mrmataraci tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Namlu için gidebileceğin tek yer Türkiye distribütörü. Diğer soruna gelince shadowsport namludan kırma ve sentetil kundak, cfx royal alttan kurma ve ahşap kundak. Güç, yay vs. aynı. Gözünün beğendiği iyisidir. Ben şahsen shadowsport kullanıyorum ve memnunum. Yaptığım ufak modifiyeden sonra silah zımba gibi oldu. Gamoların tetiği kötüdür bu nedenle hangisini seçersen seç "altın tetik" takmayı ihmal etme. Isınmışsındır biraz umarım

-
Osman abi,
Verdiğin bilgiler için çok teşekkürler. Artık ilk buluşmada atış alanının kene temizliği senden
Şaka bir yana geçen haftalarda çamlıkta kene gördük ve oldukça huzursuz olduk. Geçen hafta sinkov sprey alıp açıktaki yerlere ve çorapların üstüne sıktım. Faydası olur mu acaba? -
Çok keyifli bir buluşma yaptık gene. Ben, raptorx Erdem, kyucel Kamuran, nighthawk Murat bir de benim ufaklık. Tavşanların karnını bir güzel doyurduk. Ama Serdar ve Osman abi katılmadıkları için biz aç kaldık.

Olmuyor böyle devamsızlıktan kalacaksınız bu gidişle. Bu lafım aynı zamanda şems ve gmby'e. Volkan'ın durumu farklı, önce onun patronuna bir silahlı ziyarette bulunup cumartesi günleri çalışma meselesini halletmemiz lazım. Oradan da skyplume ve emporto'nun işyerlerini ziyaret ederiz. Trouble sen de bizi hepten boşladın, bu gidişle sen de çakacaksın sınıfta 
-
Bulundurma ruhsatıyla alacaksın herhalde. Artık poligon için vs. yol izni vermediklerini duydum ama ne kadar doğrudur bilmiyorum.
-
Temizleme peletinin arkasına normal pellet koydun mu? Yoksa boş atış etkisi yapmıştır.
Geçmiş Olsun, Hatsan'ın tek iyi tarafı servisi. Yolla tüfeğini değiştirsinler.
-
10:00 gibi ben de PS de olurum inşallah
-
Böyle atarsan orduevinden alırlar seni

-
Serdar ne taraftan ev bakıyorsun? Bizim binada boş bir daire var üstelik çok güzel yapılı.
-
Bu ayak 56 mm'ye kadar lens çapındaki dürbünlere uygun. Ancak PCP lerde şarjör yükleme yerinden dolayı tek parça ayak uygun olamayabiliyor. Ama raider'i bilmiyorum.
-
Hayırlı Olsun,
Yazı yazdığın gibi sürme de....

-
Güle güle kullan Özgür,
Benim eşimde Cuore modeli var, çok kullanışlı, atak, bakım istemeyen bir otomobil. Tipik Japon. İyi Tercih

-
Eline sağlık Doğan
-
Harika bir gün olmuş fotoğraflardan belli.
Çıldırmamak elde değil

Sık dişini Köksal az kaldı artık. Şafak Kaç?
-
Paçalar kene korkusundan çorap içindedir.

-
KDVSiz söylemişim

-
yağmur olmazsa:
cumartesi:
1. ben
2. Rıfat Mataracı -
http://www.meteoroloji.gov.tr/2006/tahmin/ta…r.aspx?m=ANKARA
Önümüzdeki günlerin hava tahmini bu şekilde. Gerçi ben bildim bileli 19 Mayıs yağmurlu olur ama meteoroloji tersini söylüyor. Ben de yarın yağmur yağmazsa gelirim. İki tüfeği olanlar hepsini getirsinler. Anlaşılan PCP kullananların havası kaçtı

-
Sayın mcyber,
Dampa ayak alüminyum döküm; eğer sen bunu sactan (bilezik kısmını) kızağı da dolu malzemeden işletmeye kalkarsan hem çok ağır olur hem de bir adet yapılacağından pahalıya çıkar. Mustafa Serdar 65 YTL'den dampa ayak getireceğini söyledi. Onu bekle hem daha ucuz olur hem kullanırken sıkıntı çekmezsin. Bunlar aslında basit imalatlar ama adetli yapılmayınca maliyeti yüksek oluyor. Benim sana nacizane tavsiyem beklemen.
Selamlar
-
17 Mayıs'ı planlayalım hava kötü olursa 19 Mayıs şansımız devam eder. Diğer türlü "iki gün önce hava ne iyiydi yaa!" diye dövünürüz.