mucit01 adlı kullanıcının mesajları

    2. için ne yapılmalı ?
    4. tüfeğe takılan dolum ucunun kenarlarından
    5. ben taktım

    beyler cumartesi günü hatsan bt65 rb-w lw mi teslim aldım.
    1. si mavzer tipi kurma mekanizması için şu denebilir ( sıkıntılı ) ''bende silahın kalitesi konusunda güvensizlik hissi veriyor''
    2. si şarjör değiştirirken yuvasında bir plastik halka gördüm ve koluma atış esnasında hava geldiğini hissediyorum. ( 14-16 atışta tüfek 160-170 bar dan 110 barlara düşüyor. sanırım tüfekte gaz kaçışı var)
    3. sü rb çekiş var ve çekiş mekanizması ilk günde kundağı yedi ve 1 cm karelik iz yaptı ( çekiş mekanizması kundağı sürtmesi çok anormal durum )
    4. sü dolum esnasında dolum aparatı kenarlarından gaz kaçırıyor ve en fazla 160 bar civarı dolduruyor.
    5. si verdikleri dürbünün sıfırlamak için söktüğüm kapaklarının içerisinde yağ izleri vardı ve bir türlü koca tahtayı dahi dürbün ile vuramadım ( bu benim tecrübesizliğimden kaynaklı bir sorun olabilir)
    6. sı namlumu walter namlu aldım. yanlız internete atılan bu konudaki resimlerin %100 ünde tüfek namlusunda ''barrel made by lothar & walther'' yazıyor ama benimkinde ''barrel made by lother walther'' yazıyor. ( aradaki fark ''&'' işareti. bu farka bir anlam veremedim )

    paranızı gidip alın,yoksa daha biçok kişiye bu rahatlık v vurdumduymazlıkla tüfek satarlar.ama siz bi ders verirseniz akılllanırlar.


    ben olsam parayıda vermeye yanaşmazsa faturası ile tüketici hakem heyetine başvururdum.onlar tüketiciyi mağdur etmiyor.ayrıca tek kuruş parada vermiyorsunuz.

    valla beyler tüpü ilk gittiğimde alıp getirmiştim. tüpüde yanıma aldım gidip vazgeçtim paramı verin dedim. yarın geleceğine dair söz aldım, tüpü kendileri getirecek eve kadar, birde bedava dolum ve saçma sözüde aldım :) yarın tüfeği teslim edecekler işşallah :D

    artık bu durumdan rahatsız olduğunuzu onlara ciddi birşekilde ifade edin, maalesef yurdum esnafının kimisi fazlasıyla vurdumduymaz oluyor..
    hatta bugünden bi daha arayın, tembihleyin..
    c.tesi baktınız yine olmamış paranızı geri istersiniz, bu sizin en doğal hakkınız unutmayın ve bu saatten sonra artık taviz vermeyin..

    demin aradılar, bu seferde rb değilde sb gelmiş goya.... neyse pazartesiye kaldı

    hilal av aslında hepimizin bildiği gibi guvenle alışveriş yapabildiğimiz sayılı yerlerden!!!bundan herkez hemfikirdir kanımca...fakat ülkemizin genel bir sorunu var , esnaflık ;grin;.... galiba hallederiz abicim kanımızda var bizim...kötü niyet yok gerçektende hallederiz milletçe ama bazı şeyleride görmezden geliyoruz hallederken....güven kaybediyoruz....!!!

    zaten güvendiğim için bir sürü yol tepip özellikle oradan almak istedim. birde yüksek heves vardı, rize deki bir arkadaşım paranın yarısını bu yüzden havale ile gönderdi. normalde 17 sinde kendi paramla da alabilirdim. ama sonuçta 6 gün beklemek zorundayım. cumarteside bir yanlıslık yapmayacakları da garanti değil !

    Cumartesi ben gideceğim Hilal ava konuyu açar konuşurum.
    bence ellerinde yoktur. siz ahşap istiyorsanız söyleyin getirtirler.

    benim aldığım izlenim ; ahşap kundak aslında ellerinde var ama acele ettiğimi görüp bundan faydalanarak plastik kundak ( tahmince elinde fazlaca plastik kundak var ) bana dayatmalarıdır. '' dibimdeki av marketten pazartesi alabilirdim. (dandik bir av market ve onda mevcut ) o kadar yolu tepip gittiğim yerde madur edildim. '' adamlar tüm hevesimi sömürdü resmen


    neyuse sen birşey soylemede şoyle oldu- böyle oldu diye bir sürü hikaye dinlemeyeyim .)

    paşabey, tek dolmusluk uzagımda av marketler varken 2 dolmus değistirerek özellik ile gittim ve parasını nakit eline saydım. bana plastik kundak var istersen onu al ceviz kundak istersen çarşamba gelir dedi. çarşamba günüde yanklıslıkla plastik göndermişler istersen bunu sana verelim gel bak dedi ( ısrarla plastik kundak satmaya çalısıyorlar ) ben yine kabul etmedim cumartesiyi bekliyorum. yaptıkları tamamen iyi niyet istismarı. keşke dibimdeki av marketten anında alsaydım dedirttiler....

    beyler hatsan bt65 satın aldım, çarşamba günü geldi ama aptallar ceviz kundak yerine plastik olanını göndermişler. şimdi düşününce yanlıs kundak gönderen bunlar lother & walther namlu yerine hatsan namlu da gönderebilir ! sorum şu, satın aldığım namlunun walther olduğunu anlıyacağım bir ibare var mı ?