Hakkında hayırlısı olsun Volkan. Ben bu haftada yokum arkadaslar, benim içinde sıkın.
mrmataraci tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Cok iyi bir tufek almissiniz. Hayirli olsun, iyi gunlerde kullanin
-
Hedefler mermi manyagi olmus

-
Benim gucum bana yeter fazlasini istemem
-
Ben de ayni sekilde baslamistim. Orta mesafeler icin iyidir. Gule gule kullanin, hayirli olsun
-
-
-
Gule gule kullanin.

-
-
Bence gayet basarili olmus. Hafizaya almak cok kolaydi keske 2 dk. baksaydiniz. Yazi karakterlerinin kusuruna bakmayin. Urdun`den selamlar
-
yemin ederim bu haber ne zaman gelecek diye bekliyodum, kara haber tez duyuldu
Bize İlker abinin zırhından lazım 
Bu arada vuran kim, sanki ben tahmin ediyorum

Sen dürbüne sıkarsın da biz kronoya sıkamaz mıyız?

-
bahsettiginiz ozelliklerde bir solid pelet 250 metrede 32 fp bir enerji ve 660 fps hizla hedefe vururki birakin siseyi damacanayi bile kirarsiniz hedef konusuna gelince 10 metrede sifirladiginiz ve nisanhatti 2" olan bir sistemle 250 metrede dusme miktari sadece 200 cm civari ki mildotlu bir durbunle bunu rahatlikla tolere edebilirsiniz, tek onemli sorun ruzgar etkisi oda 10km saat hizin altinda ve 30 dereceden daha dar acilarda en fazla 25 cm lik bir sapma yapacaktir.Yinede 6.35 kalibrede daha dusuk hizlarda ama daha agir muhimmatla cok daha etkili ve tutarli is cikar diye dusunuyorum.Ornegin Beaumont 6.35 kalibrede 55 grain solidi 310 metre/saniye hizlarda atmakta ama yuksek BC nin sagladigi avantajla 250 metre mesafede hedefe 70fp bir enerji ve 770 fps hizla ulasiyorki neler yapabilecegini siz dusunun.
Bu veriler benim chairgun'dan aldıklarımla tutmuyor. Siz nereden aldınız acaba?
-
-
Chairgun'a girilebilen en yüksek hız 1077 fps. Bu hızla 32 grain dir pellet atarsan 250 yardada 165 inç düşme yapıyor. Çıkışta 82.44 ftlbf olan gücün hedefe ulaştığında 12 ftlbf oluyor ki bu güç İngiltere'de havalı silahlarda izin verilen en yüksek çıkış gücü. Yani o mesafede şişe de kırarsın plaka da delersin.
-
Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Hatsan tüfek işi piyangoya benzer. iyi de çıkabilir kötüde. Şansınıza kalmış
Muhtemelen bir sonraki mesajınız falanca yeri kırıldı veya dürbünüm ayar tutmuyor şeklinde olacaktır. -
öğrenmek istediğiniz bilgiler forumda fazlasıyla mevcut.
+1 Önce forumdaki konuları dikkatlice inceleyin ve temeli oluşturun. Daha sonra aklınıza takılan olursa zevkle yardımcı oluruz.
-
Kargo ABD içi bedavadır. Türkiye'ye bedava göndermezler en az 40 dolar kargo ekle
-
bi gün tüm tüfekler 15 dakikalığına hatsan olacak
hatsan yavaş yavaş dünya pazarına giriyo söylediğim hayal değil yakın :D:D:DDesene dünyada havalı silah hobisi yokolacak

-
hayret hatsan 'da hiç böyle arıza çıkmazdı

Şakası bir yana fabrikaya göndermekten başka çareniz yok.
-
Bence tüfekle fazla oynamadan orijinal değerleriyle veya en fazla %5 civarı güç artışı getirecek modifiyelerle kıllanmak en doğrusu. Genellikle güç artırırken isabetlilikten harcıyorsunuz. Ayrıca tüfeğin başka kısımları artırılmış güce uygun dizayn edilmediğinden arızalar çıkabiliyor.