Hiç uğraşma - paketleyip doğru Hatsan'a gönder -onlar halletsin
mrmataraci tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
iyi günlerde kullanın
-
-
Grup olsun diye yapılmış bir çalışma değil, dürbün sıfırlarken atışların yakınlığı hoşuma gitti onun için koyayım dedim.
-
bu meredi içen arkadaşlara ne izletirsen izlet fark etmiyor.bile bile kendilerini video daki gibi zehirliyorlar.hem sağlık olarak hem maddi olarak çok üzülüyorum içenlere.adamlar pakede yazmış üstelik sigara öldürür ,kanser yapar ama takan yok.atın ölümü arpadan olsun diyorlar.çok yazık çok
Bazı paketlerin üzerinde iktidarsızlık yapar yazıyor -Onalara denk gelince iade ediyor ve öldüreninden ver diyorum

-
-
-
Paintsign'ın arkasında bir çamlık var oraya gidiyoruz.
-
Buyrun bekleriz
Saat 6:00 da Erdem ve Kamuran, 9:00-9:30 gibi Gökalp ve Osman abi gelecek. Ben ilk gruba gayret edeceğim ama bilmiyorum.
Serdarım hiç sesin çıkmıyor, yuları tam kaptırdın galiba

-
Yarınki 5-7 nöbeti - pardon buluşması- için tüfeği sıfırlarken hiç te kötü olmayan gruplar çıktı. Ben de sizinle paylaşayım dedim.
[Resim Engellendi: http://img177.imageshack.us/img177/1281/dsc00005jp9.th.jpg]
-
Mustafa çok geçmiş olsun. İnşallah önemli bir şey değildir
-
Nice yıllara Murat. Allah oğlunun diğer mürüvvetlerini de görmeyi nasip etsin.
-
Arkadaşlar güneş 5.20'de doğuyor, ortalık ancak 6:00 civarı biraz aydınlanır
-
Fazla kimsede olmadığından herhalde. Benim bildiğim bir kişide var. Shadowsport'ta aynı şekilde. CFX'ten çok daha güzel olmasına rağmen forumda iki kişide ( bende ve öcaydında) olsuğu için fazla bahsedilmiyor. Bu silahların tutulup tutulmayacağı bilinmediği için ithalatçılar numunelik getiriyorlar ve daha ziyade piyasası olan, adı duyulmuş modelleri tercih ediyorlar.
-
Kral adama tüfeklerin kralı yakışır zaten.
Tekrar hayırlı olsun Osman abi.
-
Aslında o iş de yapıldı. havada böceğin biri uçuşup duruyordu. Kamuran HW45 le bir sıktı. Böcek yerde.
-
Gerçekten çok güzel bir gündü. Kenelere karşı gerekli önlemler alınmıştı ama korkarım Orhan beye virüs bulaştı
Bu PCP'ler cok havalı tüfekler ama havaları bitinde de pek bir mahzun kalıyorlar canım... 
Osman abiye tekrar çok teşekkürler. Bizi tıka basa doyurdu. Ne diyeyim, Allah tekrarını nasip etsin
-
Güzel birşeye benziyor. Ama gürültü çıkarmaktan başka bir işe yaramayan silahlar bana göre değil.
-
Raider Kullanan arkadaşlar gurupmanlarınında iyi olduğu konusunda olumlu görüşlerini ifade ettiler.Özellikle Hosomoklu arkadaşımız tüfeğin gücü ve isabetliliği konusunda tam not veriyor.Şahane gurupmanlar yapmış fotoğraflamış.Ama AK44 konusunda görüntü haricinde olumlu bir veri yok.
Hosomoklu'nun foruma yapmaya çalıştıklarından sonra ne derece arkadaşımız olduğu ve ne derece güvenilir olduğu su götürür bir mevzudur.
-
Osman Abi,
Aşağıda verilen terkibin keneye etkisi varmıdır?
Etil Alkol % 75,N,N Dietil Toluamid (DEET)%15, İtici gaz (propan - bütan) %10
Selamlar