Güzel link, teşekkürler Erdem
mrmataraci tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Güzel olmuş, güle güle kullan. Musa'nın da eline sağlık. Kundakta AA' dan esinlenilmiş herhalde. Detaylara biraz daha dikkat edilse mükemmel olurmuş
-
-
Kadirizm bir ekoldür veeeee rakipsizdir...

-
Arkadaşlar, bu tip anketler vs. mesaj zincirleri insanların e-posta adreslerini toplamaya yönelik tuzaklardır.
Uluslararası toplulukta kararlar anket sonuçlarına göre alınmaz. Zaten öyle olsa hep Çin kazanırdı
-
Gerçekten çok güzel bir gündü. Havanın soğukluğu, dostluğun sıcaklığına gene yenildi. En yüksek puanlı atışları (49 puan) Erdem yaptı, hem de iki turda birden. Ancak o meşum
son turda bir anlık konsantrasyon bozukluğu bana sürpriz bir birincilik getirdi. Gerçi birinci de olsam, sonuncu da olsam önemli değildi, dostlarla biraraya gelip iki laf etmenin zevki hiç bir şeye değişilmez.
Önümüzdeki haftalarda yeni yarışmaları dört gözle bekliyorum.Yarışma kurallarına bir ilave yapılmasını rica edeceğim
** Yarışmacıların arka ve tepeden fotoğraflarının çekilmesi yasaktır**

-
Var çok kar olmak, demir atlar gidememek, yok olmak yarışma

-
Kutu üzerindeki yazılara bakılırsa Bushnell çakması olarak dizayn edilmiş
-
+ 1
Söylenecek şeyler söylendi- şimdi yapılacakların zamanı- Büyük reis böyle demek Ugghh !

-
Gamo hedef kağıdı tamamdır. Atış yolu artışı için ilave 2 masa gerekir. 2 tanesi atış, 2 tanesi ekipman için.
-

Şakşak yapalım biraz

-
Özlettin kendini Osman Abi. Seni görmek için olsun gelirim 8:45:57
Mustafa (gmby) aracına kar lastiği aldıysan sen de gel
vroooommmm yapmaya -
Polat abide vardı bundan yanılmıyorsam
-
Gerçekten soğuk ama güzel bir gündü. Ben de AA ile ilk defa ciddi atış yapma fırsatını buldum. Gücü artırılmış olmasına rağmen isabet hiçbir şekilde etkilenmemiş. Hatta en iyi atışımı bugün ve AA ile yaptım diyebilirim.
Atilla komutanımın Air Ranger'ı da gerçekten çok güzel bir silah. Üzerindeki oyuncak
dürbünü değiştirirse çok başarılı atışlar çıkaracağının sinyalini verdi. Güle güle iyi günlerde kullansın.
Murat'ın getirttiği quick coupling'lerde çok hoşuma gitti. Değişik marka silahı olan herkese lazım.
Güzel gün için herkese teşekkür ederim. -
Yoğurt ha tuttu ha tutacak diye daha çok tüfek alırsın sen Kadir. Başka bir değişle prensini bulmak için çoookkk kurbağa öpersin

-
-
Ben kalktığımda yağmur yağıyordu. Kimse gitmez dedim, bilseydim gelirdim. Kundağa su değmesin diye titizleniyorum, sentetik kundağın gözünü seveyim, yağmur çamur farketmiyordu bir zamanlar.
-
Yağmur yoksa ben varım, bütün hafta imanım gevredi biraz stres atayım

-
güzel cümle de, siz 80 m den hedefinizi vurma hususunda değil, amacına göre ; at 44 ü etkili basınçta kullanmama hususunda sorun yaşamışsınız.

Seri üretim bile olsa, her tüfeğin optimum basınç aralığı farklıdır. Bu yüzden size ideal gelen 110-150 bar aralığı bir başkası için kötü bir aralık olabilir.
-
Tebrikler Erdem, gerçekten güzel atışlar