Benim adamlar gidişimi Cuma'ya ertelediler. Ben muhtemelen gelemeyeceğim. Hafta içi kaçamaklarına müsaitim.
mrmataraci tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Güle güle kullanın, en iyi silah insanın sahip olduğu silahtır.
-
Bütün markaların - tekrar ediyorum bütün markaların katalogta verdikleri sarfiyat değerleri uygulamada asla sağlanamayacak kontrollu şartlar altında yapılan laboratuvar testlerine dayanır. Gerçek değerler için onları 1.2-1.3 le çarp. Hızlı kullanan biriysen 1.5 le çarp. Toyota corolla uzun yolda 100 km hızla 6.5 l civarı yakar.
-
4 litre diyenin burnu uzadı mı?
Yok öyle birşey inanma -
Eline sağlık güzel atışlar yapmışsın. Bu dianaların işine aklım ermedi. Benim gamo shadowsportla bile 15-50 m arası aynı sıfırlamayla vurabiliyorum
-
Punta deliğidir
-
Gamo dürbünlerin görüş berraklığı şahane bence
-
Güzel çalışma eline sağlık. Bugün PS'ye gelseydin uzun mesafesini de denerdin

-
Güzel atışlar tebrikler. Bu arada sana kötü bir haber vereyim, dürbünü korumak açısından kullandığın tek parça ayağın önceki ayağından bir farkı yok. Yani kısa bir süre sonra bu dürbünü de ıskartaya çıkarabilirsin. En iyisi dampa ayak kullanman. Hem ayarın bozulmaz hem de dürbünün uzun ömürlü olur.
-
300 atışta temizlik problemi çıkacağını sanmıyorum. Zorla giren pellette bile kısmi iz kalıyorsa o namlunun yiv seti yok gibi birşey diye düşünürüm.
-
Uğur niye macera arıyorsun, biraz sabırlı ol. Fabrikası çıkartacakmış işte yakında
-
Namlunun içine bakınca ne görüyorsun? Yiv setlerin görünmesi lazım
-
Eline sağlık, hurda dürbüne yeniden can vermişsin.

-
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın
-
Elinize sağlık,güzel bir yazı
-
ona bakarsanız benim tekli webley raider in namlusunun yerine 10 lu webley rader namlusu yolladılar cıplak incecik kızılcık sopası gibi bir namlu gerçi oda arızalıydı sarısını adam gibi işleyememişler saçmanın eteğini tıraşlıyordu ama lw namluydu bende geri yolladım sonra ellerine benim gönderdiğim namluyu alınca anlamışlar yanlışlıgı bu seferde 1 ay gün attılar ellerinde namlu kalmamış yani anlıcanız benim tüfek 1 ay namlusuz ya tıcak
Yani onun da üstüne lothar-walther mi yazmışlardı yağlı boyayla

-
Wadcutter = Düz uçlu pellet
-
Eline sağlık Uğur artık senden korkulur. Fotoshopla bile daha iyisi olmazdı

-
Maccarinin diana yayı .560 x 33 coils-.128 wire
Seninki de resimde 33 sarım gözüküyor. Çap ve kalınlığı bilemiyorum tabii ki.
-
Temizleme peletinin arkasına normal pellet yerleştirip öyle atıyorsun