ofis tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Arkadaşlar merhaba. 2 hafta önce walther cp99 compact 4.5 mm pellet atan tabancaya sahip oldum. Şu ana kadar hiç bir sorun çıkarmadı çok şükür. Fakat tabancamı temizlemek istedim. İnternette bir kaç video izledim namlunun hemen altındaki vidayı söküp kapak takımını açmak için kullanılan düğmeye bastıklarında namlu hemen çıkıyor. Fakat benimki çıkmıyor. Bilgisi olan arkadaşlar var mı acaba ?

attığımız kurşun pellet barut falan olmadığı için dikkatlice sadece namlu temizliği yapın ve içinizin rahat olması için 10 tüpte bir temizleyici bakım yapıcı tüp kullanın.

tabancayı garanti dışında bırakacak bir sökümden kaçının derim.

Ellerin dert görmesin Emir abi,

elinden gelen bir hobidaşın senin sünnetli namlulara uçları enfeksiyon kapmaması için moderatör tarzı, ceketimsi bir aksesuar yapmasını umuyorum.yakışıklılar dahada yakışıklı olsun :)

İnsanın aklı almıyor.
    Bu dipçiği tasarlayanlar, dipçik boyunu nasıl ayarlanabilir olarak düşünemezler?
    Dipçik tek parça olsa tek kalıp yapıp uygun fiyatlı satmak için diye düşünebilirdim.

Ama bakıyorum ayarlı yanaklık bile var, dipçik boyu ayarlı değil.

İhtiyaç belirleme, özellik-fayda, maliyet analizi ve pazarlama aktivitelerinin eksik yapılması veya hiç yapılmaması maalesef her sektörümüzün ortak sorunu.

Umuyorum zorakinin bildiğimiz başarısı tesadüf değildir.sen böyle başarılı bir ürün yap.dipçiğin böyle olsun.sakın o dipçik üst raya dürbün takamadıkları için denemeleri göz gez arpacıkla yaptıklarından bu halde olmasın.

aaa üst rayada da modifiyesiz dürbün takamama sorunu varmış.bizde herşeyi kendimiz yapmışız üstesinden gelmişiz.zorakiye iş bırakmamışız.

biri dizaynı oturtmuş isabette takılmış diğeri isabeti tutturmuş dizayn eksikleri var.Yıllar geçmiş 02 versiyon çıkmış dizayn aynı.zorakiyide aramıza almanın vakti gelmişte geçmiş.yine suç bizde :)

umarım işe yarar.
    kimlik bilgilerimizin koli üzerinde açık olması hoş olmamış.
    kargo gördükten sonra koli kimlik görünmeyecek şekilde tekrar ambalaja girecek mi?

merhaba,
    Aksu avın sitesini ziyaret ettiğimde uyarıyı okudum.
    Geçici olarak fişek satışının durduğu vs
    Bu gelişmeler hakkında bilgisi olan varmı?
    Yoksa sadece terörle mi alakalı?

sevgili arkadaşlar

isim gözetmeksizin yazılanları okudum.o yüzden söyleyeceklerim yazanlara değil yazılanlaradır belirtmek isterim.

ticaret ahlakı ve kul hakkında yazılan şeyler var.

İslam fıkhında ticari bir mala ne kadar kar koyulacağı bir ölçü ile kısıtlanmamış sınırlanmamış ve belirtilmemiştir.

bozuk malı sağlam diye satmak,stokçuluk yaparak karaborsaya neden olmak (özellikle temel ihtiyaç maddelerinde),3 e alınan malı 5 aldım demek yada 3 lira kar ederken 1 lira karla veriyorum demek gibi davranışlar haram olan mevzulardır.kimse kimseye yalan söylemek zorunda bırakacak sorular sormadan pazarlıkla ticaretini yaparsa en temizi olur.

satıcı hangi kurdan alırsa alsın satarken karını revize ediyor olabilir. tüketicinin de pazar araştırma ve pazarlık etme kozları var.satanda buna göre hareket etmeli.

ayrıca o mal rafta beklerken her firmanın kendine göre giderleri var.karını revize etmeden dayanacak firmada vardır karını revize ettiği halde zarar eden firmada vardır.

ben ticaretle uğraşmıyorum, uğraşan bir arkadaşım bana şuna aldım şuna satmayı düşünüyorum der bana hep onun söylediği kar oranı düşük gelir.bana göre daha fazla kar koymalı.ben o oranı düşünürken onun giderlerini kafamda canlandırıyorum o ise piyasada tutturabilmeyi.

bu örnekte olduğu gibi her tacirinde düşünce, gemisini kurtarma taktiği başka.zor olan onların işi.hem tacirler hem de tüketici.ben sadece tüketiciyim mesela.onların işleri daha zor onlar her iki kolda da tutunmak zorundalar ALLAH yardımcıları olsun.bizde (benim gibiler) pazar araştırmamıza bakıp bütçemizi en iyi şekilde kullanmaya bakalım.

o çetin hesap gününü aklından çıkarmayan orta yolu bulacaktır.

sevgiler,saygılar.

Estağfurullah,evet ikisi farklı tercihinize göre 2 tür var
    Yaylılarda bu iş zahmetli
    Yastık kadar kullanışlı değil görüntü için ve yastık olmadığında tercih edilebilir.

Yabancı kaynaklarda varsa görünümüne bakıp karar vermekte fayda var.

Büyük ihtimalle alışverişte yurtdışından olur.

piyasada bulunabildiğini bilmiyordum bu silahla evde atış yapmayı düşündüğüm için komşuların aklını almamak adına moderatör harika bir seçenek olabilir

Wrangler yada Aksu avdan temin edebilirsiniz.
    farklı modelleri vardı sesi belli oranda kesen ve %90 oranında neredeyse sıfır ses olan model.
    ihtiyacınıza göre seçim yapılabilir.

bende ultranın tipini beğenmedim light alıp herhangibi bi moderatör takabiliyor muyuz ki ?

Wrangler Üstadımızın light için yaptığı moderatörü kullanabilirsiniz.

light için adaptör gerekiyor alırken zoraki light uyumlu olduğuna dikkat etmeli.