Tetik için söylediklerinizi denedim. Sonuç yine hüsran oldu. Aklıma da başka birşey gelmiyor. Sinirimden ağlayacağım nerdeyse
. olmuyor olmuyor olmuyor
![]()
Yanlış anlamayın
tüfek ve kendim için
![]()
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Tetik için söylediklerinizi denedim. Sonuç yine hüsran oldu. Aklıma da başka birşey gelmiyor. Sinirimden ağlayacağım nerdeyse
. olmuyor olmuyor olmuyor
![]()
Yanlış anlamayın
tüfek ve kendim için
![]()
Mustafa Bey,
Sorunun tetikte olabileceğini ben de düşündüğümden o kadar çok oynadım ki hangi ayarda olacağını karıştırdım. Hassaslığı azaltmak için ayar vidalarını sıkayım mı gevşeteyim mi? En az hassas ayarda kilitlendiğini görsem sonra ufak ufak hassasiyeti ayarlarım.
Önce plastik parçayı takmadım. Yay kısa kaldı. Sonra plastik parçayı taktım ve kısalltım. Şu anda eski parçanın sadece en alt boğumu duruyor.
Saygılar
Bugün tüfeği topladım. 3-4 atış yaptım. Tok bir ses, rahat bir tetik. Sanki tepme az biraz artmış gibi geldi ama sarsıntı yok. Derkeeennn.......................tüfek kurulmamaya başladı. Namluyu kırıyorum piston geriye geliyor ama kilitlenmeden tekrar bırakıyor. Tekrar söktüm taktım. İlk seferde kuruldu, pelleti yükledim kapattım ve birden tüfek kendiliğinden ateş aldı. Yanımda arkadaşım vardı, allahtan namluyu hep yere tutarım. Bir daha da tüfeği kuramadım. Ne olmuş olabilir? Yardımlarınızı bekliyorum. Acaba sorun tetikte mi? Altın tetiği takarken bir pim ve bir yay arttı. Ondan olabilir mi?. Kendi kendime nazar mı değdirdim ne? ![]()
ANKARA TEAM,
Meteorolojiye göre yarın hava az bulutlu, bugün de sanki biraz yumuşadı gibi. Pazar ve Pazartesi kar yağışı var sonra iki gün kuru ayaz gözüküyor. Ne dersiniz yarın bir buluşma yapalım mı?
göz + gez +Arpacık
![]()
Arkadaşlar,
Paraya kıyın dampa ayak alın. Kıracağınız dürbün paralarıyla amorti edersiniz. ![]()
Yalnız biraz irice bir tüfek, haberiniz olsun arkadaşlar Ayakta desteksiz atmak gerçekten güç istiyor.
Kaç kilo bu tüfek?
Teşekkür ederim ,
Parçayı da söktüm.Şimdi sıra toplamakta ama onu da yarın yapacağım. Söküm oldukça kolay oldu inşallah aynı kolaylıkta geri takarım. Bu arada kırma namluya menteşe görevi yapan pimi zorlamadım. Tranfer deliği büyütme kısmını erteliyorum anlayacağınız.
Altın tetiği tetik grubuna taktım. Yalnız takarken biraz zorlandım. Jimih'te aynı sorunla karşılaşmıştı. Menteşe pimi deliği biraz ufak olmuş. Ben 4.5 mm matkap ucunu cırcır kola takıp biraz genişlettim ancak öyle girdi. Aslında 4.5 biraz bol geldi ama elimde tek o vardı.
Taktıktan sonra elimle şöyle bir yokladım ve inanamadım. tetik lokum gibi olmuş. Tek kelimeyle HARİKA. Bu tetiği kazandırdığınız için size ve İlker beye, vesile olan Ülkü beye teşekkür ederim.
Gamo kullanan arkadaşlar kaçırmayın ve bu tetik bitmeden mutlaka alın, duacı olursunuz. ![]()
Selamlar
Merhaba,
Bugün yayım geldi (10 ocakta sipariş vermiştim). Tüfeği kolayca söktüm - yalnız silindirle namluyu bağlayan menteşe pimini sökemedim. O pim mi vida mı acaba? Neyse o bölgeyle şu an fazla işim yok, gerekirse ilerde çürütüp söker, yeni pim yaparım.
yardıma ihtiyacım olan konu yeni yay tutucunun nasıl takılacağı. eskisinin arkasında delikli bir parça var ve o parça olmazsa olmaz bir parça ve yay tutucuyla yekpare gibi görünüyor. yenisini takmak için eskiyi kesecekmiyim? Kesersem dibinden mi keseceğim? kestiğim zaman yeni yay tutucuyu sabit olan delikli parçaya ( pim geçen) nasıl sabitleyeceğim. Acil cevaplarınızı bekliyorum.
Selamlar
Maddi sorunun yoksa HW97 K al uzun süre kullan keyfine bak
Valla benim tüfekte de pro magnumlar çok dağınık gruplar yaptı
Nakliye olarak ne ödediniz acaba?
"port" dediğine göre orası azot(nitrojen) doldurma yeri olabilir
Sağol Mustafa kardeşim
benimde parmaklarım karıncalanıyor ![]()
Gittigidiyor.com 'da tetiğe takılan lazerler vardı. yanlış hatırlamıyorsam 25 YTL civarındaydılar
Bende aynısı var ama bununla sıfırlama yaptıktan sonra kullandığın pellet cinsine göre yaptığın sıfırlamayı revize etmen gerekiyor.
Mesela ben bu cihazla 16 m sıfırlama yaptım.
Gamo match ile atış tam isabet
TS10 sola aşağı vurdu - sıfırlamayı değiştirdim
Selamlar
Ellerine sağlık kardeşim. Ama kötü örnek oldun
Artık herkes hep böyle güzel ve detaylı çalışmalar bekleyecek
![]()
Bununla bi de tavşan avlıyacaksın ki...... ![]()
hazır porsiyonlanmış ve pişmiş olarak toplanır artık ![]()
Hunter hakkında kötü söyleyeni duymadım madem bu kadar tutulan bir pellet İdeal Av niye getirtmiyor. Bunlar pazar araştırması falan yapmıyorlar mı yoksa ellerinde kalan sürümü düşük pelletler gitsin diye kasten mi getirtmiyorlar. Forum olarak İdeal Av'a baskı yapalım Hunter getirtsinler o zaman. ![]()
Acaba İdeal Av forumu izliyor mu?