Hayırlı olsun Serdarım,
Seninle hep aynı tüfeklerden gidiyoruz. Yalnız dürbün için acil ayak bulmak lazım.
mrmataraci tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bu konuda bir üstadın dediği gibi
" En iyi grup photoshop ile yapılandır"

-
Foruma hoşgeldiniz. Oldukça düzenli olarak buluşan bir Ankara ekibimiz var. Buluşmaların yeri ve tarihini forumdan takip edebilirsiniz. Ama bizim Ankara Team airsofta henüz bulaşmadı.
-
site sakinlerine bir soru
şimdi bu gün hatsan bir diana yada bir hw97k üretse ve bu birebir aynısı olsa,fiyatı da avrupa yapım tüfeğe yakın bir fiyat olsa içimizden kaç tane arkadaş çıkar hatsan alır?Eğer Hatsan o tüfeği ithale yakın bir fiyatla satarsa bizi kazıklıyor demektir. Yurt dışından gelen tüfeğin işçiliği daha pahalı, nakliye, gümrük, vergiler vs. düşündüğünde Hatsan'ın yarı fiyatından aşağıda satması lazım. O zaman ve ürettiği ürünün kalitesinden eminsem ben alırım. Ama o güveni tesis etmesi biraz zor olacak Hatsan'ın.
-
Aynı şey benim aklımdan geçiyordu ki siz yazmışsınız. Marifet tüfeği serviste tamir etmek değil, servise gerek duymayacak kalitede üretmekte.
-
Namluya sıra gelmeden arıza yapınca inceleme yarım kaldı. Yedek parça gelince incelemenin tamamını alırız herhalde
-
Orman + Gazoz =
Pek müşteri çıkmaz gibi Erdem.Ben inşallah o gün
. Tatil dönüşü devamsızlıklarımı kapatırım 
-
o formül yanlış o zaman, ben farklı ağılıkta ve aynı BC değerine sahip 2 pellet buldum, yazdım?
neyse sonuçta aynı noktayı vurdukları konusunda genellikle hemfikiriz
gazozlar baki

O zaman şekilleri/geometrileri arasında mutlaka bir fark vardır. O zaman "i" katsayısı farklı olacağından ağırlıkları değişik olsa bile BC'leri aynı olur.
İlk buluşmada gazozumu isterim
-
Verdiğim linkteki BC formülüne kimse bakmamış herhalde

1) Aynı tipte ve kalibrede iki pelletin BC'leri aynıysa ağırlıkları da aynıdır bu formüle göre. Eğer şekilleri farklıysa, değişik ağırlıktaki pelletler aynı BC'ye sahip olabilirler.
2) Aynı hızda atılan ve aynı BC'ye sahip pelletler aynı noktayı vururlar.
Bu mudur? Budur.

-
Burada Nasreddin hoca fıkrasındaki gibi herkes haklı
1) Sorudaki verilere göre, çıkış hızları ve BC'leri aynı olduğundan iki mermi de aynı noktaya vurur
2) Aynı dizayn ( şekil olarak) ve farklı ağırlıktaki iki merminin BC'si aynı olamaz
Formülden görüleceği gibi çapları ve şekilleri aynıysa, ağır olan merminin BC'si daha yüksek olur.
Fakat soruda aynı oldukları varsayımı var o zaman aynı kabul etmeliyiz. Bir soruda örneğin pi sayısını 3 alın diyorsa hayır ben 3.1416... alıp çözeceğim diyemezsiniz

-
-
Sıfır tüfek alıp niye bir de üstüne masraf edip kötü parçaları düzeltmeye çalışayım ki? Son derece mantıksız. Aldığım tüfeği servise ihtiyaç duymadan sorunsuz olarak kullanmak isterim.
-
ben evanix ar6 kullanıcısıyım tufeyin performansı çok iyi
Bu tüfek Türkiye'de yok diye biliyorum. Nereden ve ne zaman aldınız acaba. Tüfekle ilgili daha detaylı bilgi verirseniz memnun oluruz ( grupman, güç vs.)
-
Maalesef bu hafta da katılamayacağım. İş gezisi nedeniyle şehir dışında olacağım

-
bilimsellik işe yaramıyorki? o mesafede şişeleri sen vuruyorsun

Hocam biz teorisyen olalım, istikrarı bozmayalım

-
ben genelde kuş lastiğine koyup atıyorum bu pelleti daha sağlıklı gruplar oluşturuyor.
İlahi Serdar, beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün
-
Bu buluşmaya ve sonraki en az 1 ay buluşmalara tatil nedeniyle katılamayacağım. Sizlere iyi eğlenceler. Kazasız atışlar.
Eh artık tatil mevsimi başladı
Sana iyi tatiller ve iyi eğlenceler. Darısı başımıza 
-
abi amasra nasıl eskisi gibi ben bu sene gidemiyorum oralara...ama çakrazıda şiddetle tavsiye ederim...Eskiden kardeşim Bartın'da doktordu çok sık giderdik. Onun tayini çıktı çıkalı gitmemiştik, epey özlemişim. Çok güzel bir yer, ülkemizin cennetlerinden biri. Ama oraya da termik santral kurulacakmış yakında cennet cehenneme dönebilir. Fırsatınız varken gidip görün.
-
Valla ben çok bunalmıştım, perşembeden soluğu Amasra'da aldım. Buluşmaya katılamadım ama harika bir kaçamak oldu.
-
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın