Ankara'ya donunce bendeki AT44'u Katresu'ya yollayayim, ustatlar bir incelesinler - tabii eger uygun gorurlerse
mrmataraci tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
12 yivset LW namlularda kullanılıyor. Ama bu hatsanlarda orjinal LW olmayabilir. Aynı teknikle üretim ve üretim izniyle birlikte LW yazılabilir
1-LW kimseye izin vermiyor
2- Oyle olsa bile o zaman bunun belirtilmesi lazim ( LW lisansiyla yerli uretim diye)
3- Eger LW degilse bunun adi nedir siz koyun -
gecen hafta gelmeyecektim sirf musabaka var diye geldim ama siz musabakayi normal gelis haftamda yapiyorsunuz. Oldu mu simdi?

-
Oncelikle tum conta/o-ringlerin degismesi gerekiyor anladigim kadariyla
-
Ben de Osman abinin izinden gidiyorum herhalde
3 PCP, 4 yayli, 2 adet tabanca, 1 adet atesli 22 calEvde sorun oluyor mu? Erkegiz biz ne sorunu?

-
Ben bu hafta yokum arkadaslar.Bu arada tripodum kayip. PS'ye bir sorarmisiniz otoparkta falan unuttum herhalde

-
Gule Gule kullan eline saglik Osman Abi

-
Goruldugu kadariyla tufeklerin yayli. Dampa ayak kullanmani ve hafif durbunler secmeni onerebilirim.
-
FX pelletle 8 atış neredeyse tek delik yaptım. Bu sefer olmuş gibi. Yalnız birşeyi eleştirmeden geçemeyeceğim.
1- Tüfek vıcık vıcık yağ içinde geldi _ bilmiyorum sizinkiler de öyle mi? Temizlemek için epey ugraştım
2- Tüp kafalarındaki sarı parçaların içinde imalat çapakları ve talaş parçaları duruyor -
Kar maalesef yolları kapamış durumda- Yarın yapılacak tek şey evde 10 m grupmanı gibi gözüküyor
-
Rusya kadar kargası bol yer görmedim hem de ne kargalar... Kediyi falan rahat kapıp görürürler
-
Ben geldım bile. haftaya havanın garantisi mi var. Ankara Team ne oluyor size?
-
Megalomani uzerine az paronayak sizofreni gibi bir sey tarif ettiginiz.
-
Hatsan a niye deymesin anlamıyorum denk getirdiğidne 100metrede bile cma şişeyi parçalıyor üstelik menzili ve çıkış hızı en güclü olan tüfek
Burada anahtar kelime " denk getirdiginde" o da mod 125 ile zor dostum zor
-
Evet gercekten cok guzel bir bulusma oldu hic ayrilmak istemedim. Bu arada su dolum yuvasi tipalari gozumden kacmis ( Termopl'e duyurulur). Turkiye'nin en cok ve duzenli bulusan ve atis yapan ekibi olmakla gururluyuz. (Her ne kadar arada gobek ustu atis yapsak ta
) -
Basin sagolsun Ozgur
-
Bu hafta geliyorum insallah. PS ' de yiyelim ugrasmayalim hem de o kadar yerlerini kullaniyoruz bir destek cikmis oluruz. Yalniz lutfen Cuma'dan tupleri doldursunlar
-
10 stabil atış bile yeterli
Tufegini eline alinca 10 atisin ne kadar az oldugunu goreceksin.30 dan asagi stabil atis insani bitirir
-
mrmataraci abim donatmış çocukları aşılıyor şimdiden
mrmatarci abi çocuklarınıza en güzel hobiyi öğretiyorsunuz , keşke tüm babalar çocuklarına tv , bilgisayar ve oyun yerine böyle faydalı sporlar ve hobiler öğretseler .
Dediginiz gibi cocuklar bu devirde eve tikili, TV ve bilgisayar disinda birsey bilmiyorlar. Insallah ikisi de ileride super aticilar olacaklar. Kizim simdiden off-hand atislarda benden cok daha iyi. Oglan tufegi kaldiramadigindan destekli atiyor ama ikisi de 50 m den hedefi affetmiyorlar. Darisi herkesin basina.
-
Gercekten cok guzel bir gundu. Artik eskisi gibi her hafta katilamayacak olmam beni gercekten cok uzuyor. Atis bulusmalarinin en guzel tarafi atmak veya vurmak degil, insanin dostlariyla beraber keyifli birkac saat gecirmesi. ANKARA TEAM dostlarim hepinize cok tesekkurler iyi ki varsiniz; sizleri tanimis olmak benim icin en buyuk kazanc.