem var herhalde.
-

Şu anda bir telefon aldım. Bir iş görüşmesi olacağından Cumartesi günü aranızda olamayacağım. Halbuki herşeyi ayarlamıştım ama Allah'ın günü torbaya girmiş gibi hafta sonuna 
ayarlamışlar 

-
Herhangi bir benzin istasyonundan "kauçuklu gres" diye sorup alabilirsiniz. kutusu 8-10 TL arası olsa gerek
-
Daha önceki mesajlarda fiyatının Fx revolution ayarında olacağı belirtilmişti yanılmıyorsam. Zaten hem üretilecek sayı az olduğundan hem de tüm detaylarda en iyi malzemelerin kullanılmasından dolayı üretim maliyetlerinin yüksek çıkması normal. Ah bir de şu kriz olmasaydı

-
T12 yi kullanan arkadaş gurupman denemedimi?
Deneyemedi.
Önce Erdem'e gözetmenlik yaptı sonra dürbünü ayarladı tam atacaktı ki bir fırtına koptu zor kaçtı 

-
V hacim değil hız. Bu momentum formülü. Eşit hızlı iki cisimden kütlesi büyük olanın momentumu (kabaca darbe etkisi diyelim) daha fazladır.
-
-
Silah severse sen sevmesen de olur

-
Türkiyedeki en iyi pcp yi alırsam son noktayı almış olurum zamanla daha iyisi çıkarmı dünya var oldukça tabiki çıkacaktır o zaman ömrümüz olursa onlara yöneliriz bu kadar basit şimdi bana kevlar tüp lazım oda memlekette yok sanırım en büyük sorun bu.
O zaman FX Gladiator alıp Sideprensi Kadir'le kapışmaya başlayacaksın. Şu ana kadar yapılmış en uzun mesafe atışını o yaptı bildiğim kadarıyla

-
En son noktayı yakında alıcam çok az kaldı.

Yaylıda belki ama PCP'de son nokta henüz çok uzakta. Değişik amaçlara hizmet eden değişik özelliklerde tüfekler var ama hiçbiri için son nokta diyemeyiz
-
Benim de dikkatimi çekti abi. Manastır tarafına benziyor. Gemlik körfezi olması çok büyük ihtimal. Zaten tekne de muhtemelen Mursan yapımı Dolphin'lerden.
Hadi madem motor tahmininde de bulunayım; 25lik 2 zamanlı Yamaha... =)
Aslında ben de Hasanağa Koyu diyecektim fazla atmak olmasın diye vazgeçtim

-
Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Yalnız ayağınızın dampa olduğundan emin misiniz? Normal tek parça ayak olabilir.
Avatarınızdaki resim Kumla mı? -
Ankara Team Uluslararası oldu. Ed'de bizim CIA bağlantımız

-
Ben tüfeği saklarken bir kaza çıkmasın diye bolt hep emniyet pozisyonunda tutuyordum. Acaba bu nedenle yayda bir deformasyon olmuş olabilir mi?
-
Ben tüfeği saklarken bir kaza çıkmasın diye bolt hep emniyet pozisyonunda tutuyordum. Acaba bu nedenle yayda bir deformasyon olmuş olabilir mi?