Elinde 4.5 mm Gamo hunter olan varsa göndersin de bir deneyeyim... Bir türlü bulamadım ![]()
mrmataraci tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Şu anda piyasada hunter yok gibi. Ben promagnum, Ts10 ve match denedim. 10 m de en iyi grubu gamo match verdi. En kötü sonuç pro magnumla çıktı ( grup denemez)
-
Airgunsofarizona sitesinden T12 kitapçığını indirdim. Eğer FX'ten gelecek olan da onun aynısıysa ben çeviri yaparım. Veya en iyisi siz FX'ten isteyin T12'ninkini çevirmek benden olsun.
-
Teşekkür ederim,
PM den soru soran arkadaşlar sorularını ve cevapları forumda yayınlasalar da hem herkes faydalansa hem de benzer konular için tekrar tekrar soru sorulmasının önüne geçilmiş olsa

-
Bu kaza değil vilayet olmuş

-
Mustafa Bey
Biraz başınızı ağrıtıyorum ama kusura bakmayın. Anladığım kadarıyla silindir iç yüzeyi, keçe ve piston dış yüzeyine yeşil kauçuk gres, piston iç yüzeyi ve yay etrafına maccari gres süreceğim doğrumudur?
Posta süresi olarak maccari sitesinde avrupa için 1 ay civarı diyordu, pratikte daha hızlı geliyorsa ne ala

Saygılarımla,
-
Hayırlı olsun silahdaşım

-
Yay tutucu ve tetik elime geçti. Keçe, tar (gres) ve yay henüz sipariş etmedim zaten gelmesi yaklaşık 1 aymış. Yay tutucular için tüfeği söksem ve temizlik yaptıktan sonra orijinal keçeyi geri taksam olur mu yoksa hepten kullanılmaz hale mi gelir. Bir de ithal gres gelene kadar sizin tavsiye ettiğiniz yeşil kauçuk esaslı gresi mi kullanmalıyım?
Saygılarımla,
-
Hayırlayan herkese teşekkür ederim. Çok daha iyisi sizlerin olsun inşallah.
-
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim

-
Anladım o zaman altta verdiğim linkteki yay'ı da diğerlerine ilave edersiniz.Tavsiye edeceğim yay bu ama sanırım stokların da kalmamış, ( http://www.airguns.citymax.com/catalog/item/251488/2959198.htm )
Siz bu yay'ı satın alın ( http://www.airguns.citymax.com/catalog/item/251488/2945446.htm )
Mustafa Bey,İki yay arasında biraz ölçü farkı var, problem olur mu? Orijinal yayımın ölçüsü nedir hatırlayabiliyor musunuz. Malum daha önce Stutzen'in tüfeğini modifiye etmiştiniz.
Saygılarımla
-
Mustafa bey
Teşekkür ederim.Öyle düşünmediğim için Bir bilenin Tavsiyesine uyarak aldım.Bir atasözü vardır.İnsanlar Kıyafetleriyle karşılanır,Ancak Şahsiyetleri ile uğurlanır....anlatabildimmi bilmem.Diğer silahlarıda bu sözünüz üzerine imzadan kaldırm.Saygılar
Osman TaşpınarHayırlı olsun, atış buluşmalarımıza gelebilirseniz bizde hem tanışmış hem silahınızı görmüş oluruz.
iyi akşamlar patriotları alan arkadaşlara hayırlı olsun mustafa abi sağolsun
vesile oldu çok güzel bir tüfek aldık sökecek arkadaşlar dikkatli olsunlar
yay ve tetik tertibatını sökerken onur arkadaşımızın verdiği şemaya göre
söküp taksınlar yoksa krizi geçire bilirler dün küçük bir kaza geçirdim
sol kolum kırıldı 1 ay patrioyum yatacak hepinize saygılar.
Acil şifalar dilerim
-
Mustafa Bey çok teşekkür ederim,
Yayımın başına bir hal gelmesi durumunda, gamo servisiyle muhatap olmadan gerekli değişikliği yapabileceğim, içindekiyle eşdeğer bir yay tavsiyeniz olabilirmi. Alayım bir kenarda yedek dursun.
Saygılarımla
-
Öyle ama sayılı gün çabuk geçer. Hem ne demiş atalarımız "Geç olsun da güç olmasın"

-
Şimdilik tüfeğim yeni ve bir sıkıntım yok ama hafiften kaşıntım tuttu işte. Bugün Veli beye altın tetik ve yay tutucu parçaları sipariş ettim. Aynı zamanda yurtdışından yay + keçe veya set halinde tuning kit getirtmek istiyorum. Tüfeğime uygun marka, model, link vermenizi rica ederim.
Saygılarımla,
-
Bugün itibarıyla ben de FX kervanına katıldım. Biraz evvel Veli beye bir FX-T12 sentetik kundak siparişi verdim.
Şimdi sıra dolum için bir tüp bulabilmekte, o da tüfek kadar tutacak mı ne 
-
Alıntı sahibi "mrmataraci"
Alıntı sahibi "Mustafa Serdar" Tabi siz orada sıcacık havada ohhh,biz burada donuyoruz.
siz mi, biz mi?
Dostum bende aslen anadoluluyum,bilirim sizin oraların soğuğunu,kuru soğuk sizin oralar -20 derece de olsa evden sağlam giyinip çıktığında en az yarım saat üşümezsin,burda 5 derece havada donarsın nem yüzünden,anında kıyafetlerin nemi emiyor ve başlıyorsun zekat keçisi gibi titremeye.Aslında haklısınız, ben Erzurum ve Posof/ Ardahan'da şantiyede çalıştım. En çok üşüdüğüm yer Nisan ayında İzmir'di
-
Tabi siz orada sıcacık havada ohhh,biz burada donuyoruz.
siz mi, biz mi?
-
Ben bugün gittim ama çamlığa çıkamadım. Çıkılırsa ancak yaya çıkılır. Paintsign sahasında biraz atış yaptım ama kar hem hedefleri örtüyor hem de yansıyan güneş çok rahatsız ediyor.

-
Ankara ekibi,
Yeni yıla merhaba diyor muyuz ? Şöyle karlar altında....