mrmataraci tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Bizim oğlanda ( tanıyanlar bilir) okuluyla ağaç dikmek için Zırhlı Birlikler Okuluna gitmişti. Haliyle orada silahlarla fazlaca ilgilenmiş ve ben nasıl atış yapılacağını biliyorum demiş. Bunun üzerine orada bir sınav yapmışlar - nasıl nişan alınır, tabanca emniyetli bir şekilde nasıl tutulur vs. diye- Bizimki soruları bilince komutandan izin alıp poligona götürmüşler ve bir el tabanca attırmışlar. Tabancanın tepmesiyle bizimki yeri öpmüş ;rofl.; ama hedefi alt kenarından vurdum gene de diye böbürleniyordu.

1.6 sedan klasmanının kralı civic tir bence. Ondan sonra corolla derim. Hatta ikisi arasında seçim yapmakta zorlanırım

+1000

Japondan şaşmayın arkadaşlar isterseniz kaputu 1 yıl açmayın gitmem demiyor. Avrupa arabalar belki biraz daha konforlu ama kaymak asfalta göre tasarlanmışlar ve tam bir bakım müptelası.

Doğancığım,

Sana kötü bir silah denk geldi herhalde. Benimkinde otur adını yaz pelletlerle o derece isabetli. Tek kötülüğü gücünün biraz düşük olması ama ev içinde fazlasıyla yeterli. İstanbul'a yolum düştüğünde servise götürür nodifiyeyle gücünü artırırım o zaman arazide de iş görür diye düşünüyorum. Bir tüple 60 değil de 20 atış yapsın, tam yapsın ( bu laf bana "imam efendi gibi yapsın" fıkrasını hatırlattı ama şimdi yazıpta mesajı sildirmeyeyim) ;kihhik,

Honda gerçekten iyi bir otomobil ama servis berbat. Rutin bakım için birşey demiyorum ama arıza tespiti vs. sıfır ( eğer bilgisayar arızayı göstermiyorsa). Gerçi şimdiye kadar gittiğim hiçbir yetkili serviste Renault, Tofaş Ford, düzgün usta göremedim. İyi olanlar zaten kendi yerini açıyor.

Adamlar yurtdışına tıkır tıkır satıyorlar, kontrolden geçmeyeni de iç piyasaya sürüyorlar. İhraç mallarının bu kalitede olacağını düşünemiyorum bile. Ona rağmen yurtdışı forumlarda alınan yorumlar olumsuz. Bir de iç piyasaya verilenler oraya gitse herhalde bir müddet sonra AB ülkelerine girişi yasaklanır.
    Bizdeki tüketici de hem bilinçsiz hem de maddi gücü sınırlı. Ucuza satılınca iç piyasaya sürülenler de peynir ekmek gibi gidiyor. Eeee! O zaman niye para harcasın kaliteyi yükseltmek için?

Valla pompa yapmak bana zor geldi. Serdar'ın elleri de kolay olmadığının göstergesidir. Tanımayanlar için Serdarım öyle ufak tefek karamürsel sepeti biri değildir. CO2 tüpte basınç düşmesi meselesine gelince; vuruş noktasındaki düşme çok rahatlıkla görülüyor ve bir sonraki atış hafif yukarı alınarak bu düşme telafi ediliyor.Silah sarsıntısız ve şarjör 12'li olduğundan telafisi çok kolay. Bu arada ev içi atışlardan bahsediyoruz unutmayalım. Ayrıca bir tüple 60-70 atış yerine ( fazlası bile atılabiliyor denenmiştir) 40-50 atış yapar tüp değiştirirseniz bu da sorun olmaktan çıkar.
    1077 ile 50. atışınızı yaptığınızda; 2100 ile en fazla 10. atışta olabilirsiniz. 2100 ile 50 atış yapmak için arnold gibi olmak lazım.

Aynı fabrikanın ürünü ama AM77 Remington için fason olarak üretiliyor.

Ev içinde kullanacağın bir tüfek arıyorsan sana Crosman 1077 tüplü yarı otomatik olanı tavsiye ederim. Seri atışın keyfine varırsın. Pompalı tüfekte pompalamaktan imanın gevrer. Serdar bir crosman 2100 almış bugünkü buluşmaya getirdi, pompalamaktan elleri su toplamış Serdarımın. ;(

Ev içi = crosman 1077 nacizane görüşümdür

Diğer forumdan birisi fabrikadan 10'lu raider aldığından ve 1 hafta içinde satışa çıkacağından bahsediyordu. Yalnız fiyat için 1500 YTL gibi rakamlar telaffuz ediliyor ki bence çok fazla.