Termopl'un yazısının altına imza atarım. ![]()
mrmataraci tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Mesut Kardeşim,
İnsan b..a bir kere basar. Sen dönüp ısrarla bir daha bastın
Ne diyeyim bilmem ki. En uygunu "Kendi düşen ağlamaz" 
-
Artık dürbünlerin %90'ı çinde yapılıyor. Dolayısıyla markalar arasında bariz farklılıklar yok. Nikko'yu bilmiyorum ama hawke ve bushnell lisans altında çinde üretiliyor bildiğim kadarıyla.
-
grupman işinde merkezler arası uzaklık mı ölcülüyor
Evet

-
[Resim Engellendi: http://www.opticswarehouse.co.uk/prodimages/BS17021.jpg]
http://www.opticswarehouse.co.uk/proddetail.asp…021&cat=412
Bu benim işimi görürmü.
Yurt dışından hiç mlzeme getirtmedim. Sorun olurmu.Bu senin işini görmez. Normal adaptör. Videodakinin arkası yüksekti. Ama arka ayağın altını 2 mm beslesen aynı sonucu alırsın.
-
osmantaspınar -FX T12
mrmataraci - FX T12
serdarhavsut- FX T12
raptorx- Gladiator
nighthawk - Gladiator
kyucel- Gladiator
ejlover- Gladiator
skyplume/emporto - Revolution
gmby- AA410
volkanertekin- AA410
şems- HW97K
özgürsula- Gamo CFX
Trouble - Patriot (artık ateşli oldu herhalde
)Adını unuttuğum varsa kusura bakmasın
. Hakikaten FX TEAM olduk -
Doğru karar, doğru seçim. Seninkinin amca kızını alan birisi olarak iyi bir aile olduklarını söyleyebilirim

-
Haydar Kardeş,
Göndediğin linkleri ve filmi inceledim, ayrıca pyramidair'de namlu düşmesi (barrel droop) üzerine yazılar var onları da okudum. Yaylı silahlarda namlu düşmesinin cok yaygın olduğunu belirtiyordu. Bu arada namlu düşmesi derken namluda bir eğiklik veya sarkma değil, namlu ekseninin dürbün kızak eksenine göre eğik olarak takılması kastediliyor. Gönderdiğin dürbün kızağı diana silahlar için leapers tarafından üretilmiş ve arka tarafı ön tarafından yaklaşık 2 mm daha yüksek yani arka tarafı yükseltilmiş. Bunu takınca bir de geniş kızağa uygun dürbün ayağı bulman lazım. Bence dampanın arka ayağını 2 mm kadar yükseltirsen aynı işi görür.
Senin dampanın yana sallanması normal değil. Bendeki dampaya epey kuvvet uyguladığımda ileri geri çok hafif hareket ediyordu. Muhtemelen senin de bağlantı vidalarını sıkman gerekiyor. O allen metrik değil, ingiliz sistemidir ve 7/64inç gibi birşeydir herhalde. istersen Yatagun dampaları bir bekle onlarla dene. -
Aradaki mesajlar silinmiş onun için tekrar yazıyorum. Dürbünün ön ayağına koyduğunuz lastikleri çıkarıp arka ayağa takın.Vuruş noktasını yükseltmek için arka ayağı yükseltmeniz gerekiyor.
-
YATAGUN'A NOT
Bu arada Kamuran'a bir gladiyatör yazın, Gökalp'te T12'ye ufaktan meyillendi ama hayırlısı artık. Onlar da alırsa Ankara Team adını FX Team olarak değiştiririz artık.
Mustafacığım üzgünüm sen de mecbur bir tane alacaksın artık

-
Yağmur bastırmasaydı ne mesafeler yapacaktık. En son Erdem hedefi 300-400 m civarına götürüyordu
Hani tam buluşmanın ateşlendiği sırada 

-
Ateşli konusunda tecrübem yok ama Baikal fiyat/performans olarak iyi gibi geldi. Her şart altında atış yapabilen güvenilir bir tüfek sanki tabii film gerçekse
-
Aaaaa Tırmanmak derken

Gizli dedikya
Görev brifingi geri dönülemez noktaya gelindiğinde verilecek -
Bence tırmanıcı olsun
-
Gideceğimiz yer ateşliye hiç uygun değil - havalı bile orada dikkat çekebilir. Normal çamlık buluşmasına safir de getir istersen keleş getir atalım. Orası kuytu olduğundan, avcı vs. dolaştığından kimse sesi takmıyor. Ama bu hafta gideceğimiz yerde havalının sesi bile dikkat çekebilir. Ergenekon davasına dahil oluruz birden

-
Yakında Serdar'dan Bushnell Elite dürbün üzerine grupman çalışması da görürüz.

-
Baikal fişek mi atıyor, safir gibi tek kurşun mu?
-
Eline sağlık, güzel atışlar. Yalnız bu grup işini hiç acele getirmeyeceksin. Yağmurda yağsa fırtına da kopsa sakin sakin atışını yapmazsan grup büyüyor.
-
uluslararası havalısilah forumlarına moderatör çıkaran
Ben yazayım mı yazmayayım mı çok düşündüm ama sen çıtlattığına göre söyleyelim artık.
Forumumuzun S. Moderatörü Raptorx Erdem, FX Owners Club Forumunda da Moderatör olmuş ve böylelikle Uluslararası S. Moderatör olmuştur.

-
[Resim Engellendi: http://img167.imageshack.us/img167/6924/mrmataraciht7.th.jpg]
Hepsi iyi hoş ama 5. atışım nereye gitti anlamadım
. Kağıdı da ıskalamış olamam