Aşağıdaki linke bakarsan adresle ilgili detaylı bilgi bulabilirsin
mrmataraci tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullan
-
Yanal kuvvetler için dikmelerin arasına da çapraz atsaydın daha iyi olurdu. Bu haliyle stabil bir yapı değil
-
O kadar yüklü miktarı ancak uzakdoğu üreticileri verebilir gibi
-
-
Güle güle kullan
-
Epeydir foruma giremedim baya tartışma olmuş. bence burada yapacağımız yapıyı bir de rüzgar yönünden tetkik etmek şart. Geçen sene şantiyede taşeronun biri uyarmamıza rağmen entipüften bir çelik yapı yaptı atelye olarak kullanıyordu. Rüzgarlı bir havada ( çatı yelken gibi davranır) bina çöktü 1 işçi hayatını kaybetti 2 kişi de ağır yaralandı. Gene İskenderun'da Yarıkkaya rüzgarı ile çöken benzin istasyonu sundurması gördüm. Ne yapacağımıza karar verelim ben onu statikçi bir ağabeyime götürür rüzgar, kar, toz yükü için hesaplatırım.
-
Olmadı Serdar bize oralardan bir arsa ayarlar
Şöyle 10x 100 m işimizi görür -
Gmby Mustafa sana anlatsın dürbün nasıl parçalanır
Dampasız olmazzzz 
-
Senin sorununu tek parça ayak çözmez. O silaha dampa ayak şart. Mustafa bey temsilcilik almış yakında piyasaya çıkar. Bekle ve dampa ayak al, yoksa daha çok dürbün telef edersin
-
... Bu arada raptorx ben yine çayların ücretini unuttum.
Valla okuyunca olduğum yerde kıpkırmızı oldum. Gökalp yazınca ben de çay paralarını hep unuttuğumu hatırladım. Kusura bakmayın arkadaşlar.

-
Bahsedilen nükleer silahlar, füzeler vs. caydırıcılık içindir. Bunları hiçbir ülke kullanamaz ta ki yenilgisi mutlak olsun ve ben bittim öbürleri de yaşamasın diyerek dünyayı kaosa çevirecek hamleyi yapsın.
Fetih amacıyla yapılan savaşlar konvansiyonel olmak zorundadır. Kirletilmiş topraklar kimsenin işine yaramaz. Yani zafer hala süngünün ucundadır.
-
Gerçekten çok güzel bir buluşma oldu. Nighthawk Murat sayesinde tüfeksiz kalmadım
. Bu HW97 çok hoşuma gitmeye başladı ve envantere alınacaklar listesinde başa geçti 
-
İlker bey pası aldı ve top ağlarda gooolll.
Bugünkü atış buluşmasından döndükten sonra tüfeğim elime geçti ama çıkmak zorundaydım ve ancak biraz evvel paketi açtım.Geç vakit olmasına rağmen kendimi tutamadım birkaç atış yaptım. Dokunur dokunmaz patlayan bir tetik, şlakk diye bir ses. Kronografım yok ama eskiye göre %20-25 güçlü atıyor gibi geldi bana- İlker beyin de belirttiği gibi baya bir dizelleme yapıyor. Dürbün takmaya korktum, gerçi dampa ayağım var ama sıfır dürbün takacağım ne olur ne olmaz. Bu aşırı dizelleme kaç atış sonra geçer acaba?
Bu arada değerli yardımları için Mustafa Serdar, Nighthawk Murat ve Termopl İlker beylere en içten teşekkürlerimi sunarım.

-
Eksik olmayın sağolun Mustafa bey
Oğlanın tüfeğini ödünç alırım, nefsimi körletirim. Termopl İlker beye bugün tüfeği kargoladım, inşallah hallolur daha 8 taksit ödeyeceğim

-
Esas kartopunu ben atacağım
![şaşırık X]#+,](https://www.airgunturk.com/images/smilies/similer9.gif)
-
-
Hayırlı olsun, güle güle kullanın
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Dil silindir dışında, hem sökerken hem takarken kablo bağı ile dili aşağı pozisyonda sabitlemiştim. Görünürde herşey normal ama birşeyi yanlış yapmış olmalıyım ki tüfek çalışmıyor.