DESOVALI adlı kullanıcının mesajları

    pellet markası nedir..? ithal ürün ise gayet normal, hesap çok basit, adam malı isterse kur 3,4.TL iken almış olsun size sattığı günün kuru geçerlidir, o günkü kur 4.TL ise o rakamdan hesaplayacaktır ki ; kendisi de stoğuna ürünü alıyor iken güncel kurdan ödeme yapacaktır, ticaret bu.. size sattığı malı sattığı rakamdan stoğuna koyamayacak ise neden zarar etsin ve o işi yapsın..?

    pompa da güzel boy kilo kurtarıyorsa gerisi sadece antreman işi, sürekli pompaladıktan sonra kaslar alışıyor,önemli olan tek seferde değil de seri şekilde yapmak aynı bodiciler gibi,ben 50 +40+30 pompa yapıyorum aralarda 2-3 dakika mola vererek,sanki ilk pompalamdan sonra şimdiki pompalamalarım daha kolay oluyor,atışlarını keyfi de başka oluyor,bir nevi alın teri misali,tabi scubanın yerini tutmaz. :)

    Hocam ilk pompayı aldığımda millet ne abartıyor demiştim, 185 boy, 82kg idim, 10 yıllık kickbox eğitmeniyim (bayaa ağırlık çalışmışlığım vardır) ama bizim oranın tabiri var; ''gözünün yağını yediğim'' :) BT-65 ELITE 2 şarjör attım ortalama 15 dk, sonra tüm ayarları boz canım tüfeği koy yere bas pompayı 10 dakika :) sonra her 2 şarjörde 1 aynı döngü, hem iyi bir pompa 350-400.TL, hatsan bile alsan 250.TL, 500'ü gözden çıkar scuba + dolum aparatı ile miss gibi keyfini sür, hemde Kocaeli 'desin orada bir sürü dolum yeri var, he şu da var, pompa özgür kılar, yaylı misali..

    PCP eğer scuba tüp yok ise bana göre çin işkencesi, pcp amaç bol bol atmak olduğu için çıtır çıtır gidiyor pelletler, atış keyfinin içine eder pompa, Scuba tüp candır.. gerisi heyecandır..

    Gidip oradan teslim almak istesem vermezler mi?

    Ben daha önce çok denedim, kendi iç mekanizmaları çok farklı işliyor, vermiyorlar çünkü malı bulamıyorlar :) görseniz zaten hak verirsiniz, devasa çuvallar içerisinde depoda o ürünü bulmak çok zor, çuvallar sırası ile açılıyor elemanlar dağıtabilecekleri kadar ürün alıp çıkıyorlar.

    Bipod dün akşam Türkiyeye giriş yaptı gümrükten geçip Başakşehir Ptt merkezine iletilmiş. En geç haftaya elimde inşallah.

    Hayırlı olsun, bizim şirketin hemen arkasında Başakşehir PTT, orası biraz gıcık yer, çok ürünüm geldi oradan ama takipte orası görünüyor malzeme 10 gün bekleyebiliyor, bazende takibe dahi düşmeden ürün geliyor, inşallah en kısa sürede teslim alırsınız.

    Alüminyum kaynağıda tam bela, ikitelli sanayide aluminyum soğutucu kaynak işlemi yapan ustalara benzer bir işlem yaptırmıştım, ama artık çinli kardeşler nasıl bir alumniyum kullandı ise adamın anası ağladı, Bipod + dürbün ayağı + kaynak işçiliği + kaynak sonrası eloksal = atacbipod + amerika gönderim ücretini geçebilir.

    güncel rakam 10.USD dediler, bakalım şansımı deneyeceğim, 30+10 = 40.USD = 125.TL civarı bipod gayet iyi fiyat, alalım, paylaşalım, tabi bunun yanı sıra bipodu tüfeğe monte için picatinny rail gerekecek sağolsun çinli kardeşler 6-8.USD arası satıyorlar.

    Amerikapostam diye bir hizmet var nette, bir bakmak lazım aslında. Tanıdıkta olsa birkaç seferden sonra utana sıkıla rica ediyor insan. Bu bahsettiğim site, üye olduktan sonra sizin adınıza bir amerika adresi açıyor ve siz aldığınız ürünü oraya yollatıyorsunuz. Buradan kargo paketi durumuna göre belirlenen makul bir ücret ile size yolluyorlar.

    geçmişte kullandığım bir site idi, şu an durumu nedir bilmem ama zamanında 5lb altındaki ürünler için min 35-40.USD kargo bedeli çıkıyor idi, olmazda olmaz bir ürün için katlanılabilirdi, ama 29.USD'lik bipod içinde +40.USD kargo çok mantıklı değil. güncel fiyatlarına yinede bakacağım.

    lanet olasıca DX yada Aliexpress ürün gamına şunu eklese bizde rahat rahat 15-20.USD fiyata alsak, 350.USD'lik atlas bipodun bile taş gibi çakmasını 40.USD'ye alabiliyoruz, sanırım benim sandığım kadar rağbet gören bir ürün değil öyle olsaydı çinli kardeşler çoktan el atmıştı bu işe.

    DESOVALI-1 yazdı:

    300 tl arkadaşlar

    Bilgilendirme için teşekkür ederim, rakam yüksek kaldı, ürün etiketi 90.TL ama yapacak bir şey yok sonuçta arkadaşınız bir emek harcayacak ve bunun karşılığında 210.TL civarı bir bedel istiyor, kendince haklı olabilir, getirelemeyen bir ürünü getirmiş olacak. bu rakama almak isteyen olursa buradan bilgi verecektir.

    bi tanıdığım vasıtasıyla getirtmeye çalışabilirim. ama bu işi meslek olarak yaptığından ek ücret isteyebilir

    kesin getirmek mi, yoksa getirmeyi denemek mi..? dilerseniz buradan fiyat verebilirsiniz, insanlarda sebeplenir, bir çok mod-125 tarzı namludan kırma yaylı kullananlar için tüfeğe dehşet karizma katan ve işlevsellik ekleyen bir ürün almak isteyen kanımca çok olur.

    Kutudan bipod çıkmadı malesef. Bipodları amazondan alacağım, amerikadaki bir arkadaşım aracılığı ile. Benimde aklımda haki yeşil veya od green daha ağar basıyor. Paylaştığım resimlerde tam olarak istediğim tonları yakalayamadım zaten. Plasti dip ile boyamayı planlıyorum zira sıkılırsam söker atarım.

    eğer ki bipod getirebilecekseniz ben 2 takım hemen almak isterim, bir dönem çok aramıştım TR'ye getirme şansım olmadığı için vazgeçmiştim.


    https://www.amazon.com/Stoeger…le-Foldable/dp/B00K0TBIT8

    sonunda tüfeğine kavuşmuş sun hayırlı olsun, merak ettiğim bir konu tüfek orinal bipod ile mi geldi..? lakin o tip bipod hiç bir yerde satılmıyor, bu tüfeğe de bipod ap ayrı bir karizma katıyor. boya konusuna gelince ben olsam illaki boya yapacak isem haki yeşil seçerdim, abs bazlı plastik kundak için boya seçimin ne tip olacak..? bu çok önemli, zira bir çok kundak boyayan (plastik) arkadaşımın kundağı kısa sürede çizildi.

    Özlediğim tablo, sessiz,sakin, kaprisden ve kişisel çatışmadan uzak sadece hobinin ve güzel dostlukların yaşandığı gerçek doğal ortam... klavye başında hobidaşlığın pekte iyi gitmediği şu günlerde örnek bir video olmuş.. imrendim...

    8 yıldır foruma neden girmediğimi şimdi hatırladım, yazık vallahi çok yazık, hakikaten Rahmetli İlker ağabeyin (termopl) dediği gibi 2-3 kendini bilmez ..... yüzünden millet yerli malından soğur, hobiden soğur, camiadan soğur.
    BURSAN yerli yüksek basınç tüp üreticisi, MSA-DRAGER-FABER-VITKOVIC 'den tasarım olarak accayip farklı
    MPT Yerli piyade tüfeği hele tümünden çok çok farklı...!
    PCP pompalar zaten hepsi birbirinden farklı devrim niteliğinde özellikler taşıyorlar
    Pellet desen ooooo, dünya farklar var ''tasarım olarak''


    Bakın kalite başka bir şey, tasarım benzerliği başka birşey, benim bildiğim tek farklı tasarım ''FX-IMPACT'' başka da yoktur,


    envanterimde bir tek kral ürünü yok,tamamı hatsan, hatta herkes bilir tüm modifiye tasarımlarım bile hatsan üzerine, ama artık kesinlikle bir kral olacak, farkı yaşamak lazım, hemde kaliteyi ucuza yaşamak ve yaşayanların da bu farkı hobidaşlarına anlatması lazım..