şimdi öğrencisin okulu bitirip güzel bi iş sahibi oldunmu ayda 15 20 bin ytl kenara attınmı kendine gelir anlayışın açılır işide öğrenirsin .
Ben okulu bitireli epey oldu. 15-20 bin kenara atabileceğim bir işim olmadı maalesef ![]()
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
şimdi öğrencisin okulu bitirip güzel bi iş sahibi oldunmu ayda 15 20 bin ytl kenara attınmı kendine gelir anlayışın açılır işide öğrenirsin .
Ben okulu bitireli epey oldu. 15-20 bin kenara atabileceğim bir işim olmadı maalesef ![]()
İçişleri Bakanının uyarısıyla okul alışverişine çıktık. Demek ki neymiş okul alışverişi > atış buluşması ![]()
O zaman bende saat 10 gibi gelirim. Öğleden sonra kafa dumanlanıyor, sakatlık çıkarmayalım ![]()
Pazar olsun o zaman
Bana her iki gün de uyar. Sahurdan sonra gidelim. Malum Ramazan, sıcaklara kalmayalım
Eline sağlık Serkan.
Senin namlu da merkezli delinenlerdenmiş ![]()
İyi günlerde kullanın ![]()
Ben de yakın zamanda Shadowsport için conta talep ettim ve sorunsuz geldi. Telefonda görüştüğüm kadarıyla da teknik servisteki arkadaşlar epey alakalı kişiler.
Tüfeğin tüpü hiçbir zaman sıfır basınçta olmayacaktır. ben pompayla 100 bardan 200'e 100 basışta çıkardım. Eğer ara vermezseniz 3-4 dakikadan fazla sürmüyor.
Kaba hesap 1 basma= 1 bar ( pompa için)
Ankara'nın exadoru olmaya doğru gidiyorsun. ![]()
Yarın buluşmaya geleceksen sana yeşil gres getireyim
işin aslı krono da anlaşılır,yay için tavsiyem atığı kadar atsın sonra abartmadan orjinal yayıda olabilir, yada yakın ölçü bir yay la devam etmek en iyisi diye düşünüyorum .yüksek güçlü yay ile başta kurma kolu deformasyonu ,tüpe sürtünen plastiğin erimesi gibi birçok problem baş gösteriyor .hızda da çok az bir artış oluyor ,tepme artığından isabet oranı da etkileniyor .bence kalın yay değmez genede sen bilirsin .kolaylıklar dilerim
+1 orijinal yay ölçüsünde kaliteli bir yay en iyi çözüm
Evet ikamet edilen yerle ilgili. Çayyolu yanılmıyorsam Yenimahalle'ye bağlı. O zaman Yenimahalle nüfüs müdürlüğüne gideceksin.
Nüfus müdürlükleri otomasyona geçtiği için Ankara!da bağlı olduğun nüfüs müdürlüğüne gidip oradan alabiliyorsun
O yakılan kalorileri bünyeye kazandırabilmek için kaç para harcıyoruz haberin var mı? ![]()
Ya tüfengin de olmasaydı? ![]()
henüz PCP almamış fakat PCP'lerin rüzgarınada kendini kaptırıp elindeki yaylı tüfekten ve hatta hobiden soğuma aşamasına gelmiş (ki böyle birkaç arkadaşla konuştum, var olduğunu çok iyi biliyorum) arkadaşların biraz moralini yükseltmekti amacım
Şeher avradı görmüş köy erkeği gibi ![]()
![]()
Sabah ezanını müteakip.
Ramazan'da da sahurdan sonra
Ee Engin hani başka gurup yokmu ?elinde silahın hası var icraat yok ,böyle üç beş fotoğrafla kandırma bizi ,zaten fx alanlarda (tekrar tekrar hayırlı olsun) ağzına eline bant yapıştırıyor anlatan eden yok yahu yazın ,anlatın ,kayıt yapın biz de(fx alamayan ya nasiiip diyen forum tebası) böle nemalanalım.Tekrar hayırlı olsun kazasız belasız atışlar
Hocam sen dururken anlatmak bize mi düşer?