namluyu tutan 2 vida var basit bir işlem.umarım fabrika yardımcı olur.
pazara çok nadir düşüyor namlu.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
namluyu tutan 2 vida var basit bir işlem.umarım fabrika yardımcı olur.
pazara çok nadir düşüyor namlu.
öneriniz güzel. peki ultranın namlusunu tornada kessem nasıl olur ?
kesince bir anlamı kalacağını sanmıyorum.
o güce göre ayarlanmış bir namlu kısalınca performansı nasıl olur kestiremiyorum.
illa 4 pompa önemli ve namlu kısa olsun diyorsanız ultraya kısa namlu araştırırsınız, uzunu kesip geri dönüşü olmayan bir yola girmeyin.
3 pompa yeterliyse light alın.
şu an sizin için en mantıklısı ultra 5.5 cal alıp yedek namluyu da 4.5 cal light almak gibi görünüyor.
Dostum meskun mahalde atış yapmaktasın fotoğrafta var, hobimiz için sıkıntı olacak bir durum.
1. bir karış yukarı vurmasının sebebi mesafe değişmiştir, eğimden dolayı güç farkı da oluyordur daha az güç kaybederek gidiyor olabilir.
aynı düzlemde vuruyorsa yani sağa sola kayma yoksa sorun yok.yukarı aşağıyı dotlara göre ayarlayın tamamdır.
2. 50 m ile 75 m arasında ciddi fark var o kadar düşüş normaldir.yaylı bir tüfekte istikrarlı sınır(tecrübeli ustalarımız hariç) anca bu mesafeler.bunda da dot hesabıyla atışlara devam.
moderatörlü halini inceleyin.hoşunuza giderse moderatör takarak yakışıklı hale getirirsiniz.
hem ses kesilir hem daha havalı olur.
destekli 8 m de gamo ile çok iyi bence.
nersi olduğunu bilmiyorum orası olma ihtimali yüksek değerli üyelerimizden polka yazmıştı
OKÇULUK FIELD TARGET DİSİPLİNİ ....ARCHERY FT..
vaktiniz denk gelirse federasyona gitmenizi öneririm.başlangıçtan ilerleme seviyenize göre tüm ekipmanın ücretsiz olduğu yazıldı forumda.
yada tırnakların yerine minik vidalar atılabilir sürtünme ve sıkıştırma adına. Evdeki çoçukların oyuncaklarından sökeceğiniz minik vidalar bu işi görür sanırsam. Saygılar.
malzeme her ne kadar sert plastikte olsa yalama olma olasılığı var.tabanca uzadığı ve denge değiştiği için kullanırken dipçiğin güç göreceği hareketlere maruz kalma durumu da var.
iki taraftan vida somun kombinasyonu daha sağlıklı olacaktır.
şu an en büyük artımız dipçiğin dışarıdan gövdeyi sarıp destek olması.
İşlevsel oösun goruntu onemli degil dersek pim yelerinden delip strap tarzı birseyle yada plastik veya metal vida somunla sabitlenebilir ve kamufle edilebilir nede olsa sabit kalacakk...
aslında aralarda delikler var onlara uygun sabitleme malzemesi bulunmaya çalışılabilir.olmadı biraz daha büyük iki delik açılarak siyah vidalarla halledilebilir.
birde kısaltma işlemi ortadan her iki taraftan kesilerek yapılıp kuvvetli bir yapıştırıcıyla ortada yapıştırılıp arkadaki tırnaklar kalabilir.dipçik dışarıdan destekler kırılacağını sanmıyorum.
Aynısonı bende dusunuyorum,gercekten cok uzun bencede,takıntınız yoksa demir testeresi yada agac testeresi varsa spirallede kesilip zımpara yapılabilir.
- Keske, o kadar ugrasılmiş daha cok kısalabilen birsey yapılsaymış,en kısa hali bile zoraki icin cok uzun..
tamam keselim ama dipçiği tutan tırnakları ne yapacağız.
Zoraki için üretilmiş o dipçiği kesmeyi bende düşündüm fakat sonrasında long eye relief özellikli dürbün alınca sıkıntı kalmadı.
dürbünümü seviyorum ![]()
Benim kolumada uzun geliyor dürbünde kurtarmayınca şekilden şekile giriyorum tadı kalmıyor.dürbünü yakınlaştırmak için ayağı çekmek ayağı çekmek için raya kanal açmak bu seferde tabancayı kurabilmek için yüksek ayak derken çareyi kısaltmakta buldum.
Merhaba Üstadlar,
zorakinin kendi dipçiği oldukça uzun bundan dolayı kullanışsız olabiliyor.
kısaltmayı düşünüyorum.
dipçiği en öndeki (yanaklık deliği, kabzeye yakın olan taraf) 1 delik boyu kadar keseyim diyorum.
dipçiğin içine giren kısmı da en arkasından orantılı ölçüde kesip kısaltmayı planladım.
iç kısımda dipçiği tutan sağlı sollu tırnaklar var kesilince bunlar gidecek.
ve dipçiği pürüzsüz olarak nasıl keserim fikrim yok.
sizlerin bu sorunlara yada başka bir kısaltma şekli olarak bir fikri, düşüncesi var mı öğrenmek isterim.
elinize sağlık.gayet başarılı duruyor.
yek parça ayak kullanmakta daha kolay sıfırlamaya yardımcı olacaktır.
Fantazinin kralı olmuş.
Havalılara fısıldayan Emir Abimiz ![]()
Bantı tam olarak nereye yapıştırdınız, hava çıkışınadır muhtemelen ama bir foto eklerseniz net olarak görelim.
Resim için bir önceki mesajda IMG lere tıklayın
testereyi arazide Serdar KILIÇ ta kullanıyor test etmeme gerek kalmadı ![]()
canim göz gez arpacık çekti. çok iyi atışlar.
öksürük için cevizin iç kabuğundan yapılan çay çok tavsiye ediliyor.
geçmiş olsun.