Strafor adlı kullanıcının mesajları

    22 grain TS-22 Gamo 'yu 810 ile atıyor, 25 metrede grupmanı yine tek delik. Ben çok ama çok memnunum bu tüfekten. PCP olarak Hatsan AT44 , BT65 , Galatian 3 , Galatian 1 Carbine kullandım. Bunun dışında arkadaşlarımın Cricket, Marauder, s510 gibi silahlarını da kullandım. Bu silah Marauderle aynı ayarda, Cricket ve s510 Mercedes BMW ise , buda bir Toyota diyebilirim. Hatsan serisi ise Şahin Doğan gibi kalır, belki Carbine 1 'e Linea diyebiliriz :D

    Mevcut güç, 18.13 JSB yi 860 ile 70 regüle atış yaptırıyor, güç ayarı kısılıp grain düşürülerek 100 atış regüle 15.89 ya da 14.35 grain JSB ler de 860 fps ile atılmaya devam edilebilir. Hatta daha da kısıp 13.43 rs leri 140 - 150 adet atabiliriz. Tamamen keyfinize kalmış.

    regülatör 110 bara ayarlı, onunla oynamıyoruz, kurma kolunun arkasında bir alyan vida var, saat yönünde çevirince güç artırılıyor, ters istikamette çevirince azaltılıyor. Havalar bozuk olduğunda 13.43 JSB rs ile düşük güçte 25 metre grupmanı gayet zevkli, araziye çıkınca 18.13 ü 860 fps ile 70-80 adet regüle atmak da bir o kadar keyifli ;)

    blacksir : Oluyor , düşük güçte sitesindeki iddia 8 joule 'e ayarlarsan ve 400 cc tüp olursa 1000 atış diyor :D Saçma gelebilir ama en yüksek güçte 80 atış yapıyor regüle. Silahın artısı çok ;


    Soğuk dövme çelik BSA namlu
    Namlu ceketi ve entegre Air stripper
    Hafif sayılır, boyu da ideal. (100 cm )
    Entegre regülatör
    400 cc tüp
    Mekanizmalı 14 'lü şarjör ve istersen tekli kullanım için aparat.
    Ceviz kundak
    Paintball regülatörü kullanıldığı için parça sıkıntısı yok.


    Eksi olarak ;


    Tetik daha iyi olabilirdi, bir yay değişimi ile yumuşatılıyor, bendeki Mikail abi sağolsun halledilmiş.
    Çok popüler bir silah değil, ikinci elde sorun olabilir.
    Servisi çok iyi olmayabilir, hele ki Hatsan 'dan sonra :D
    İlk serilerde indeksleme sorunu varmış, bunlarda yok ama.
    Şarjör yumuşak ve içi boş pelletleri ezebiliyor diyorlar, ben böyle birşey görmedim.

    Valla bende çok merak ediyorum, isabeti kötü değildir muhtemelen neticede PCP, ama en çok işçiliğini ve kalitesini merak ediyorum. İki gün sonra sağından solundan hava kaçırırsa üzer adamı.

    Hortum arızalıdır, tıkanmıştır büyük ihtimalle. Yüksek basınçtan dolayı hava çok hızlı nemlenir, havadaki tozlar ile bu nemli hava birleşince çamur oluşur.

    Güzel tüfek , tanıtım videosunu izledim, Self-Regulated Valve System diyor, yani regülatörlü. PBA ile 1100 fps veriyor diyor, JSB'i 900 civarı atması lazım eğer değer doğruysa. Tetik CAT sistem. Cometa Lynx V10 , Galatian 1 ve Gamo Coyote kendi aralarında bir klasman oluşturuyorlar, hem fiyat hem özellik olarak.

    Dostum Yatagun Dampa zaten tek bir modeldir. O söylediklerin normal ayak. Dampa'nın onlardan farkı parçalı tasarımı ve içindeki darbe emici oringler. O ayaklarla hele ki Mod 125 gibi aşırı güçlü bir silahla dürbünü dağıtman işten bile değill.


    Ayrıca dürbün tüp çapı 30 mm olduğu için Yatagun Dampa kullanamazsın. Yatagun dampa 24.5 mm boğaza uygun. Sana uygun tek dampa SportsMatch DM70 'dir. Onun da fiyatı tahminimce dürbünün fiyatını geçecektir. Sana tavsiyem dürbünü sat, 24.5mm boğazlı fazla ağır olmayan, ön merceği maksimum 40mm olan bir dürbün alıp, yatagun dampa ile tüfeğine takmandır.


    Anladığım kadarıyla hobide yenisin, Mod 125 'le başlaman da ayrıca yanlış olmuş ama bu başka bir tartışma konusu tabi. Kolay gelsin.