Abi bi de çakı merakı salmasan olmaz mi ya:)
burada olanların ateşli,balta,çakı,bıçak,balık,av gibi merakların biri yada bir kaçı yok mu sence
bazen bastırılmış,unutulmuş oluyor görünce ateş harlanıyor ![]()
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Abi bi de çakı merakı salmasan olmaz mi ya:)
burada olanların ateşli,balta,çakı,bıçak,balık,av gibi merakların biri yada bir kaçı yok mu sence
bazen bastırılmış,unutulmuş oluyor görünce ateş harlanıyor ![]()
hayirliolsunabi
teşekkür ederim sağ olasın.
daha güzelleri tüm hobidaşlara nasip olsun.
tası tarağı sattırıp pcp ye bulaştıracak bu ilerleyiş.
anladığım kadariyla her iki ellede kullanılabiliyor doğrumudur?
çok güzel bir çalışma olmuş.şahsen bende bu alet olsa dahi gözüm kesmedi yapamam yeteneğiniz içinde ayrıca tebrik ederim.
Güzelmiş,tebrikler.
Babamın anahtarlık koleksiyonunu hatırladım.
içlerinde rulman vardı birde eski tip f1 arabalarından.
kafayı toparlayıp benimde koleksiyonu zenginleştirmem lazım.
denk gelen bir şey olursa haber veririm.
kolay gelsin.
doktor bu ne.yetişemiyoruz cüzdan hiç yetişemez.
Hem sağ hem sol elle kullanıma uygun mu kabze lie uğraşmayalım.
Lw namlular bu yeni modellere yetişir umarım.
bu gün aksu avın sitesinde gördüm.
şimdilik adını beğenmedim, klişe olmuş.
hayırlı olsun Kral için.
hayırlı olsun
teşekkür ederim.
Merhaba Üstadlar,
çakı dakikalar önce elime ulaştı.apar topar açtım ve resimledim.
ürünün içinden kılıf çıkmıyor.metal kutuda sert süngerimsi, eva diyebileceğimiz bir malzemenin içinde geliyor.
resimlerde de göründüğü gibi bütün olan çakı kullanılacağı zaman 3e ayrılıyor.ayırmadan kullanmak zor, kullanırken kayıp bir taraf ayrılıyor.
koleksiyon niyetine aldığım için sorun değil ama yanımda taşımayı da düşünüyorum kutusundan çıkarmaya kıyamayacağım için vaz geçtim ![]()
ilk bökerim, ilk marka çakım.babamdan ve dedemden kalma kaşıklı çatallı makaslı çakılar da var.
malesef fiyatları pikaplardan daha yüksek en mantıklısi uygun vakte kadar atıl bir amfi alıp ortalama bir hoparlore bağlamak. Yoksa işin içinden çıkamayacağız hocam
başka bir dipsiz kuyu.
elektronikte (tamir,teknik ve mühendislik bilgisi)sıyırmış bir komşumuz vardı.ses sistemlerinde çok titizdi.setini özenle seçmiş kulaklığı falan bulamayacağın cinsten.anlatırdı dinlerken ses şöyle olacak bunu duyacaksın falan hayatta kulağımın işitemeyeceği şeyler ![]()
dikkat et tehlikeli sulardasın maddi olarak ucu açık başka bir hobi.
Tcihibo nun cihazi fena gorunmuyor fakat isvec uretimi oldugunu pek zannetmiyorum. Philips OTT2000 işinizi görebilir mi bir bakın isterseniz
Philips güzel görünüyor.hiç aklımda yokken aklıma girdi ![]()
babamın plakları duruyor olsaydı almak için bahane hazırdı.
İlk 15-20 tüpte sıkıntısızdı ama son zamanlarda ara sıra tutukluk yapmaya başladı. Sürgü 4-5 mm geride kalıyor ve atmıyor. Yayların yumuşaması ve sürgünün geriden tekrar ileri giderken şarjörden yeni bb alarak namluya sürme süreci ile alakalı bir durum olduğunu veya namluya 2 bb sürülmesinden dolayı olduğunu düşünüyorum.
teşekkür ederim. co2 ler mayınlı arazi ![]()
Cybergun Colt Blackwater R2
çok afilli. memnun musunuz?
Abi her türlü yaylıya Mod 54-56 tepmeme sistemi ne zaman geliyor? ![]()
Orjinal temin edene kadar yeterli bence.
tabanca marka model nedir?
bende bir Colt M45 CQBP düşünüyorum da.
ofis hocam hayırlı olsun yeni testere ve bıçak setiniz. güzel günlerde kullanın.
Teşekkür ederim.liste kabarık olunca ekonomik alternatifleri değerlendirmek kaçınılmaz oluyor ![]()
Pek umrumda olmadı benim. Bicaktan vr gözlüğe yegene oyuncağa kadar bir suru ivir zivirla gecirdik günü. Sanirim en cok da boyle alışverişleri seviyorum
evet bir çok ihtiyaç bir çırpıda aradan çıkıyor.en büyük sıkıntı o ihtiyaçların bir türlü indirim gününe kadar akla gelmemesi yada ihtiyaçların indirim bittikten sonra hâsıl olması.indirim limitini tutturmak için alınan gereksiz şeyler de oluyor elbette.
Turk lirası değil mi bu? Ne yalan soyleyim 444/777lik kupon gözlerimin önünde 5snde bitince bu golfun aynasini görmek nasip olmaz dedim. Gerçi sormak lazımdı kredi kartına taksit secenegini var miymis
türklirasi olmalı.indirim kuponu arabalarda geçerli değildi sanırım ödemeler havale şeklinde anlatılıyordu.10 bin peşinat kalanı nakit olarak sonraydı.
İyi geldi valla telefonu falan aradan çıkardım uç bes ıvır zıvır derken 1.500tl bıraktık siteye kim bilir 24 saatte ne kadar kazanmışlardır helal olsun
yanlış hatırlamıyorsam 65 milyonla rekor kırdılar. Benim aklım vw golfte kaldı
http://m.n11.com/remixon-av-cakisi-fkoo5-ad-19cm-P123315417
Ben de bu cakiyi 12.5 liraya sipariş ettim fotoğrafta güzel duruyor kendisi nasil gelince gorucez
görüntü iyi umarım göründüğü gibi çıkar.bende n11 den aldım 11.11 furyasında kaynadı arada ![]()